Samo ih je 16...

poruka: 64
|
čitano: 6.977
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samo ih je 16...".
17 godina
odjavljen
Samo ih je 16...

Jos da mogu na tom linku naci kako naruciti uzeo bih svih 16...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Samo ih je 16...
Mrgud Veliki kaže...

Stvarno, da li je netko skuzio kako se moze naruciti taj sat, jer kako se meni cini nece oni prodati niti 1(6).

16 godina
T-bone's kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Stvarno, da li je netko skuzio kako se moze naruciti taj sat, jer kako se meni cini nece oni prodati niti 1(6).

Evo ga, malo sam klikao pa mi je otvorilo e-mail contact@4-n.fr, pa tko hoce moze da naruci Osmijeh, ako nista drugo nadam se da nas bivsi premjer I. Sanader prati BOF pa da mu pomognem oko narudzbe.

18 godina
protjeran
Samo ih je 16...

ja sam nabrojao malo vishe diskova,a ne 3 :)

zelim,hocu,mogu al neam koga

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samo ih je 16...

Pa s obzirom da se procjenjuje da će mu cijena bit oko $80k+, ovisno o tome da li je u bijelom zlatu ili platini, čisto sumnjam da će se naručivat preko "web-shopa" Smijeh

I uopće ne trebate sumnjat da će bit jako brzo rasprodani ...

Pretpostavljam da bi svima zainteresiranima bilo najbolje za dva tjedna skoknut do Basela, od 18. do 25. se održava "Basel World", pa ćete se tamo sigurno moć informirat o detaljima...

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
Samo ih je 16...

Porez na budale...

Bolje da ti koji ga kupuju daju te pare u humanitarne svrhe i za nekih najviše 1000$ kupe uber-moćan i lijep sat, a ne ovo govno..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Porez na budale...

Bolje da ti koji ga kupuju daju te pare u humanitarne svrhe i za nekih najviše 1000$ kupe uber-moćan i lijep sat, a ne ovo govno..

U principu se slažem s tobom, ali ovo je ipak više od sata - umjetničko djelo. A kao takvo se može smatrati i investicijom ;) (sigurno mu cijena neće pasti)

16 godina

Ja umjetnošću smatram ovakve stvari:

knjige, filmove itd.

Ova 3 kotačića po meni nisu nikakva umjetnost. Napraviš par komada najgluplje stvari koje si se sjetio, imaš poznato ime i nabiješ ultra-veliku cijenu i odmah te nazivaju umjetnikom, a proizvod ekskluzivom. Stvarna vrijednost tog uređaja sigurno ne prelazi nekih 500 kn..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 19:28 (DamageHigh).
18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ja umjetnošću smatram ovakve stvari:knjige, filmove itd.

Ova 3 kotačića po meni nisu nikakva umjetnost. Napraviš par komada najgluplje stvari koje si se sjetio, imaš poznato ime i nabiješ ultra-veliku cijenu i odmah te nazivaju umjetnikom, a proizvod ekskluzivom. Stvarna vrijednost tog uređaja sigurno ne prelazi nekih 500 kn..

za tu sliku si sad izmislio,aj priznaj ;)

17 godina
neaktivan
Samo ih je 16...

kakva je to kralju slika, ja se prepoSmijeh

1 1 hvala 0
16 godina
Lol, to ti je picasso...
I da..googlo sam picasso i prva slika koja se pojavila, nju sam uzeo :p
Iako nisam upućen u slikarstvo i te stvari, držim do njih i smatram ih umjetnošću, a ne ovaj sat (??).
17 godina
neaktivan

A meni je ovaj sat zanimljiv u svakome slučaju.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:42 (nCh!).
18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Lol, to ti je picasso...
Iako nisam upućen u slikarstvo i te stvari, držim do njih i smatram ih umjetnošću, a ne ovaj sat (??).

zanimljivo...

smatrash ih jer ih drugi smatraju al sat je prefrishki da bi njega drugi smatrali umjetnickim djelom pa ga eto nit ti ne smatrash? :)

oportuno :)

18 godina
neaktivan
Samo ih je 16...

Jako zanimljiv dizajn..   da imam priliku i mogućnosti vjerojatno bih ga upiknul Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lepi kaže...
DamageHigh kaže...
Lol, to ti je picasso...

zanimljivo...

smatrash ih jer ih drugi smatraju al sat je prefrishki da bi njega drugi smatrali umjetnickim djelom pa ga eto nit ti ne smatrash? :)

Iz čega zaključuješ da ja smatram slikarstvo umjetnošću samo zato što ga drugi smatraju takvim??

Kako sat nitko ne smatra umjetničkim djelom? Pa eto ti prvi...

18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
lepi kaže...
DamageHigh kaže...
Lol, to ti je picasso...

zanimljivo...

Iz čega zaključuješ da ja smatram slikarstvo umjetnošću samo zato što ga drugi smatraju takvim??

Kako sat nitko ne smatra umjetničkim djelom? Pa eto ti prvi...

pa,rekao si da si neupucen u slikarstvo,pa tako picassa cijenish samo zato jer ga drugi cijene i izvadish njegovu sliku koju ti je gugl prvu dao

a nadalje,ne vidim zashto sat ne bi mogao bit umjetnicko djelo?

nisam bash skuzio da su samo slikarstvo i te stvari umjetnost (koje god one bile) umjetnost,odnosno ovisno shto mislish pod tim stvarima

jedan sat svakako to moze bit

17 godina
DamageHigh kaže...

Ja umjetnošću smatram ovakve stvari:knjige, filmove itd.

Ti picasso-a smatras umjetnikom?

svaka čast, je sam bio na njegovoj izložbi u madridu, i sve što mi je ostalo u sječanju je onaj crno sivi zid (gernika) jer oko tog se bar nesto potrudio.

inace mogo si bar staviti neku sliku od dali-a naprimjer, jer njegove su slike bolesne!!!

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
17 godina
neaktivan

Svaka čast, al ne bi taj sat nosio ni da mi ga netko pokloni. A kupnja ručnog sata samo da stoji u vitrini jednostavno nema smisla :D

16 godina
lepi kaže...

pa,rekao si da si neupucen u slikarstvo,pa tako picassa cijenish samo zato jer ga drugi cijene i izvadish njegovu sliku koju ti je gugl prvu dao

a nadalje,ne vidim zashto sat ne bi mogao bit umjetnicko djelo?

nisam bash skuzio da su samo slikarstvo i te stvari umjetnost (koje god one bile) umjetnost,odnosno ovisno shto mislish pod tim stvarima

Ako nešto ne pratim, i nisam upućen u to, zašto to nužno mora značiti da o tome nemam svoje mišljenje? Nisam rekao da konkretno cijenim picassa, već slikarstvo općenito. Njega sam se prvog sjetio i njega sam izgoogla-o. Sad, čije su slike bolje, vrijednije i u koje je uloženo više truda stvarno ne znam! Slikati i crtati treba znat, i to je nešto s čime se čovjek rodi.

Osmislit koncept ovoga sata je mogao svatko tko zna držati olovku u ruci, jedini problem je njegova proizvodnja.

Pod "tim stvarima" sam mislio, između ostalog, književnost, glazbu, kazalište, film itd.

Negdje sam rekao da ne može?

Moje mišljenje je da za osmislit ovakav sat ne trebaš biti niti nadaren niti umjetnik. Sve što ti je potrebno je razvikana tvrtka koja će sat proizvodit i prodavat i ljudi koji pate na to da su "face" pa kupuju stvari (meni osobno) ružnog dizajna i upitne funkcionalnosti.

Između ostalog, to je samo moje mišljenje. O ukusima se ne raspravlja Namigiva

18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
lepi kaže...

Slikati i crtati treba znat, i to je nešto s čime se čovjek rodi.

Osmislit koncept ovoga sata je mogao svatko tko zna držati olovku u ruci, jedini problem je njegova proizvodnja.

Pod "tim stvarima" sam mislio, između ostalog, književnost, glazbu, kazalište, film itd.

Negdje sam rekao da ne može?

Moje mišljenje je da za osmislit ovakav sat ne trebaš biti niti nadaren niti umjetnik. Sve što ti je potrebno je razvikana tvrtka koja će sat proizvodit i prodavat i ljudi koji pate na to da su "face" pa kupuju stvari (meni osobno) ružnog dizajna i upitne funkcionalnosti.

Između ostalog, to je samo moje mišljenje. O ukusima se ne raspravlja Namigiva

Dobro sad malo izvlačim riječi iz konteksta, al ajde. Nipošto se ne bi složio sa podcrtanim. Urar je nažalost jaaako podcijenjeno zanimanje. Čak i wikipedia ima jako malo za reč o njima. A i pravi urari su rijetki. Pritom ne mislim na likove koji "poprave sat" tak da zamijene bateriju i sl., nego na pravog pravcatog urara koji osmišlja cijeli koncept i mehanizam SVOG sata koji je U POTPUNOSTI ručni rad, od svih onih najnajnajsitnijih i najmanjih zupčanika i federa i šta ja znam šta sve ne. Često znaju i ubacit neku svoju fintu unutra, aka easter egg (ne znam kak bi to drugačije nazval) i sl. Takvih urara danas, u vrijeme kad se sve tvornički radi, gotovo da i nema. A i oni koji to jesu, već imaju pozamašan broj godina. Znam ovo jer sam gledal neku emisiju o urarima, neki dokumentarac. Onak, nakon emisije sam bio: WTF? A nakon početnog wtf: Respect. Evo nešto s wikipedie:

http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmaker

http://en.wikipedia.org/wiki/Clockmaker

Eh sad, ne bih znao da li se ovi satovi rade ručno ili tvornički. Pošto ih je 16 komada, reko bi da se rade ručno. Dakle svaki sat je zapravo unikat. A i čak da se ne rade ručno, ipak moram priznat da nije lako niti konstruirati mehanizam. Evo, ja prvi ne bi znao. Čak ni uz smjernice. Namigiva

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina

Eto krivo sam se izrazio, mislio sam na dizajn sata, a ne sami mehanizam.

Svaka čast urarima, ali opet, nitko ih ne smatra umjetnicima..

18 godina
neaktivan
Samo ih je 16...

http://www.lito.com/us/home.html

Belji se

Al dobro, ovo je već izdrka**nje. Idem ja, potražit još neke zanimljivosti o urarima, sad sam se zaintrigiral ponovo Smijeh

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Samo ih je 16...

damage,aj ti meni lijepo definiraj shto je to umjetnost? Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 17:06 (lepi).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Samo ih je 16...

Dobar mi je i onaj digitalni sat na mobitelu, kud ćeš bolje?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lepi kaže...

Ajde kad si već zapeo..

Umjetnost je stvaralačka djelatnost osnovana na osjetilnosti i izražena pomoću govorne ili pisane riječi, glasa, linija, boja, pokreta, plastičnog oblika, konstrukcije i dr.

Ako ti ovaj sat smatraš stvaralačkom djelatnosti osnovanoj na osjetilnosti, to je tvoja stvar, i cijenim tvoje mišljenje, ali ja - ne.

18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
lepi kaže...

Ajde kad si već zapeo..

Umjetnost je stvaralačka djelatnost osnovana na osjetilnosti i izražena pomoću govorne ili pisane riječi, glasa, linija, boja, pokreta, plastičnog oblika, konstrukcije i dr.

Ako ti ovaj sat smatraš stvaralačkom djelatnosti osnovanoj na osjetilnosti, to je tvoja stvar, i cijenim tvoje mišljenje, ali ja - ne.

shto znaci "stvaralacka djelatnost osnovana na osjetilnosti"?

16 godina
Baš to što piše. ;)
18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Baš to što piše. ;)

dakle,kada zidar stvara kucu ciglu po ciglu,i osjeti njezinu tezinu,kao i tezinu kante punu betona te sunce koje neumitno przi dok osjeca kako kuca ipak raste red po red cigli njegovih ruku djelo,da li je i on onda umjetnik?

ili ja,kada zadovoljan napravim algoritam koji rjeshava neki problem?

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
lepi kaže...

Ajde kad si već zapeo..

Ako nisi primijetio ovaj sat zadovoljava sve ove uvjete koje sam podebljao.

Tako da se slobodno može nazvati umjetnošću

18 godina
Samo ih je 16...

Umjetnost nije kada netko uloži puno truda u nešto, kao niti kada netko nešto savršeno obavlja. Umjetnost ima malo drugačiju ulogu i, iako postoji HR wiki koji piše o ovome, nekako mi se čini da EN wiki to puno bolje opisuje:

"Art is the process or product of deliberately arranging elements in a way to affect the senses or emotions."

Svaka čast ljudima na dizajnu i izvedbi sata, možemo ih čak i kolokvijalno nazvati 'umjetnicima u svom poslu', ali oni i dalje nisu i neće biti umjetnici...

Gledam te!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice