Baš mi je drago da su ih napali DDOS-om, onako je stranica shit, nekada sam tamo citao vijesti i naprocitao sam se njihovi gluposti neispravni vijesti.... a sam prizna da je zamjerio sa mnogo ljudi pa eto...
Baš mi je drago da su ih napali DDOS-om, onako je stranica shit, nekada sam tamo citao vijesti i naprocitao sam se njihovi gluposti neispravni vijesti.... a sam prizna da je zamjerio sa mnogo ljudi pa eto...
Ovo im je možda super marketinški potez, svi pričaju o tome sad...
Meni se zapravo i svidjaju. Volim otici ponekad pogledati "drugaciji stav". Zabavno mi je gledati kako po svima ser** i dizu tlak mnogima. A opet lako je procjeniti ako pretjerujum i uzeti s dozom rezerve.
A ja se mislio već žaliti Mozilli kako mi Minefield blokira kada dođe na index-ov aspx.
A tko mi je kriv kad sam na beti...
Znači ipak mi nije problem u novom Firefox-u, već su oni u komi.
Ja ipak mislim da je Seve to izvela Sjećate se tko među prvima (ili prvi?) objavio postojanje njenog najboljeg spota?
pozdrav s marsa; direkt u tu šupu gdje ti ga Vlasnik Portala vjerojatno kvalitetno meće.
Ja volim ici na index, uljepšaju mi dan i fino se nasmijem. Pošto su naše tv kuce ispolitizirane, kao i dnevne novine, pa ne gledam dnevnike, niti citam novine, odem na Index i jos 2-3 portala da vidim sta ima novoga, plus na forumu se mozes nasmijati do suza kakvih bisera ima.
e da mi je vidjeti sta ce HR pravosudje napraviti s krivcima kada ih tehnicko osoblje detektira...
hapsenje/zatvor???
Dobro složen DDOS napad.
S obzirom da koriste IIS 6.0.
Mozda bi s Apacheom preživili. Koristeći mod_evasive, mod_security (linux only). + IDS
I da barem maknu ICMP echo request. S obzirom na slike koje sam vidio da su postane i da prikazuju Request TimeOut ne mora značit da je server pao.
Firewalli blokiraju ICMP request ako im se to kaže.
Telnetiraj se na port 80 pa ce se znati dali je pao ili ne.
Neka stave Cisco PIX router prije web servera.
Drugi put više sreće. Valjda cemo takve stvari prezivit.
Pa tko ima muda nek izvoli. Time se ne bavim, DEFENSE IS MY GAME!
USE LINUX. YOU WILL SURVIVE LONGER AND STAY ALIVE.
Dobar je INDEX,ako ništa barem zbog ovakvih članaka
http://www.index.hr/sport/clanak/zanimanje-kreten/412163.aspx
Sto se mene tice nemora se vise ni dignut portal. Vece zutilo i tako nekvalitetno novinarstvo dugo nisam vidio.
pozdrav s marsa; direkt u tu šupu gdje ti ga Vlasnik Portala vjerojatno kvalitetno meće.
hoćeš možda umjesto da vrijeđaš reći što je to točno pogrešno u mom prvom postu? ti si rekao da griješim kad kažem da je index.hr portalčić- ja sam ti objasnio zašto sam to rekao-
i to su činjenice.
Gdje ja to griješim, jer ako ćemo tako razgovarati, onda i ja kažem da ti pričaš gluposti i da to što ti kažeš nema veze s ničim.
ne kužim- sam kažeš da je smeće, a tu mene uvjeravaš da su svi isti. Apsolutno je netočno da to nekim automatizmom povlači da su i svi ostali mali i bezvezni. jesi kad bio na business.hr, na dnevnik.hr, net.hr?
index.hr u prvoj rubrici (vijesti) napada crkvu, htv i thompsona. ja osobno sam apsolutno indiferentan po tim pitanjima, ali textovi su bolesno prozaicni i tocno se vidi kakva direktiva stoji iza njih. Uz to, htv kojeg napadaju makar imali tri puta kopije bbc-ovih stranica (sto je index ekkskluzivno otkrio!) ima tri puta kvalitetnije teme i 30 puta pismenije i pametnije autore.
u rubrici sport najcesce je dinamo na tapeti i to na nacin na kakav se vijesti prikazuju u red carpetu. ili vijesti iz sporta.. Ronaldo bio u striptiz baru, Rooney kupio vilu vrijednu xxxxxxx funti.
ali nista zato, dolazimo do treceg tematskog dijela koji je redovito okupiran s big brotherom, britney spears ili necim trecim tome slicnim.
Zato sam rekao portalcic po vrijednosti- a dao sam ti i argumente za tehnicka pitanja.
normalno da tako nesto ne moze biti posjeceno najvise u hrvatskoj. mislim, bilo bi zalosno kad bi oni meni ili bilo kome bili opinion makeri.
Al glavno je da ti mozes nekom rec da je na marsu i ne znam sta- a ono o metanju si izvukao iz kontexta opet. jer ti si svojom neargumentiranom izjavom/izjavama djelovao kao da ga branis iz ne znam kakvih razloga.
al glavno da sam ja tebi bacio udicu na "metanje".
kolko ti u biti godina imas? 12?
zao mi tvog sina kraj nedokaznog oca
zao mi tvog sina kraj nedokaznog oca
hoćeš možda umjesto da vrijeđaš reći što je to točno pogrešno u mom prvom postu? ti si rekao da griješim kad kažem da je index.hr portalčić- ja sam ti objasnio zašto sam to rekao-
i to su činjenice.
Gdje ja to griješim, jer ako ćemo tako razgovarati, onda i ja kažem da ti pričaš gluposti i da to što ti kažeš nema veze s ničim.
ne kužim- sam kažeš da je smeće, a tu mene uvjeravaš da su svi isti. Apsolutno je netočno da to nekim automatizmom povlači da su i svi ostali mali i bezvezni. jesi kad bio na business.hr, na dnevnik.hr, net.hr?
index.hr u prvoj rubrici (vijesti) napada crkvu, htv i thompsona. ja osobno sam apsolutno indiferentan po tim pitanjima, ali textovi su bolesno prozaicni i tocno se vidi kakva direktiva stoji iza njih. Uz to, htv kojeg napadaju makar imali tri puta kopije bbc-ovih stranica (sto je index ekkskluzivno otkrio!) ima tri puta kvalitetnije teme i 30 puta pismenije i pametnije autore.
u rubrici sport najcesce je dinamo na tapeti i to na nacin na kakav se vijesti prikazuju u red carpetu. ili vijesti iz sporta.. Ronaldo bio u striptiz baru, Rooney kupio vilu vrijednu xxxxxxx funti.
ali nista zato, dolazimo do treceg tematskog dijela koji je redovito okupiran s big brotherom, britney spears ili necim trecim tome slicnim.
Zato sam rekao portalcic po vrijednosti- a dao sam ti i argumente za tehnicka pitanja.
normalno da tako nesto ne moze biti posjeceno najvise u hrvatskoj. mislim, bilo bi zalosno kad bi oni meni ili bilo kome bili opinion makeri.
Al glavno je da ti mozes nekom rec da je na marsu i ne znam sta- a ono o metanju si izvukao iz kontexta opet. jer ti si svojom neargumentiranom izjavom/izjavama djelovao kao da ga branis iz ne znam kakvih razloga.
al glavno da sam ja tebi bacio udicu na "metanje".
kolko ti u biti godina imas? 12?