Index.hr pod DDoS napadima

poruka: 46
|
čitano: 10.694
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Index.hr pod DDoS napadima".
16 godina
neaktivan
RE: Index.hr pod DDoS napadima

Baš mi je drago da su ih napali DDOS-om, onako je stranica shit, nekada  sam tamo citao vijesti i naprocitao sam se njihovi gluposti neispravni vijesti.... a  sam prizna da je zamjerio sa mnogo ljudi pa eto...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina

Ovo im je možda super marketinški potez, svi pričaju o tome sad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se zapravo i svidjaju. Volim otici ponekad pogledati "drugaciji stav". Zabavno mi je gledati kako po svima ser** i dizu tlak mnogima. A opet lako je procjeniti ako pretjerujum i uzeti s dozom rezerve.

8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A ja se mislio već žaliti Mozilli kako mi Minefield blokira kada dođe na index-ov aspx.

A tko mi je kriv kad sam na beti...

Znači ipak mi nije problem u novom Firefox-u, već su oni u komi.

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ipak mislim da je Seve to izvelaBelji se Sjećate se tko među prvima (ili prvi?) objavio postojanje njenog najboljeg spota?Smijeh

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
soma dolara kaže...
 Ako je index.hr portalčić,pokaži nam onda neku portalčinu u Hrvatskoj.Nesvjesno si rekao to za sve portale.Prema tome,pozdrav Tebi i sretno na Marsu.
nisam mislio opsegom niti brojem posjeta. mislio sam na vrijednost informacija. a ako hoćeš, broj posjeta je na net.hr -u veći, a dnevnik.hr je opsegom veći i ima veći hosting podataka.
izvukao si mi izjavu iz kontexta, mogao si pročitati cijeli post, pa možda eventualno bacit repliku na moju misao a ne na riječ iz rečenice, ali ajde.. nek ti bude.
svejedno, vidjet ćemo što će biti kad Vlasnik Portala digne kaznene prijave. ha-ha

pozdrav s marsa; direkt u tu šupu gdje ti ga Vlasnik Portala vjerojatno kvalitetno meće.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 11:12 (bubbach).
16 godina
neaktivan

Ja volim ici na index, uljepšaju mi dan i fino se nasmijem. Pošto su naše tv kuce ispolitizirane, kao i dnevne novine, pa ne gledam dnevnike, niti citam novine, odem na Index i jos 2-3 portala da vidim sta ima novoga, plus na forumu se mozes nasmijati do suza kakvih bisera ima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

e da mi je vidjeti sta ce HR pravosudje napraviti s krivcima kada ih tehnicko osoblje detektira...

hapsenje/zatvor???

to se radi samo na facebook korisnicima
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan

Dobro složen DDOS napad.

S obzirom da koriste IIS 6.0.

Mozda bi s Apacheom preživili.  Koristeći mod_evasive, mod_security (linux only). + IDS

I da barem maknu ICMP echo request. S obzirom na slike koje sam vidio da su postane i da prikazuju Request TimeOut ne mora značit da je server pao.

Firewalli blokiraju ICMP request ako im se to kaže.

Telnetiraj se na port 80 pa ce se znati dali je pao ili ne.

Neka stave Cisco PIX router prije web servera.

Drugi put više sreće. Valjda cemo takve stvari prezivit.

Pa tko ima muda nek izvoli. Time se ne bavim, DEFENSE IS MY GAME!

USE LINUX. YOU WILL SURVIVE LONGER AND STAY ALIVE.

DDOS Attack DDOS Attack
The finding of threats to security by a security office is totally predictable, and hence the finding is totally worthless.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 21:42 (api984).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobar je INDEX,ako ništa barem zbog ovakvih članaka Smijeh

http://www.index.hr/sport/clanak/zanimanje-kreten/412163.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Sto se mene tice nemora se vise ni dignut portal. Vece zutilo i tako nekvalitetno novinarstvo dugo nisam vidio.

Potpisujem!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
bubbach kaže...
soma dolara kaže...
 Ako je index.hr portalčić,pokaži nam onda neku portalčinu u Hrvatskoj.Nesvjesno si rekao to za sve portale.Prema tome,pozdrav Tebi i sretno na Marsu.
nisam mislio opsegom niti brojem posjeta. mislio sam na vrijednost informacija. a ako hoćeš, broj posjeta je na net.hr -u veći, a dnevnik.hr je opsegom veći i ima veći hosting podataka.
izvukao si mi izjavu iz kontexta, mogao si pročitati cijeli post, pa možda eventualno bacit repliku na moju misao a ne na riječ iz rečenice, ali ajde.. nek ti bude.
svejedno, vidjet ćemo što će biti kad Vlasnik Portala digne kaznene prijave. ha-ha

pozdrav s marsa; direkt u tu šupu gdje ti ga Vlasnik Portala vjerojatno kvalitetno meće.

Pročitao sam cijeli tvoj post.To kaj ti pričaš u vezi portala nema veze s ničim.Nema plemenitih niti idealnih portala te vrste,kao ni novina.Sve je to manje više isto smeće.
Što se tiče metanja;ako si ti na marsu osuđen na pedere meni je ovdje na zemlji fenomenalno gdje ja mećem ženskama a meni nitko.Pa uživaj i neka ti meću ili ti njima meći,ovisno kaj više voliš..
17 godina
neaktivan

hoćeš možda umjesto da vrijeđaš reći što je to točno pogrešno u mom prvom postu? ti si rekao da griješim kad kažem da je index.hr portalčić- ja sam ti objasnio zašto sam to rekao-

i to su činjenice.

Gdje ja to griješim, jer ako ćemo tako razgovarati, onda i ja kažem da ti pričaš gluposti i da to što ti kažeš nema veze s ničim.

ne kužim- sam kažeš da je smeće, a tu mene uvjeravaš da su svi isti. Apsolutno je netočno da to nekim automatizmom povlači da su i svi ostali mali i bezvezni. jesi kad bio na business.hr, na dnevnik.hr, net.hr?

index.hr u prvoj rubrici (vijesti) napada crkvu, htv i thompsona. ja osobno sam apsolutno indiferentan po tim pitanjima, ali textovi su bolesno prozaicni i tocno se vidi kakva direktiva stoji iza njih. Uz to, htv kojeg napadaju makar imali tri puta kopije bbc-ovih stranica (sto je index ekkskluzivno otkrio!) ima tri puta kvalitetnije teme i 30 puta pismenije i pametnije autore.

u rubrici sport najcesce je dinamo na tapeti i to na nacin na kakav se vijesti prikazuju u red carpetu. ili vijesti iz sporta.. Ronaldo bio u striptiz baru, Rooney kupio vilu vrijednu xxxxxxx funti.

ali nista zato, dolazimo do treceg tematskog dijela koji je redovito okupiran s big brotherom, britney spears ili necim trecim tome slicnim.

Zato sam rekao portalcic po vrijednosti- a dao sam ti i argumente za tehnicka pitanja.

normalno da tako nesto ne moze biti posjeceno najvise u hrvatskoj. mislim, bilo bi zalosno kad bi oni meni ili bilo kome bili opinion makeri.

Al glavno je da ti mozes nekom rec da je na marsu i ne znam sta- a ono o metanju si izvukao iz kontexta opet. jer ti si svojom neargumentiranom izjavom/izjavama djelovao kao da ga branis iz ne znam kakvih razloga.

al glavno da sam ja tebi bacio udicu na "metanje".

kolko ti u biti godina imas? 12?

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 12:15 (bubbach).
17 godina
neaktivan

zao mi tvog sina kraj nedokaznog oca

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

zao mi tvog sina kraj nedokaznog oca

hehe...Smijeh          
potpuno se slažem s bubbach-om...istinu zbori! 
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
bubbach kaže...

hoćeš možda umjesto da vrijeđaš reći što je to točno pogrešno u mom prvom postu? ti si rekao da griješim kad kažem da je index.hr portalčić- ja sam ti objasnio zašto sam to rekao-

i to su činjenice.

Gdje ja to griješim, jer ako ćemo tako razgovarati, onda i ja kažem da ti pričaš gluposti i da to što ti kažeš nema veze s ničim.

ne kužim- sam kažeš da je smeće, a tu mene uvjeravaš da su svi isti. Apsolutno je netočno da to nekim automatizmom povlači da su i svi ostali mali i bezvezni. jesi kad bio na business.hr, na dnevnik.hr, net.hr?

index.hr u prvoj rubrici (vijesti) napada crkvu, htv i thompsona. ja osobno sam apsolutno indiferentan po tim pitanjima, ali textovi su bolesno prozaicni i tocno se vidi kakva direktiva stoji iza njih. Uz to, htv kojeg napadaju makar imali tri puta kopije bbc-ovih stranica (sto je index ekkskluzivno otkrio!) ima tri puta kvalitetnije teme i 30 puta pismenije i pametnije autore.

u rubrici sport najcesce je dinamo na tapeti i to na nacin na kakav se vijesti prikazuju u red carpetu. ili vijesti iz sporta.. Ronaldo bio u striptiz baru, Rooney kupio vilu vrijednu xxxxxxx funti.

ali nista zato, dolazimo do treceg tematskog dijela koji je redovito okupiran s big brotherom, britney spears ili necim trecim tome slicnim.

Zato sam rekao portalcic po vrijednosti- a dao sam ti i argumente za tehnicka pitanja.

normalno da tako nesto ne moze biti posjeceno najvise u hrvatskoj. mislim, bilo bi zalosno kad bi oni meni ili bilo kome bili opinion makeri.

Al glavno je da ti mozes nekom rec da je na marsu i ne znam sta- a ono o metanju si izvukao iz kontexta opet. jer ti si svojom neargumentiranom izjavom/izjavama djelovao kao da ga branis iz ne znam kakvih razloga.

al glavno da sam ja tebi bacio udicu na "metanje".

kolko ti u biti godina imas? 12?

U potpunosti se slažem!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice