očekujemo ispravak puno prije izlaska ics-a za samsung
Siguran sam da problem nije veliki i da se ta ikona da natjerati da prikazuje full signal cijelo vrijeme.
stiže jedan uskoro pa ćemo ga testirati. nekako mislim da je količina prijava problema recipročna broju prodanih uređaja u danom vremenu. Recimo ako je prodano 5 miljuna primjeraka u tjedan dana pritužbi bi trebalo biti 100 puta više nego za konkurentski uređaj koji je u istom periodu prodan u 50 000 primjeraka?
To je to:)!Pravi odgovor u pravo vrijeme.
Sve mi se više i više čini da appleovci namjerno rade greške na svojim uređajima kako bi se reklamirali..
Sve mi se više i više čini da appleovci namjerno rade greške na svojim uređajima kako bi se reklamirali..
Te su hejteri ( svi znaju tko su ti članovi ) dovoljno ***** pa pljuju po Appleu i rade free reklamu.
ovo meni vise zvuci ko namjerno potpaljivanje flamewara u svrhu dobivanja klikova, nego sto vjerujem da novi ipad ima toliko problema... jedini problem ipada su hejteri, funboysi i cijena... ostalo je ko voli nek izvoli... ja bi osobno rađe ovu novu toshibu:)
Budim se sutra, obrisem krmelje odem vidjet sta ima na bug.hr-u i glavni naslov:
Apple odgovara: "Wi-Fi signal je unutar specifikacija".
Jedva cekam prekosutra da vidim sta ce bit!
Budim se sutra, obrisem krmelje odem vidjet sta ima na bug.hr-u i glavni naslov:
zna se već: "Baterija u novom ipadu se puni duže od baterije u ipadu 2"
Mislim, u sto se pretvorio ovaj Bug. Daj prestanite prepisivat gluposti. Uzmite u ruke uredaj i testirajte ga pa onda pisite do mile volje. Ovako ispadate jako neozbiljni. Na kraju krajeva kakav ste vi utjecajni casopis kad ne mozete dobiti jedan takav uredaj na testiranje od Apple-a nego prepisujete neutemeljene tvrdnje bez provjere.
Hahahaha, epic.
Ma te uredjaje kupuju ljudi koji nemaju pojma o informatici pa se cude ko pura deku kad se grije (a unutra natrpana cuda) ili se nemogu spojit na WiFi :P
Mislim, u sto se pretvorio ovaj Bug. Daj prestanite prepisivat gluposti. Uzmite u ruke uredaj i testirajte ga pa onda pisite do mile volje. Ovako ispadate jako neozbiljni. Na kraju krajeva kakav ste vi utjecajni casopis kad ne mozete dobiti jedan takav uredaj na testiranje od Apple-a nego prepisujete neutemeljene tvrdnje bez provjere.
Kako da ga uzmem u ruke ako se pregrijava i kosta 90478174147 dolara za sta mogu kupit pristojan komp sa polu high end hardverom.
zna se već: "Baterija u novom ipadu se puni duže od baterije u ipadu 2"
Ovo ce vjerovatno rijesiti softverskom nadogradnjom, problem sa pregrijavanjem ce rijesiti dijeljenjem besplatne azbestne futrole. A to sa punjenjem...ma sjetice se vec. :)
Bitno je osigurati da to "just works". :)
38,9 °C nakon pola sata igranja
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/new-ipad-heat-issues-proven-in-video-1073032
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/new-ipad-heat-issues-proven-in-video-1073032
Ideš beba! Prestrašno. Vruće k'o, ne znam... Vrabac?
Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!
Fino. Još sam da ga testiraju kad se klinac igra na njemu pa ga jednostavno bez da ga zgasi baci na deku kad mama drekne ručaaaaakkk!!! Nešto mi govori da bi se tako akumuliralo nešto više topline nego kad stoji na docku.
Ja nisam primijetio ni pregrijavanje, ni kakve probleme sa WiFi signalom!
a gdje si ga ti već imao priliku koristiti?
Nije ni prismrdio Europi još, a kamoli ovoj našoj vukoyebini?
Lupocet čepić 250 mg. Onda ponovo mjeri nakon 45 minuta! Lagana pamučna odjeća i puno čaja obavezno!
Ja bas uzivam u ICS na svom samsungu...
Vidim, imaš problem sa antenom.
heat issues... pa kolko ja znam i ipad 2 se zagrije nakon pola sata igranja... te bilo koji drugi arm uredaj... stvarno mi je nejasno cemu sad odjednom toliki hype oko temperature cca 40 stupnjeva na arm-u nakon pola sata maltretiranja cpu-a, bilo bi cudno da se ne ugrije
jel i on s tobom uživa?
btw, nešto te zezaju gsm i wifi signali? krivo ga držiš?
Vidim, imaš problem sa antenom.
nešto te zezaju gsm i wifi signali? krivo ga držiš?
Barem ne treba deset antena za različiti signal.
I nemojmo o signalu iPhone-Samsung, ne ide vam u korist!
NIje Android za tebe :P