Nesto ruznije nisam vec dugo videl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stvarno je fascinantno u zadnje vrijeme, bilo koji komad "gamerske" periferije ili komponente mora bit retardirano upadljiv i okičen tim led-icama.
Lijepo. Ovo je killer od laptopa.
Prava mrcina i životinja. Meni se sviđa.

Znači ovo je za gamere koji svaki dan igraju u drugoj kući?
Jel to čudo ima i mehaničku tipkovnicu???
Dva kabela za napajanje?? 
izgleda odvratno ko oni auti iz NFS undergrounda. :)
Ružno dozlaboga, ako ćemo ga uspoređivati s pimpanim automobilima, onda je ovaj laptop Opel Calibra s velikim branicima i spojlerima.
Ja stvarno ne vidim razlog zašto bi netko kupovao ovo, osim da se preserava ili par rijetkih iznimnih slučajeva... Ako je netko "profesionalni" gamer, onda može dobiti bolje performanse i stabilniji sustav za puno manje love u klasičnom desktop build-u. Plus, može u cijenu ovog laptopa ubaciti i jedan kvalitetan zakrivljeni ekran dijagonale 34 inča (a ne ovih jadnih 21).
Dalje, ako netko želi doma igrati igre, ali povremeno putuje, pa mu treba mobilno računalo za multimediju i sl. onda mu je opet praktičnija i bolja varijanta imati klasično stolno računalo i poseban laptop za to.
A kad dodate na to cijenu koja bi trebala biti preko 5000$, onda je još manje razumno kupovati ovako nešto....
I pored svega; ružan je i ogroman; pogledajte kolika je to mrcina: ...
Ja stvarno ne vidim razlog zašto bi netko kupovao ovo, osim da se preserava ili par rijetkih iznimnih slučajeva... Ako je netko "profesionalni" gamer, onda može dobiti bolje performanse i stabilniji sustav za puno manje love u klasičnom desktop build-u. Plus, može u cijenu ovog laptopa ubaciti i jedan kvalitetan zakrivljeni ekran dijagonale 34 inča (a ne ovih jadnih 21).
Dalje, ako netko želi doma igrati igre, ali povremeno putuje, pa mu treba mobilno računalo za multimediju i sl. onda mu je opet praktičnija i bolja varijanta imati klasično stolno računalo i poseban laptop za to.
A kad dodate na to cijenu koja bi trebala biti preko 5000$, onda je još manje razumno kupovati ovako nešto....
I pored svega; ružan je i ogroman; pogledajte kolika je to mrcina: ...
Zaboravio si napisati da uz sve to može kupiti i solidan auto pa i kantu može staviti u gepek :-)