haha ! zakon.. sam da bude stabilan.. i da ljudi pocnu izdavat stvari za njega..jer mi netko moze obajsnit na kojem principu bi se radilo na njemu..je rpise da je anti operaciski sustav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome ovi iz googlea uče na pogreškama drugih(MS,intela).
Ja tu sada vise nikaj ne kuzim :S
Onda možemo očekivati i Firefox, zašto ne i IE i FF
haha ! zakon.. sam da bude stabilan.. i da ljudi pocnu izdavat stvari za njega..jer mi netko moze obajsnit na kojem principu bi se radilo na njemu..je rpise da je anti operaciski sustav
Ukratko:
- Uključiš računalo
- Učita se Linux (osnova)
- a) Starta Chrome (ili Firefox, IE, Opera, ...) ili b) Starta neki desktop kojem je u pozadini sučelje prema webu (Chrome, FF, IE, Opera, ... jezgra)
- Surfaš netom u browseru, mail čitaš u Gmailu (Zoho Mailu, ...), dokumente radiš u Google Docsu (Zoho Docsu, Office Liveu, ...), slike obrađuješ u Photoshop Expressu (FotoFlexeru, Picniku, Pixenateu, ...) ili nečem novijem što će se pojaviti kada izađe ChromeOS.
- Dokumente pohranjuješ online ili na lokalni disk.
Ne očekujem puno od Chrome OSa ali me Google Chrome web preglednik ugodno iznenadio pa me možda i njihov OS ugodno iznenadi... Google ima puno besplatnih vrhunskih aplikacija i usluga, podržavaju open source i standarde a još su i ekološki osviješteni. Što se mene tiče, nemam ništa protiv toga da Google zavlada svijetom! 
Ma nisu oni neozbiljni, pokušavaju se osigurati od mogućih tužbi iz EU-a
.
Nije toliko zanimljiv sam Chrome OS koliko je zanimljiv koncept na kojemu će počivati. Premda je prerano davati bilo kakve prognoze, čim je se već sad digla ovolika prašina oko njega, možemo zamisliti kako će tek biti kad ga zaista objave.
Vjerujem da će ga većina forumaša isprobati, a onda...
Nikad se ne zna! 
Mislim da je i Microsoft negde spomenuo da je Windows 7 ili mozda taj posle njega poslednji desktop OS. Mislim da su i oni zagovarali neku slicnu ideju o mini-kernelu, minimalistickom OS-u.
Ja sam siguran da će Chrome OS zauzimati barem 20 % (+1 % Linux-ovog) tržišta. I time će se rapidno povećati broj aplikacija za Linux.
ŽIVIO LINUX I GOOGLE CHROME OS!!!!!!!!
Mislim da je i Microsoft negde spomenuo da je Windows 7 ili mozda taj posle njega poslednji desktop OS. Mislim da su i oni zagovarali neku slicnu ideju o mini-kernelu, minimalistickom OS-u.
Kad zdravorazumski i poslovno odvagneš, jasno je da im odustajanje od desktopa donosi smrt. Žive od prodaje Windowsa i Officea, Google caruje webom, a najluđe što ijedna tvrtka može napraviti je krenuti proitv konkurenta na njegovom području. Gubitak je siguran.
ChromeOS je Linux. Ima Linux kernel, NeatX za grafiku, te Chrome kao browser. Možda Google osmisli nešto tipa AppStore, gdje možeš prodavat svoje dodatke nakon što ih Google blagoslovi (i uzme proviziju). Makar ne kužim kako bi netko pristao koristiti bowser koji špijunira korisnika i sve dojavljuje bazi. Možda će se i to morati jailbreakati da se može normalno i ljudski koristiti.