HTC trlja ruke

poruka: 65
|
čitano: 8.293
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC trlja ruke".
18 godina
neaktivan
HTC trlja ruke

Može se bez puno zadrške reći - zasluženo.

Moj PC  
25 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC trlja ruke
Riker kaže...

Može se bez puno zadrške reći - zasluženo.

Osobito uzevši u obzir da sada svaka malo više informirana osoba zna za HTC, mogucnost toga prije godinu dana je ravna nuli.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
HTC trlja ruke

Prije dva dana sam u VIP-u kupio HTC Wildfire. Došao produljiti pretplatu i zamjeniti neprežaljenu Nokiu N70 novom Nokiom. Uglavnom model koji sam htio nisu imali i nakon kraćeg vijećanja i pregledavanja odabrao sam HTC WildFire. Mob me naprosto oduševio, bez beda sam preselio kontakte s nokie E71 (službeni mob). Za sada imam samo riječi hvale i oduševljen sam ovim mobitelom.

Kada su kupci zadovoljni onda i proizvođač ima "debeli trbuh". Pametno rade i proizvode aparate koji daju više i ljudi to prepoznaju. Mislim da će i Nokia E71 dobiti nasljednika iz HTC-a.

13 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja sam imao Diamond 2 i prije 3 mj. sam nabavio Desire. S oba sam vrlo zadovoljan, jedine zamjerke idu na same OS-eve kojim su pogonjeni, ali i njih je HTC dobro propeglao sa svojim HTC sensom. Moram priznati da HTC zna svoj posao, kuže što ljudi očekuju od smartphona i to im daju u skladu s cijenom koju traže. Stvarno strelovit uspjeh za jednu nepoznatu hardversku kompaniju do prije 2-3 godine, nadam se da će tako i nastaviti.

17 godina
HTC trlja ruke
Nema se tu sto reci dobar proizvod = dobra zarada.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC trlja ruke

Istina. Premda, koliko sam mogao primjetiti, HTC je u našim krajevima još nepoznanica, posebice u širim krugovima pučanstva, a da o Android OS-u ne pričam...Ali, meni to trenutačno odgovara {#} Velika većina ljudi koja kupuje HTC zna što kupuje i zna što želi s mobitelom, i što je isto važno, ne kupuje ga kao modni dodatak. Vjerujem da su u HTC-u svjesni toga. 

Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC trlja ruke

ma kaj vi zante... steve i iPhone su najbolji... :D

:trolalert:

Moj PC  
3 5 hvala 0
18 godina
HTC trlja ruke

Imaju najgori customer care na svijetu. I kada izadje novi model stare modele stave po strani. Mrsh! Al svog Legenda obozavam!

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Imaju najgori customer care na svijetu. I kada izadje novi model stare modele stave po strani. Mrsh! Al svog Legenda obozavam!

Pa i nije baš... U odnosu na SE, Samsung,... su puno bolji. Pogledaj što je SE napravio (tj. nije) od X10. Odličan, predobar mobitel ostavili bez daljnih updateova. Izbacili su 2.1 u vrijeme kad je izašao 2.3...

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
HTC trlja ruke

Mene malo živcira što Wildfire ima mogućnosti češkog, ruskog, mađarskog i poljskog a hrvatskog jezika nema. Nije da se ne snalazim s engleskim ali bilo bi OK.

8 0 hvala 0
17 godina

Pa moram biti iskren, da nije XDA Developersa, ne znam da li bih opet uzeo HTC-a.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
mario.L_hr kaže...

Mene malo živcira što Wildfire ima mogućnosti češkog, ruskog, mađarskog i poljskog a hrvatskog jezika nema. Nije da se ne snalazim s engleskim ali bilo bi OK.

tako ti je i sa ostalim modelima, neznam da li ikoji HTC ima hrvatski jezik uopće, ali sam sretan, neka ljudi malo zgrabe dikšioneri i počnu učiti engleski hehe{#}

Uglavnom, android je digao HTC u nebesa, do prije su prodavali windows mobile i slične uređaje ali to se iz određenih razloga nije toliko hvatalo na tržištu. Kako je izbačen HTC hero prošle godine, stvari su nalijepo krenule za HTC i otkrili su ključ uspjeha. Sada štancaju android uređaje ko ludi(a usput i nešto wp7 uređaja) i prodavaju se ko vruće kifle.

Stoja
15 godina
protjeran
HTC trlja ruke

Svaka im čast,imaju super mobitele!

0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
mario.L_hr kaže...

tako ti je i sa ostalim modelima, neznam da li ikoji HTC ima hrvatski jezik uopće, ali sam sretan, neka ljudi malo zgrabe dikšioneri i počnu učiti engleski hehe{#}

Uglavnom, android je digao HTC u nebesa, do prije su prodavali windows mobile i slične uređaje ali to se iz određenih razloga nije toliko hvatalo na tržištu. Kako je izbačen HTC hero prošle godine, stvari su nalijepo krenule za HTC i otkrili su ključ uspjeha. Sada štancaju android uređaje ko ludi(a usput i nešto wp7 uređaja) i prodavaju se ko vruće kifle.

ubuntu 0 kn sve je na hrvatskom,mobitel od 4-5 000 kn pa nema hrvatski,to je aljkavost

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
mario.L_hr kaže...

Ići će i ovi WP7 modli ko vruće kifle...   Pogledaj im samo specifikacije, jako su znimljivi, svakije poseban po nečemu. Trbali bi tako i s Android modelima.

A čeka se i tablet...

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

ubuntu 0 kn sve je na hrvatskom,mobitel od 4-5 000 kn pa nema hrvatski,to je aljkavost

Istina,stvarno ne razumijem taj HTC izgleda da vrijeđa Hrvate.

18 godina
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Da, jako im je stalo do nas :D

Velkog li trzista...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina

ma nevezano za temu moja nokia od 250 kn ima hrvatski,ali ova firma je sebi definitivno podigla rejting u zadnje dvije-trije godine,kad se počela spominjati svi su je prozivali iphone killer sad je već svoj brend stvorila

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
HTC trlja ruke

HTC po meni ima najbolji hardware od svih ostalih na trzistu. Kvaliteta na nivuo. Dizajn... kako sto. Materijali izvrsni. Ekrani takodjer. Ima low budget i high end proizvode. Svaka cast.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

10 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Batista kaže...

Da, jako im je stalo do nas :D

Velkog li trzista...

Gle,gle kako je Iphoneu stalo!:P

16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
blackalbum kaže...

Ovo je šala, pretpostavljam? Ili se ti zaista nalaziš uvrijeđenim time što nema hrvatskog jezika na mobitelu? {#}

Inače, svaka im čast, imam HTC-a već 2 godine i sljedeći će mi mobitel vjerojatno biti Desire Z, kad smislim kako doći do njega :S

17 godina
HTC trlja ruke

Ma ja bi i zabranio hrvatski jezik u svim elektroničkim uređajima, kada se uhvate prevođenja to ispadne katastrofa samo tako. Neću nikako zaboraviti windows 7 i oni prijevodi tipa "aero virenje" ili recimo prijevod adaptera u "prilagodnik". A u hrvatskom MS wordu sam izgubljen, prije bi se snašao u terminalu linuxa {#}

Samo polagano nagovarajte frendove da pređu na engelski jezik, i brzo će se naučiti :D

Stoja
Moj PC  
23 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Ovo je šala, pretpostavljam? Ili se ti zaista nalaziš uvrijeđenim time što nema hrvatskog jezika na mobitelu? {#}

Inače, svaka im čast, imam HTC-a već 2 godine i sljedeći će mi mobitel vjerojatno biti Desire Z, kad smislim kako doći do njega :S

Normalno da se šalim,ali gle kako je Iphone moderan cak ima i Hrvatski mislim da bi se svi u njega trebali ugledati.

16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Mirko935 kaže...

Normalno da se šalim,ali gle kako je Iphone moderan cak ima i Hrvatski mislim da bi se svi u njega trebali ugledati.

Ok, to je iPhoneu jedina prednost nad HTC-om (iako meni beznačajna), priznajem im to :P

Btw, 'hrvatski' se piše malim početnim slovom ;)

15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Ok, to je iPhoneu jedina prednost nad HTC-om (iako meni beznačajna), priznajem im to :P

E sad si ga zeznuo skroz! {#}

17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Mirko935 kaže...

E sad si ga zeznuo skroz! {#}

Zeznuo si ti s uvlačenjem iPhonea u ovu temu!

Lijepo je počelo, napokon neka tema o HTCu (iako nebitno o čemu je), bez spominjanja prokletog iPhonea i onda netko spomene iPhone i eto offtopica koji bi mogao preći na nekoliko stranica...

Pogledajte samo ovu temu...

15 godina
neaktivan
HTC trlja ruke

jedino sam zbog iphone-a pomislio preci na pretplatu. frend imao htc (hd mislim) i kada sam ga usporedio sa svojim cookijem bilo je jasno da je to skuplji i bolji uredaj, al ne da bi trcao u vip zbog toga. sada kada mu je doticni crknuo i kada sam vidio iP4g bilo mi je jasno da je to nesto zbog cega bih se odrekao skoro 400kn mjesecno i uzeo ga za 9kn... htc za iste pare - ne, hvala...

CL

1 11 hvala 0
17 godina
protjeran
tnakir kaže...

HTC ima NAJBOLJI customer care ikad, od kada su na Androidu...

pogledaj SE, bilo obicne telefone ili symbiane a sada i androide... ne zele bas stare uredjaje nadogradjivati... makar sam optimista i mislim da ce shvatiti di grijese ugledajuci se na susjede :P

nokia sa symbianom nije gotovo nikada nadogradjivala uredjaje, samo bigfixevi ugl.

samsung, lg ?!?!?!

htc odgovara na mailove, da se s njima pricati ljudski...

nadogradili su sve android uredjaje na 2.1 i 2.2... neki jos cekaju ali bude...

shvatili su da ce jedino tako dobiti povijerenje korisnika... a vjerujem da je tu google malo i potaknuo...

pogledaj molim te njihov novi sense ui koji ide na cijelu desire obitelj... nude sitnice koje zivot znace, a SE se gubi s onim timescapeovima i sl. budalastinama kicastim... 

usput, htc ima XDA forum kao svoj sveti gral, nekoc sa WIMO su bili carevi smartphonova... iphone ih je poljuljao na tren, ali pokazali su sto znaci 10godisnje iskustvo :))) a di je tu nokia, nesto im ne ide bas s udijelima na trzistu... a toboze, iskustvo veliko :P

ja sam jos pred 5 godina pricao kao je to podcijenjen brand... nokia im nije mogla po HWu nista, samo je symbian bio "doradjeniji" za mase...

i nisam fanatik, samo pokusavam sa svog gledista pricati pricu :P (imao sam sve platforme bitne)

naravno da se nadam u povratak nokie, cak i ovih dosadnih windowsa... jedino bih volio jabucicu vidit na mukama :P

16 godina
neaktivan
Caps Lock kaže...

jedino sam zbog iphone-a pomislio preci na pretplatu. frend imao htc (hd mislim) i kada sam ga usporedio sa svojim cookijem bilo je jasno da je to skuplji i bolji uredaj, al ne da bi trcao u vip zbog toga. sada kada mu je doticni crknuo i kada sam vidio iP4g bilo mi je jasno da je to nesto zbog cega bih se odrekao skoro 400kn mjesecno i uzeo ga za 9kn... htc za iste pare - ne, hvala...

iP4g? Šta li je to? Zvuči kao neko kinesko smeće :P

15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Caps Lock kaže...

iP4g? Šta li je to? Zvuči kao neko kinesko smeće :P

E sad si ga zeznuo skroz!{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice