ICD Gemini

poruka: 18
|
čitano: 1.927
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ICD Gemini".
17 godina
neaktivan
ICD Gemini

Ovaj je puno bolji, a i gazi onaj HP slate defitivno. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ICD Gemini

a cijena? hh

Moj LOCKERZ tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=XbKPNuLjsUg

1 0 hvala 0
18 godina
ICD Gemini

Ima li na ovom svijetu ista osim tableta? Od 6 izdvojenih vijesti na naslovnici, 4 su o tabletima...i naravno koliko su oni konkurentni iPadu.

I tako svaki dan. Iphone, iPad, iOvo i iOno, OnoStoLiciNaIOvo i onoStoLiciNaIOno....dokle vise?

Jel ne znate ni o cemu drugom pisati, ili ste toliko zaludjeni tim komadom iCrijepa? 

Nemam nista protiv ni iPada, ni iPhonea, ni Applea, al daj ohladite malo.

3 2 hvala 0
18 godina
RE: ICD Gemini
knight kaže...

Ima li na ovom svijetu ista osim tableta? Od 6 izdvojenih vijesti na naslovnici, 4 su o tabletima...i naravno koliko su oni konkurentni iPadu.

I tako svaki dan. Iphone, iPad, iOvo i iOno, OnoStoLiciNaIOvo i onoStoLiciNaIOno....dokle vise?

Jel ne znate ni o cemu drugom pisati, ili ste toliko zaludjeni tim komadom iCrijepa?

Sve to stoji, samo još da dodam to da i sami znamo otići na www.engadget.com i pročitati vijesti, jer svaka treća vijest je prevedena sa engadgeta...

16 godina
ICD Gemini

ovo je već malo bolje ,samo ga još treba proizvesti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ICD Gemini

Ne znam zašto se komentatori (i na drugim topicima) toliko ljute na Bugove vijesti o iPadu, tabletima i slično? Pa rubrika se zove vijesti. A novinari biraju one koje su najsvježije i koje zanimaju (više ili manje) opću publiku. Jedini bi način bio da se počne s izmišljanjem vijesti za sve ukuse.....

3 0 hvala 0
16 godina
Kad izadje definitivno ce biti broj 1. Tezina i nije toliko bitna, jer treba sve to nabrojano ugradit.
17 godina
neaktivan
Otkad su fm radio i radio prijemnik dvije razlicite funkcije?
16 godina
ICD Gemini

512 rama bude dosta  jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ICD Gemini

Ma to su gluposti šta se neko ljuti ... iPad je vijest koja kruži cijelim svijetom i naravno da se o tome piše ... To komentiraju samo ljubomorni čitatelji koji sebi nemobu priuštiti takvo nešto ;)

Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
JaniSauer kaže...

Ne znam zašto se komentatori (i na drugim topicima) toliko ljute na Bugove vijesti o iPadu, tabletima i slično? Pa rubrika se zove vijesti. A novinari biraju one koje su najsvježije i koje zanimaju (više ili manje) opću publiku. Jedini bi način bio da se počne s izmišljanjem vijesti za sve ukuse.....

Bug je IT magazin. Sam kazes, rubrika se zove "Vijesti". Dakle - ocekuju se upravo "IT vijesti za sve ukuse", a ne "IT vijesti o iPadu i tabletima". Pa i da su specijalizovane "IT vijesti o gadgetima", ovoliko fokusiranje na Apple i tablete bi bilo previse.

Valjda ne pokusavas reci da nema drugih, svjezih IT vijesti osim o iPadu? Problem je sto su autori vijesti "zagrijani" (da ne kazem napaljeni) na iPad, i nista drugo ih ne zanima - pa samo o tome citaju na engadgetu i sl. i onda prenose na bug online.

18 godina
Dukaaa kaže...

Ma to su gluposti šta se neko ljuti ... iPad je vijest koja kruži cijelim svijetom i naravno da se o tome piše ... To komentiraju samo ljubomorni čitatelji koji sebi nemobu priuštiti takvo nešto ;)

Mozda ce tvoj tatica tebi kupiti igracku ako budes dobar.

Ali ima nas koji smo odrasli i koji sami sebi mozemo priustiti sta zelimo. Ali neke stvari nas jednostavno ne zanimaju. Barem ne u toliko mjeri da nam treba 10 vijesti dnevno o tome.

18 godina
neaktivan
Dukaaa kaže...

Mislis kao sto ti ne mozes imati ovu ili ovakvu curu ;)

Mozda neko ima mozga pa razmsilja u sta trosi pare koje je zaradio. A ako razmislja tesko da ce kupiti taj komad precijenjenog hardwarea.

16 godina
protjeran
ICD Gemini

Masa uređaja? Bitna je težina, a ne masa Belji se

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

A ako nema drugih vijesti?  Nadam se da Bug nije tip magazina (i novina) koje je izdavao Randolph Hearst (jedan rat ne bi bio loš za nakladu) ili, recimo, CNN koji kurbla sukobe gdje god može pa ih odosmo malo bombardirati.... U novinarskom poslu ne mogu se ignorirati aktualne vijesti - jedino ako nismo još u "onim vremenima". Da pojasnim: u SSSR (i ostalim zemljama lagera, djelomično i kod nas) "Pravda" i ostale novine nikada nisu donijele niti jednu vijest koja bi govorila o nesrećama, problemima, kriminalu i slično. Cenzori su se veselili a narod je slušao "Glas Amerike".......

18 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Masa uređaja? Bitna je težina, a ne masa Belji se

A ti bi ga koristio na mjesecu pa je tebi bitna tezina ;)

18 godina
neaktivan
JaniSauer kaže...

A ako nema drugih vijesti?  Nadam se da Bug nije tip magazina (i novina) koje je izdavao Randolph Hearst (jedan rat ne bi bio loš za nakladu) ili, recimo, CNN koji kurbla sukobe gdje god može pa ih odosmo malo bombardirati.... U novinarskom poslu ne mogu se ignorirati aktualne vijesti - jedino ako nismo još u "onim vremenima". Da pojasnim: u SSSR (i ostalim zemljama lagera, djelomično i kod nas) "Pravda" i ostale novine nikada nisu donijele niti jednu vijest koja bi govorila o nesrećama, problemima, kriminalu i slično. Cenzori su se veselili a narod je slušao "Glas Amerike".......

A cijela je IT industrija stala i sa velikom paznjom bulji u ipad i ceka da vidi sta ce se desiti i jedino sto se desava je rast prodaje Ipada pa svakodnevno imamo izvjestaj koliko se juce Ipada prodalo.

18 godina
neaktivan
zoka kaže...
knight kaže...

Sve to stoji, samo još da dodam to da i sami znamo otići na www.engadget.com i pročitati vijesti, jer svaka treća vijest je prevedena sa engadgeta...

S tim da engadet ti nudi opciju da izbacis sve vijesti o appleu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice