Aha, dakle, režu cijene vjerojatno zbog krize, ali i AMD-a (bar se ja nadam da je tako). Pojeftinjenje se može pozdraviti samo sa smiješkom na licu.
Aha, dakle, režu cijene vjerojatno zbog krize, ali i AMD-a (bar se ja nadam da je tako). Pojeftinjenje se može pozdraviti samo sa smiješkom na licu.
kad ce kod nas cijene dole?
Je, pokopao bi ga, ali ne i grafičke koje prodaje, pa bi opet oživio. Osim toga, nudi jeftinije procesore (manje snage, al Bože mili, ipak trebaš imat šuške u džepu za dobre stvari, što nitko ne voli
), a sad kad sredi svoje četverojezgrene mogao bi malo gazit po Intelu, što bi bilo lijepo da se i dogodi.
Je, pokopao bi ga, ali ne i grafičke koje prodaje, pa bi opet oživio. Osim toga, nudi jeftinije procesore (manje snage, al Bože mili, ipak trebaš imat šuške u džepu za dobre stvari, što nitko ne voli
), a sad kad sredi svoje četverojezgrene mogao bi malo gazit po Intelu, što bi bilo lijepo da se i dogodi.
Da meni za rođendan idu kupovat procesor, cvale bi mi ruže... Al prije toga bih morao objasniti koji procesor želim i zašto. Uz to, AMD se polako diže na noge sa novim i boljim procesorima, a vuku ga i grafičke prema gore.
evo nasao sam - ako jos nekoga zanima - http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/narucivanje-iz-inozemstva/748.aspx?page=0&jumpto=11138&sort=asc&view=flat
To kod naših trgovaca neče puno utjecat na snižavanje
A kako to oni kod nas racunaju? 1$ = 1€ ??
Meni se cini da je malo i jace od eura. Taman koliko su snizili kod sebe (USA), kod nas dode pribliznu njihovu staru.
te nove cijene se pretpostavljam odnose na vece kolicine, npr. preko 100 ili 1000 ili kolko vec
sigurno nece biti tako jeftino nama smrtnicima
Dragi BUG-ovci,
nažalost, cijene koje ste objavili nisu točne. Cijena od $316 za Q9650 je čak i niža od nabavne cijene ovlaštenih distributera, a kamoli preporučene prodajne cijene. Također, sve ostale cijene koje ste naveli su pogrešne. A Celeron 570 je mobilni procesor za prijenosna računala, tako da je u ovoj obavijesti vjerojatno zamijenjen Celeronom Dual Core E1400, kojem je cijena pala na razinu dosadašnje cijene modela E1200. Promaknulo vam je i najbitnije, a to je pad cijena cijele Q9xxx serije od Q9400 na gore, te Q8200 i Q8300 modela, kao i E7400 i E5300.
Ovlašteni distributeri su već u nedjelju spustili cijene prema prodajnom kanalu, dok će trgovcima koji imaju lager procesora zahvaćenih padom, trebati još tjedan-dva.
Ma AMD je već propao, zar ne vidite da im niko ne kupuje ni procesore ni grafičke karte?
To je zato jer su jeftini, a ljudi nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino.
Kad Intelovi prockasi padnu na cijenu sadašnjih AMDovih, to će se kupovati kao vruće kifle.
Kad.
Ja ću osobno kupiti 10 komada, iako mi ne trebaju.
Ma AMD je već propao, zar ne vidite da im niko ne kupuje ni procesore ni grafičke karte?
Ajmo onda skupiti 100 ljudi i naručiti box verzije šta kažete ? ima zainteresiranih? ((: