iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

poruka: 192
|
čitano: 17.162
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?".
14 godina
Re: iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
Ezio kaže...
sudy_freak kaže...

Baš gledam stranice Apple-a i ne mogu se načuditi, pa svugdje piše "Najbolji, Najbriljantniji, Najbrži".
Firma koja za sebe ima potrebu superlative govoriti (samo superlative) nikako to nije. 

jel te opet trebam podsjecati na uređaje koji se zovu: šampion, hugo boss, duša, galaksija, galaksijski as, galaksijski as plus, galaksijski as profesionalac, galaksija fit, dragulj, izvršitelj, neustrašivi, zvijezda, inovator, giorgio armani, napredna galaksija, utjecaj, impresija, presretač, oduševljivač, prvi, čudo, hello kitty, intenzitet...

apple sa pravom nazove svoje uređaje najbolji, najbriljantniji i najbrži kad to i jesu.

ali valjda je i ovaj s pravom nazvan hello kitty šampion...

Bolje znaš modele od mene, svaka čast !

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
protjeran

Možda su WiFi problemi vezani s grijanjem; svi mini wifi routeri pri prijenosu podataka se dosta griju; s druge strane toplina ometa el. magnetne frekvencije ako se ne varam.

Nisam iFanboy, ali mislim da je doista riječ o zanovijetanju: Apple je morao iskoristiti rupu između CES-a i skore poplave Android tableta (a i Windozi će valjda na jesen), pa je hitro isfurao svježe pečeni hardver... ali siguran sam da je je riječ o sitnicama koje će u hodu riješiti.

De facto, samo su displej i baterija novi bubrezi, ostalo su stara muda. :)

A to što će neko za Retinu dat 500$ više, a gle... i Kerum si je kupio Maybach Vlajbah...

4 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
Samsung je cudo od inovacije.Soft od Googlea(Apple kopija),a sve ostalo iskopira od Applea.

Wooot? Jabuka proizvodi skoro sve čega se možeš dosjetiti u potrošakoj tehnici i elektronici a ovi ih bezobraznici besramno kopiraju?? Ma čak i pola djelova za iPhone proizvode.  Sramota, idemo ih bojkotirat.

16 godina
Korky kaže...
Psiho246 kaže...
  Ej ej, nemoj tako.

Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.

Recimo notification bar.

A ja proklinjem dan kad su to uveli. Svako toliko ga nehotice povučem dolje.

To ti je kad imas ekran od tri i pol inca:)

15 godina
neaktivan
limitedition kaže...
no tengo dinero kaže...
Samsung je cudo od inovacije.Soft od Googlea(Apple kopija),a sve ostalo iskopira od Applea.

Wooot? Jabuka proizvodi skoro sve čega se možeš dosjetiti u potrošakoj tehnici i elektronici a ovi ih bezobraznici besramno kopiraju?? Ma čak i pola djelova za iPhone proizvode.  Sramota, idemo ih bojkotirat.

Proizvodit moze i Alija u cevabdzinci ako mu kazes kako.

Kad ne spavam budan sam
14 godina
popstar kaže...
limitedition kaže...
no tengo dinero kaže...

AHAHAHAHHAHAHAHAHAH!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
popstar kaže...
limitedition kaže...
no tengo dinero kaže...

Izgleda da su tvoj iPad tamo proizveli i ugradili mu odgovarajući fičer

15 godina
neaktivan
popstar kaže...

Evo još jednog koji misli da je apple (inače jako poznat kao proizvođač lcd/led ekrana koji ima vlastitu infrastrukturu,ljudsku i tehnološku) napravio novi "retina" display. Nije,samsung je. Točka.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
popstar kaže...

Evo još jednog koji misli da je apple (inače jako poznat kao proizvođač lcd/led ekrana koji ima vlastitu infrastrukturu,ljudsku i tehnološku) napravio novi "retina" display. Nije,samsung je. Točka.

Pa da Samsung (il netko drugi) proizvodi taj ekran. Jesam li reko nesto drugo?

Kad ne spavam budan sam
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:51 (popstar).
15 godina
neaktivan
popstar kaže...

Šta misliš tko ga je osmislio? Apple? Ma daj,nemoj se sramotiti...

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
14 godina

Pusti, vidiš da se napušio bunike.

Lički weed Lički weed
Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Treba samo malo prilemit antenu i sve bu OK.

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipična Jabučarska politika, zahebi neinformiranog
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
popstar kaže...

Slusaj, necu ti pokusavat objasnjavat svijet ekonomije, vidim da to ionako ne kontas.

Kad ne spavam budan sam
14 godina
popstar kaže...
DwightSchrute kaže...
popstar kaže...

Slusaj, necu ti pokusavat objasnjavat svijet ekonomije, vidim da to ionako ne kontas.

Sada bi o ekonomiji?

Zašto uvijek skretanje s teme?

Nismo li ovdje zbog iPada?
Koji je više ruku Samsungovaca držalo nego Appleovaca. 

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
popstar kaže...
DwightSchrute kaže...
popstar kaže...

Sada bi o ekonomiji?

Zašto uvijek skretanje s teme?

Ne skrecem s teme, nego pokusavam ovom tvom kolegi da objasnim, da je razlika u tom tko nesto razvije a tko proizvodi.

Znaci onaj ko je razvio je onaj sto je nesto napravio novo a onaj sto proizvodi je samo radna snaga, jer se onom sto je razvio proizvod bolje isplati da netko drugi proizvoidi nego da proizvodi sam.

I kad taj ekran nebih proizvodio Samsung (sto nije sigurno ni da to rade), onda bih LG, Sharp il bilo tko drugi.{#}

Kad ne spavam budan sam
14 godina
popstar kaže...

Ne skrecem s teme, nego pokusavam ovom tvom kolegi da objasnim, da je razlika u tom tko nesto razvije a tko proizvodi.

Znaci onaj ko je razvio je onaj sto je nesto napravio novo a onaj sto proizvodi je samo radna snaga, jer se onom sto je razvio proizvod bolje isplati da netko drugi proizvoidi nego da proizvodi sam.

I kad taj ekran nebih proizvodio Samsung (sto nije sigurno ni da to rade), onda bih LG, Sharp il bilo tko drugi.{#}

1. ja bi

2. ti bih

3. on/ona/ono bih

1. mi bih

2. vi bihste

3. oni bih

Aha, u pravu si.
Mutavi su pa ne znaju sami proizvesti.
To hoćeš reći? 

15 godina
sudy_freak kaže...

ti si tu zbog svojih frustracija jer ti domicilna tema zjapi prazna.

i otkud ti molim te to da je ipad držalo više samsungovaca nego appleovaca? vjerojatno misliš na svoje snove...

izvan njih ti imaš prilike vidjeti iuređaje jedino na internetu.

17 godina
telefon kaže...
Korky kaže...
Psiho246 kaže...
  Ej ej, nemoj tako.

Ipak su dosta stvari uveli iz Androida.

Recimo notification bar.

A ja proklinjem dan kad su to uveli. Svako toliko ga nehotice povučem dolje.

To ti je kad imas ekran od tri i pol inca:)

I lol'd for real! {#}

- Psiho246
13 godina
Psiho246 kaže... "Apple je prvi u nicemu. Ipak su dosta stvari uveli iz Androida. Recimo notification bar." Prvi u ničemu? Koliko čovijek mora biti slijep da izvali takvo što? I zanimljivo mi je vidjeti da se u svakoj drugoj sličnoj temi spominje notification bar kao superiorna inovacija Androida (ponekad se pitam jeli ona i jedina kad se samo to spominje). A i ova slika koju si stavio gdje je kao Apple kopirao Samsung s prvim iPhoneom ima krive informacije(krive su navedene godine i samim time ničemu ne služi osim zbunjivanju neinformiranih), tako da mi nije jasno jesi li stvarno nasjeo na takve laži ili ih namjerno širiš?
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
14 godina
14 godina
neaktivan

Neko vrijeme vas čitam i prvi puta moram reagirati. Tema je problem s Wi-Fi signalom u novom ajpedu pa da kažem svoje mišljenje. Danas sam bio hgspotu i sat vremena sam surfao s njim, skinio sam par aplikacija - dok sam bio na youtube-u, čak sam i uploadao na Drop Box i NIKAKAV problem s signalom nije postojao. A ekran je najbolji koji sam ikad vidio. Hateri i dalje nemaju ništ pametnije pa samo pljuju po svemu. Uređaj radi izvrsno i jedva čekam da dođe kod nas da ga mogu kupiti.

Žac

3 5 hvala 1
14 godina
Željko M10 kaže...

Neko vrijeme vas čitam i prvi puta moram reagirati. Tema je problem s Wi-Fi signalom u novom ajpedu pa da kažem svoje mišljenje. Danas sam bio hgspotu i sat vremena sam surfao s njim, skinio sam par aplikacija - dok sam bio na youtube-u, čak sam i uploadao na Drop Box i NIKAKAV problem s signalom nije postojao. A ekran je najbolji koji sam ikad vidio. Hateri i dalje nemaju ništ pametnije pa samo pljuju po svemu. Uređaj radi izvrsno i jedva čekam da dođe kod nas da ga mogu kupiti.

Žac

/mindfuck

14 godina
neaktivan

još jedan hater. uvijek neka teorija zavjere. idi i zuri u sunce :D

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
popstar kaže...

1. ja bi

2. ti bih

3. on/ona/ono bih

1. mi bih

2. vi bihste

3. oni bih

Aha, u pravu si.
Mutavi su pa ne znaju sami proizvesti.
To hoćeš reći? 

Ne nego hocu reci, mutavi proizvode.

Otidji u bilo koju firmu pa mi reci tko zna vise inzenjeri il oni sto rade u proizvodnji?

Kad ne spavam budan sam
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 16:09 (popstar).
14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Check kaže...
no tengo dinero kaže...

ajde navedi jednu stvar sto su kopirali od appla? ak ces dizajn govorit, to vise lici da su kopirali htc hd2... 

Case closed.

http://androidcommunity.com/who-was-really-first-apple-vs-samsung-story-truly-debunked-20110420/

provjeri svoje fakte premda je nebitno, F700 ima fizičku tipkovnicu, a software mu je deset godina iza iOSa 

13 godina
protjeran

Kako vam se samo da vise? Nemate pametnijeg posla?

Ovdje mislim i na ifanbojeve, kao i na iHejtere. Ne zna se koji su gori!

Android je sranje, iOs je sranje, android owna, iOs owna.... Big deal.

Kupi ono sto volis i ono sto ti odgovara. Toliko je jednostavno. Osim vjecitim trollovima.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroposro kaže...

a inace hp je napravio prvi tablet

a ne apple

inace microsoft je napravio zune koji je apple kopirao......

toliko o tome

samo sam sretan sto je crko onaj degen jobs :)

inace bolesno inace

Kad ne spavam budan sam
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@perepospro molim te ne zeli smrt nikome i ne veseli se tudoj nevolji, nije lijepo :/

4 0 hvala 0
15 godina
peroposro kaže...

samo sam sretan sto je crko onaj degen jobs :)

eto, neodgojena dječica si moraju nove accounte otvarati kako bi rekla sve što ih tišti na najprimitivniji mogući način. 

nema za tebe svijetle budućnosti sinko.

Moj PC  
8 3 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice