kako ste vi hejteri opsjednuti s appleom, pa to je strasno
neki mozda jesu, ja sam opsjednut svime sto je u domeni "mogao bi si to mozda i kupiti"... a tu su i telefoni i racunala...
problem je sto je danas gotovo svako racunalo savrseno, prebrzi procesori, prebrze memorije, odlicne ploce, graficke... i sve djabalesku, ak bi usporedio sa nekim vremenima... istina vrhunske komponente su cak i skuplje, al realno su danas zaista premocne odnosno nepotrebne...
pisalo se mnogo i o operaterima, tarifama, kvaliteti usluge, pokrivenosti... danas je toga malo, zasto, jer su usluge vrhunske... nema potrebe pricat, sve je jasno...
trziste telefona, padova, netbookova je danas interesantno jer raste velikom brzinom a time postaje i interes nas kupaca, entuzijasta, strucnjaka(vise manje) ovog podrucija... zato se i diskutira... to i jest cilj, KRITIKA! pa ce s vremenom proizvodi biti savrseniji...
mene smeta sto GPS ne radi savrseno u transformeru, jako! nekako mi postaje obsolate, ja bi to u autu koristio za putovanja npr. i sto bi trebao poricati da to nije istina? nema 3G, halllooooo, nismo u 2010!!!!! a proizvod bi s time bio imho najbolji u klasi(ako ne gledamo ekran novog iPada, koji je CAR! i svaka im dala za to :P), al jbga, ohladio sam se...
smeta me sto padovi nemaju bolji TS, kapacitivni + ne kapacitivna olovka... to je mana svih, ja bi na tom velikom ekranu sarao za ozbiljno mozda, ne samo igrao...
smetaju me uredjaji koji nemaju usb host da zakacim vanjski hdd, to je isto imho neophodno, ja bih pad koristio kao primarno racunalo van posla, ne kao igracku... i tu vecina otpada manje vise...
rekao sam nedavno, imam osjecaj da ce tek W8 pokrenuti pravi razvoj tih uredjaja, apple je tu zasluzan za sminku, ispred googlea ali ozbiljniji igraci ce u taj svijet ugurati i ozbiljnije sitnice, koje zivot znace... nadajmo se da ce google i apple to brzo prihvatiti a mi korisnici profitirati....
pa za nekolko godina i to trziste bude isprofilirano, zasiceno i naci cemo nove igracke... nadam se da ce te nove igracke moci i letijeti... :)))))