IE za Chrome OS?

poruka: 11
|
čitano: 1.757
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE za Chrome OS?".
17 godina
neaktivan
IE za Chrome OS?

haha ! zakon.. sam da bude stabilan.. i da ljudi pocnu izdavat stvari za njega..jer mi netko moze obajsnit na kojem principu bi se radilo na njemu..je rpise da je anti operaciski sustav

zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE za Chrome OS?

Bome ovi iz googlea uče na pogreškama drugih(MS,intela).

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
IE za Chrome OS?

Ja tu sada vise nikaj ne kuzim :S

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
IE za Chrome OS?

Onda možemo očekivati i Firefox, zašto ne i IE i FF

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IE za Chrome OS?
Joco kaže...

haha ! zakon.. sam da bude stabilan.. i da ljudi pocnu izdavat stvari za njega..jer mi netko moze obajsnit na kojem principu bi se radilo na njemu..je rpise da je anti operaciski sustav

Ukratko:

1. Uključiš računalo
  2. Učita se Linux (osnova)
  3. a) Starta Chrome (ili Firefox, IE, Opera, ...)   ili    b) Starta neki desktop kojem je u pozadini sučelje prema webu (Chrome, FF, IE, Opera, ... jezgra)
  4. Surfaš netom u browseru, mail čitaš u Gmailu (Zoho Mailu, ...), dokumente radiš u Google Docsu (Zoho Docsu, Office Liveu, ...), slike obrađuješ u Photoshop Expressu (FotoFlexeru, Picniku, Pixenateu, ...) ili nečem novijem što će se pojaviti kada izađe ChromeOS.
  5. Dokumente pohranjuješ online ili na lokalni disk.
17 godina
neaktivan
IE za Chrome OS?

Ne očekujem puno od Chrome OSa ali me Google Chrome web preglednik ugodno iznenadio pa me možda i njihov OS ugodno iznenadi... Google ima puno besplatnih vrhunskih aplikacija i usluga, podržavaju open source i standarde a još su i ekološki osviješteni. Što se mene tiče, nemam ništa protiv toga da Google zavlada svijetom!  Smijeh

Is it weird that this gave me an orgasm?

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE za Chrome OS?

Ma nisu oni neozbiljni, pokušavaju se osigurati od mogućih tužbi iz EU-a Smijeh.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
18 godina
IE za Chrome OS?

Nije toliko zanimljiv sam Chrome OS koliko je zanimljiv koncept na kojemu će počivati. Premda je prerano davati bilo kakve prognoze, čim je se već sad digla ovolika prašina oko njega, možemo zamisliti kako će tek biti kad ga zaista objave.

Vjerujem da će ga većina forumaša isprobati, a onda...

Nikad se ne zna! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
IE za Chrome OS?

Mislim da je i Microsoft negde spomenuo da je Windows 7 ili mozda taj posle njega poslednji desktop OS. Mislim da su i oni zagovarali neku slicnu ideju o mini-kernelu, minimalistickom OS-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IE za Chrome OS?

Ja sam siguran da će Chrome OS zauzimati barem 20 % (+1 % Linux-ovog) tržišta. I time će se rapidno povećati broj aplikacija za Linux.

ŽIVIO LINUX I GOOGLE CHROME OS!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IE za Chrome OS?
Kuzo kaže...

Mislim da je i Microsoft negde spomenuo da je Windows 7 ili mozda taj posle njega poslednji desktop OS. Mislim da su i oni zagovarali neku slicnu ideju o mini-kernelu, minimalistickom OS-u.

Kad zdravorazumski i poslovno odvagneš, jasno je da im odustajanje od desktopa donosi smrt. Žive od prodaje Windowsa i Officea, Google caruje webom, a najluđe što ijedna tvrtka može napraviti je krenuti proitv konkurenta na njegovom području. Gubitak je siguran.

ChromeOS je Linux. Ima Linux kernel, NeatX za grafiku, te Chrome kao browser. Možda Google osmisli nešto tipa AppStore, gdje možeš prodavat svoje dodatke nakon što ih Google blagoslovi (i uzme proviziju). Makar ne kužim kako bi netko pristao koristiti bowser koji špijunira korisnika i sve dojavljuje bazi. Možda će se i to morati jailbreakati da se može normalno i ljudski koristiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice