Internetski Ice Bucket Challenge urodio prvim plod

poruka: 3
|
čitano: 719
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internetski Ice Bucket Challenge urodio prvim plod".
16 godina
Internetski Ice Bucket Challenge urodio prvim plod

Sjajana vijest

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Internetski Ice Bucket Challenge urodio prvim
rimohit kaže...

Sjajana vijest

ja ne kužim kako je kanta vode pomogla njima ??? Mislim bilo je poznatih koji su se polijali (evo Ellon Musk, Severina itd)  i koliko sam ja shvatio nisu ništa uplatili nego su se samo polijali mrzlom vodom ne da pomognu ljudima sa tim bolješču nego da za sebe naprave reklamukao da čine nešto veliko. 

18 godina
neaktivan
Re: Internetski Ice Bucket Challenge urodio prvim
Markić7 kaže...
rimohit kaže...

Sjajana vijest

ja ne kužim kako je kanta vode pomogla njima ??? Mislim bilo je poznatih koji su se polijali (evo Ellon Musk, Severina itd)  i koliko sam ja shvatio nisu ništa uplatili nego su se samo polijali mrzlom vodom ne da pomognu ljudima sa tim bolješču nego da za sebe naprave reklamukao da čine nešto veliko. 

ne znam kako ne kužiš i točno koji dio od "skupljeno je preko 100 milijuna $" ne razumiješ? Uz pomoć kampanje skupljena je velika količina novca koju redovnim putevima inače ne bi skupili sljedečih 15-20 godina. A da li su i koje osobe sudjelovale i što su konkretno te osobe uplatile se ovdje uopće ne spominje ni ne raspravlja, to je njima na dušu (iskreno vjerujem da elon musk, bill gates i sl koji i inače daju u humanitarne svrhe sigurno jesu uplatitli. Za severinu, bibera, rozgu i slične posvuduše malo manje). A ta kanta vode (bez obzira tko ju je prolio i koliko je isti uplatio) je napravila reklamu koja je utjecala na velik broj ljudi da oni uplaćauju (iako možda uopće nisu sudjelovali u akciji poljevanja). 

Ko i svaka druga humanitarna akcija gdje se skupljaju novci i ne razumijem što ti tu nije jasno. 

A da li je baš ta akcija jedina doprinjela otkrivanju tih gena, sigurno nije jer bi ti geni bili otkriveni i bez nje, no pitanje je kad. Ako nema novca nema ni većeg broja liječnika, znanstvenika, moderne opreme i možda bi čekali 15 godina da se ti geni otkriju. Osim toga ovo je samo prvi korak i novac kojeg još ima i možda i dolazi i dalje će opet UBRZAT otkrivanje lijeka ili prevencije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice