iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

poruka: 192
|
čitano: 17.127
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?".
16 godina
protjeran
Re: iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
miki-os kaže...

kako ste vi hejteri opsjednuti s appleom, pa to je strasno 

neki mozda jesu, ja sam opsjednut svime sto je u domeni "mogao bi si to mozda i kupiti"... a tu su i telefoni i racunala...

problem je sto je danas gotovo svako racunalo savrseno, prebrzi procesori, prebrze memorije, odlicne ploce, graficke... i sve djabalesku, ak bi usporedio sa nekim vremenima... istina vrhunske komponente su cak i skuplje, al realno su danas zaista premocne odnosno nepotrebne...

pisalo se mnogo i o operaterima, tarifama, kvaliteti usluge, pokrivenosti... danas je toga malo, zasto, jer su usluge vrhunske... nema potrebe pricat, sve je jasno...

trziste telefona, padova, netbookova je danas interesantno jer raste velikom brzinom a time postaje i interes nas kupaca, entuzijasta, strucnjaka(vise manje) ovog podrucija... zato se i diskutira... to i jest cilj, KRITIKA! pa ce s vremenom proizvodi biti savrseniji...

mene smeta sto GPS ne radi savrseno u transformeru, jako! nekako mi postaje obsolate, ja bi to u autu koristio za putovanja npr. i sto bi trebao poricati da to nije istina? nema 3G, halllooooo, nismo u 2010!!!!! a proizvod bi s time bio imho najbolji u klasi(ako ne gledamo ekran novog iPada, koji je CAR! i svaka im dala za to :P), al jbga, ohladio sam se...

smeta me sto padovi nemaju bolji TS, kapacitivni + ne kapacitivna olovka... to je mana svih, ja bi na tom velikom ekranu sarao za ozbiljno mozda, ne samo igrao...

smetaju me uredjaji koji nemaju usb host da zakacim vanjski hdd, to je isto imho neophodno, ja bih pad koristio kao primarno racunalo van posla, ne kao igracku... i tu vecina otpada manje vise...

rekao sam nedavno, imam osjecaj da ce tek W8 pokrenuti pravi razvoj tih uredjaja, apple je tu zasluzan za sminku, ispred googlea ali ozbiljniji igraci ce u taj svijet ugurati i ozbiljnije sitnice, koje zivot znace... nadajmo se da ce google i apple to brzo prihvatiti a mi korisnici profitirati....

pa za nekolko godina i to trziste bude isprofilirano, zasiceno i naci cemo nove igracke... nadam se da ce te nove igracke moci i letijeti... :)))))

16 godina
neaktivan
popstar kaže...
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!

a gdje si ga ti već imao priliku koristiti?
Nije ni prismrdio Europi još, a kamoli ovoj našoj vukoyebini? 

{#}

Photoshop. {#}
How dare you?

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 4:22 (xZero).
13 godina
neaktivan
jumboY kaže...
peroposro kaže...

a inace hp je napravio prvi tablet

a ne apple

inace microsoft je napravio zune koji je apple kopirao......

toliko o tome

samo sam sretan sto je crko onaj degen jobs :)

Evo pravog primjera o cemu gore pisem. 

Prvo, Zune je bio totalni promasaj. Apple je sa svojim proizvodom poharao trziste. Microsoft ima svojih uspjeha i ima se sigurno cime hvaliti, kao i Apple. Ali zune je propali slucaj.

No ovo boldano moze samo covjek sa ozbiljnim problemima napisati. Nisam apple fanboj, niti hejter. Briga me za stevea, kao i za gatesa. Kao sto njih boli neka stvar za mene, a pazi sad ovo, cak i za tebe.

No stvarno moras imati velikih problema u glavi da ovakve stvari pises. Ili si jednostavno osnovnoskolac/srednjoskolac koji trolla.

Od mene dosta u ovoj temi, zaboli covjeka glava od "informacija" koje se ovdje mogu procitati.

Šteta, jer je Zune bolji i jeftiniji, još imam software, odličan.

14 godina
neaktivan

hahahahhahahaha, kako ste vi hejteri pali na nisko, ne mogu vjerovat :D procitajte sto Deutsche Welle piše, lažni korisnici pisu o nepostejecim problemima :D isuseeeeee

1 2 hvala 0
14 godina
protjeran
miki-os kaže...

hahahahhahahaha, kako ste vi hejteri pali na nisko, ne mogu vjerovat :D procitajte sto Deutsche Welle piše, lažni korisnici pisu o nepostejecim problemima :D isuseeeeee

Ti ne znaš ništa drugo napisati nego hejteri, hejteri heejteri. Ko papagaj si.

Prvo i osnovno djete nauči što znači riječ hate, a nemoj kokodakati tu riječ ko oni blesavi ameri, jer ispada da si, pa, blesav.

Nauči nešto i o raspravama. Kritika (ma koliko bolna za neke) je dio rasprave, bilo onda pozitivna ili negativna. Ovako ispadaš još blesaviji jer samo galamiš heeejteri ko malo djete, ili još gore kao neki sektaš.

Znaš postoje ljudi koji ne ne padaju na tlo slaveći, čim vide odgriženu jabuku. Ima i onih koji vide mane.

Lulz is on lulz.
14 godina
neaktivan

a sta ste nego hejteri :D

2 3 hvala 0
17 godina
Ako nije dokazano da su lažni korisnici, a u recenzijama poznatih portala se spominju dotični problemi, onda ne znam zašto bi ovo bila kleveta za iPad?

Problem je tu, riješit će ga, kao i svaki drugi na iPhoneu i iPodu.

Najvjerojatnije je problem u softveru, kao i na Androidu (Zbog glupih kompanija, ROMovi imaju wifi bugove)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

nego šta ste nego hejteri? cim se otvori neka tema o appleu evo vas sa suludim trkeljanjem i lažima o uređajima o kojima blage veze nemate. a teme o vašim drangulijama zjape prazne jer očito nikog ne zanimaju.

onaj psiho stavi fejk sliku "dokaza" kako je samsung imao nesto prvi a kad mu grzzi odgovori sa dokazom da je slika lažna onda on njega napada da se s njim nemre razgovarat i pritom dobije thumbupove rulje koja ili zaista nista ne razumije ili su trolovi.

Jedan od vas otvori fejk account samo kako bi napisao da mu je drago što je jobs krepao. A nas nazivate prištavom djecom?

Sto posto sam siguran da smo i godinama i mentalno puno zreliji i odrasliji od vas frustracijama hranjenih mrzitelja svega sto nosi oznaku jabuke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 9:57 (Ezio).
Moj PC  
6 5 hvala 2
15 godina
neaktivan

izasao review na gsmareni, nisam znao da nema siri, ni da wifi verzija nema gps

i da se ne puni pri koristenju,...

pa koji je to k....?

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
protjeran
Ezio kaže...

nego šta ste nego hejteri? cim se otvori neka tema o appleu evo vas sa suludim trkeljanjem i lažima o uređajima o kojima blage veze nemate. a teme o vašim drangulijama zjape prazne jer očito nikog ne zanimaju.

onaj psiho stavi fejk sliku "dokaza" kako je samsung imao nesto prvi a kad mu grzzi odgovori sa dokazom da je slika lažna onda on njega napada da se s njim nemre razgovarat i pritom dobije thumbupove rulje koja ili zaista nista ne razumije ili su trolovi.

Jedan od vas otvori fejk account samo kako bi napisao da mu je drago što je jobs krepao. A nas nazivate prištavom djecom?

Sto posto sam siguran da smo i godinama i mentalno puno zreliji i odrasliji od vas frustracijama hranjenih mrzitelja svega sto nosi oznaku jabuke.

To je vidljivo iz činjenice da skvotaš na svakoj apple temi na bug forumu svakodnevno od 0-24. Kao i tvoji wingman-i Vrlo zrelo {#}

Lulz is on lulz.
14 godina
apoteka kaže...

izasao review na gsmareni, nisam znao da nema siri, ni da wifi verzija nema gps

i da se ne puni pri koristenju,...

pa koji je to k....?

To ti je "It's brilliant. In every sense of the word", kužiš, iSight kamera. iWork, iSleep, iFuck, iFap, a uz sve to dobiješ i iHot.

dabum trstrs {#}

Bypass kaže...
Ezio kaže...

To je vidljivo iz činjenice da skvotaš na svakoj apple temi na bug forumu svakodnevno od 0-24. Kao i tvoji wingman-i Vrlo zrelo {#}

Ezio, može jedna dobra

?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 10:28 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan

a da se vise prestanete prepucavat s tim aplleom,aplle nije tvrtka koja proizvodi gamersku ili profesionalnu opremu,vec komercijalne statusne simbole za amerikance,dobar zvuk i ljepa plastika,ja cu osobno odma priznat da sam hejter mac osa (stvarno je nisko uzet open source sistem malo ga uljepsat i prodavat budalama pod suho zlato) al kad bi imo malog pisu kupijo bi macbook white

Teorija je kad se sve zna, a nište ne funkcionira. Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Bypass kaže...
miki-os kaže...

Ti ne znaš ništa drugo napisati nego hejteri, hejteri heejteri. Ko papagaj si.

Prvo i osnovno djete nauči što znači riječ hate, a nemoj kokodakati tu riječ ko oni blesavi ameri, jer ispada da si, pa, blesav.

Nauči nešto i o raspravama. Kritika (ma koliko bolna za neke) je dio rasprave, bilo onda pozitivna ili negativna. Ovako ispadaš još blesaviji jer samo galamiš heeejteri ko malo djete, ili još gore kao neki sektaš.

Znaš postoje ljudi koji ne ne padaju na tlo slaveći, čim vide odgriženu jabuku. Ima i onih koji vide mane.

Ma pusti, najbolje to sve na ignore puknut i bok.

Vidis da je neki pristavac kao i ostale ovcice, ne zna normalno diskutirati.

Pogledaj samo TDove na moje postove i ljude koji su ih stavili.

Pazi, oni se ne slazu sa tim da iPhone 2G nije prvi pravi smartphone. {#}

Ne slazu se sa cinjenicama. Ja stvarno ne znam koliko daleko taj fanatizam seze.

I onda dode i preokrene pricu kako su svi zapravo hateri. A protuargument nigdje.

Da nije zalosno bilo bi smijesno.

No wati! Urnebesno je! {#}

- Psiho246
17 godina
neaktivan
bojcha kaže...

a da se vise prestanete prepucavat s tim aplleom,aplle nije tvrtka koja proizvodi gamersku ili profesionalnu opremu,vec komercijalne statusne simbole za amerikance,dobar zvuk i ljepa plastika,ja cu osobno odma priznat da sam hejter mac osa (stvarno je nisko uzet open source sistem malo ga uljepsat i prodavat budalama pod suho zlato) al kad bi imo malog pisu kupijo bi macbook white

Pa vi stvarno govorite bedastoće. Da je jedan iPad npr. koji košta točno 1,06 % prosječnih neto primanja u USA nekakv "statusni simbol"?! Pa kakve to ima veze sa zdravim razumom recite vi meni?

Čak možda niti u Hrvatskoj, gdje je baza puno manja (pa daleko daleko veći udio osnovnih životnih troškova tipa hrana, stan, režije u ukupnim troškovima) za anolognih 500-600 kuna (cca. 1 % od prosječne godišnje neto plaće) možda ne bi bilo tako očito da je ta stvar od cca. 500 kn i oznakom "neke voćke" kakti "statusni simbol".

A kod nas je obzirom na nižu bazu, drugačiju strukturu "potrošačke košarice" tih 500 kn daleko daleko "manje priuštivo" (="luksuznije") nego li je njima njihovih 500-injak USD.

Dakle kada biste kod nas i mogli za 500 kn reći da je "skupo" i imati to "predstavlja statusni simbol" daleko je od toga da biste analogno za njima onih 500 USD mogli reći to isto.

Morate već jednom shvatiti da su Apple proizvodi "preskupi" za životni standar jedne Hrvatske, pogotovo Indije (tamo su i nominalno ti jedni te isti proizvodi najskuplji na svijetu jer imaju još veće porze i carine nego Hrvatska!!) ili Kine... ali za USA i druga Appleova glavna ciljana tržišta (Japan, Zapadna Europa) te stvari su daleko do "luksuza" i smiješno je to nazivati "statusnim simbolom".

Prema istraživanjima je zaista pokazano da u i USA Apple proizvode kupuju "bogatiji i obrazovaniji", ali što mislite kakva je korelacijia između ove dvije varijable u USA i što se na kraju pokazuje što je pravi "driver" ove statistički uočene pojave?!

Pokazuje se je da je driver ovo "obrazovaniji", ispada da Appleove proizvode ne kupuju bogatiji zato što su bogatiji, nego ih kupuju zato što su obrazovaniji (a onda je usput tu priroda stvari da su i bogatiji uz to, ali to nije bio razlog, cjenovna barijera nije odgirala ulogu, kao što vidite i iz odnosa iPada prema prosječnoj plaći, barijera je (ne)obrazovanost kupca).

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 13:09 (Risko).
14 godina
neaktivan
bojcha kaže...

{#}

prouči BSD, i NeXT Step kao osnovu OSX-a i iOSa, Jer isto se može reći za svaki važniji operativni sistem današnjice.

OSX nije Linux, niti ima išta loše u uzimanju Unixa tj unixoida za osnovu OSa. Dapače, to je bilo najpametnije rješenje. Malo si pojednostavnio stvari ... ispalo bi da je OSX još jedna distribucija Linuxa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 13:35 (grzzi).
15 godina
ja nemogu vjerovati radi čega se ovdje nakupi toliko postova,a pogotovo ne razumijem ove "androidaše" što dolaze na ovakve teme,a uopće nije njihova stvar jer ionako ne namjeravaju nikad kupiti iOS uredjaj. Da se razumijemo, i u suprotnim temama bude istih slučajeva.
Ali ono što mi nije jasno je to da se vi tu svi pravite toliko pametni i 5 stranica ste napisali o nekim problemima koje imaju Apple i neki Samsungovi mobiteli na Androidu. Ja osobno posjedujem low-end smartphone na Androidu i taj uredjaj je za mene fantastičan samim time što ima bezbroj mogućnosti,a nikad nisam naišao na neku grešku niti bilo što slično,sve radi kako spada. Isto tako posjedujem iPod Touch i opet ista priča,nikad problema i sve radi kako spada.
A ovo što ja posjedujem su vjerojatno medju najslabijim uredjajima u ponudi iOS-a i Androida,a vi tu blatite uredjaje poput Glalaxy S2 ili novog iPada. Niste ni svjesni kolike gluposti pišete,i jedni i drugi.
Možete biti zahvalni što danas imamo tako napredne uredjaje,koji god da kupite. Izbor je vaš,i glupo se prepirati oko takvih stvari. Kada čitam ove komentare,po njima ispada da ti uredjaji imaju toliko nedostataka i da dočim ih upalimo nastaju nevidjeni problemi. Kad ono,šipak. Svaki uredjaj i na iOS-u i na Androidu je odličan i nema nikakvuh problema. Čovjek koji nikad nije koristio smartphone,da čita ove vaše komentare bi pomislio da su to neki zakržljali uredjaji. Bome bi se iznenadio kad bi ih prvi put koristio. U pozitivnom smislu naravno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 13:55 (antimadridista).
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina

hejteri se svakim danom kote sve više i više na ovom forumu. bijesna dječica nisu ni svjesna koliko im apple zapravo unapređuje život čak i kad ne koriste apple proizvode.

recimo lte ne bi vidjeli još godinama da nema applea. koji bi provider išao u investicije za tamo nekakve androide koji podržavaju lte?? očito nikog nije briga za te vaše igračkice.

no pojavi se novi ipad i svi brže bolje reagiraju.

a isto tako sa svime ostalim što apple uvede u široku primjenu. od kapacitivnog touchscreena pa na dalje.

da nije bilo steve jobsa tipkali bi vi još po kojekakvim škriputavim nokijicama sa symbianom i očitavali u task manageru svakih par sati koliko koji proces guši procesor i gasili desetke servisa kako bi vam mobitel iole normalno radio.

jalnuška balavurdija ne može priznati tuđi uspjeh...

a ove curice što se svakih 5 postova prijete ignoriranjem i drugima savjetuju ignoriranje... niste ni svjesni koliko glupo zvuči to vaše razmaženo piskaranje... koga briga za vas i vaše ignoriranje pameti??

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:01 (Ezio).
Moj PC  
3 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

očekujemo ispravak puno prije izlaska ics-a za samsung

Koliko znam od Applea nećete ništa dobiti, pogledaj što ćemo mi dobiti na Note-u!

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note/index.html?type=find

Pogledajte video.

BTW Antimadridista

Pogledaj prvi post Ezia na ovoj temi, spominje android u lošem svjetlu na temi o njegovom ljubljenom Appleu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:26 (logik).
17 godina
Ezio kaže...

da nije bilo steve jobsa tipkali bi vi još po kojekakvim škriputavim nokijicama sa symbianom i očitavali u task manageru svakih par sati koliko koji proces guši procesor i gasili desetke servisa kako 

pričaš gluposti koje ne možeš potkrijepiti činjenicama. kao da ja kažem da nije bilo dennisa ritchieja i kena thompsona, tvoraca unixa, ne bi bilo ni macOS-a. slika ti je priložena pa ti vidi.

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:30 (hrvooje).
13 godina
odjavljen
logik kaže...

Koliko znam od Applea nećete ništa dobiti, pogledaj što ćemo mi dobiti na Note-u!

Pogledajte video.

BTW Antimadridista

Pogledaj prvi post Ezia na ovoj temi, spominje android u lošem svjetlu na temi o njegovom ljubljenom Appleu!

Još da ova iglica tolko dobro radi kao što je prikazano u videu. {#}

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

hejteri se svakim danom kote sve više i više na ovom forumu. bijesna dječica nisu ni svjesna koliko im apple zapravo unapređuje život čak i kad ne koriste apple proizvode.

recimo lte ne bi vidjeli još godinama da nema applea. koji bi provider išao u investicije za tamo nekakve androide koji podržavaju lte?? očito nikog nije briga za te vaše igračkice.

a isto tako sa svime ostalim što apple uvede u široku primjenu. od kapacitivnog touchscreena pa na dalje.

da nije bilo steve jobsa tipkali bi vi još po kojekakvim škriputavim nokijicama sa symbianom i očitavali u task manageru svakih par sati koliko koji proces guši procesor i gasili desetke servisa kako bi vam mobitel iole normalno radio.

a ove curice što se svakih 5 postova prijete ignoriranjem i drugima savjetuju ignoriranje... niste ni svjesni koliko glupo zvuči to vaše razmaženo piskaranje... koga briga za vas i vaše ignoriranje pameti??

Znači ti želiš zahvatiti Microsoftu za spašavanje Apple-a?

Slažem se Microsoft je zakon.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan

Wi-Fi:

Ako je do drivera problem, onda to nije problem. Problem je ako je do hardwera.

Udahnuli su zivot Unixu kao desktop platformi. Linuxasi vec 20 godina ne uspijevaju dostici korisnicku funkcionalnost Windowsa 3.11

Systemi od 7 do 9 su imali bolje korisnicko sucelje (kao i Windows XP kod Microsofta), ali neki novi klinci nose pare...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:59 (NenadX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
logik kaže...
Ezio kaže...

očekujemo ispravak puno prije izlaska ics-a za samsung

Pogledajte video.

30 novih nivoa angry birdsa u svemiru? naravno da si uzbuđen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 16:14 (Ezio).
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

a ove curicešto se svakih 5 postova prijete ignoriranjem i drugima savjetuju ignoriranje... niste ni svjesni koliko glupo zvuči to vaše razmaženo piskaranje... koga briga za vas i vaše ignoriranje pameti??

Ovo bi trebao biti post jedne normalne osobe?

14 godina
protjeran
grzzi kaže...
{#}

prouči BSD, i NeXT Step kao osnovu OSX-a i iOSa, Jer isto se može reći za svaki važniji operativni sistem današnjice.

OSX nije Linux, niti ima išta loše u uzimanju Unixa tj unixoida za osnovu OSa. Dapače, to je bilo najpametnije rješenje. Malo si pojednostavnio stvari ... ispalo bi da je OSX još jedna distribucija Linuxa {#}

O čemu ti laprdaš opet.

Open source nije jednako Linux. Gdje ti vidiš da je čovjek spomenuo linux.

A sebe tu nazivaš nekim znalcem. {#}

Lulz is on lulz.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:03 (Bypass).
14 godina
protjeran
McD kaže...
Ezio kaže...

a ove curicešto se svakih 5 postova prijete ignoriranjem i drugima savjetuju ignoriranje... niste ni svjesni koliko glupo zvuči to vaše razmaženo piskaranje... koga briga za vas i vaše ignoriranje pameti??

Ovo bi trebao biti post jedne normalne osobe?

Pa pogledaj samo ovo i reci mi što misliš o psihologiji ovih ljudi:

Ezio Ezio

grzzi grzzi

popstar popstar

Lulz is on lulz.
13 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
logik kaže...

Pogledajte video.

BTW Antimadridista

Još da ova iglica tolko dobro radi kao što je prikazano u videu. {#}

Koristio, radi! Pričaj ono o ćemu znaš.

BYPASS - Kako si se tog sjetio, ti si genije! Smijat ću se do nove godine!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:25 (logik).
15 godina
Vi nas jabucare spijunirate i pratite kao sto paparazzi prate zvijezde. Ili nesto vama blize: kao sto samsung prati apple. @Mcd, znam da razumijes samo basic if then i go to naredbe. Ni ne ocekujem vise od geeka...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 18:06 (Ezio).
Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Vi nas jabucare spijunirate i pratite kao sto paparazzi prate zvijezde. Ili nesto vama blize: kao sto samsung prati apple. @Mcd, znam da razumijes samo basic if then i go to naredbe. Ni ne ocekujem vise od geeka...

po običaju "vi jabučari",(čast iznimkama), u nedostatku argumenata uvjek počnete vrijeđanjem

Spusti se na zemlju Ezio, nisi ti nikakva zvijezda, prije će da forumaši u tebi vide ridikula.

iPad se pregrijava, pa šta, šta to tebe toliko dira da moraš reagirati kao neandertalac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 18:20 (McD).
15 godina
Tko se ponasa kao neandertalac? Jel znas uopce sto je neandertalac? I kako nazivas pitanje "jel ovo post normalne osobe?" ako ne vrijedjanjem? Malo si mi preosjetljiv za internet applehejter ratnika...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice