Naucili su nesto od jabuke
Da, da, dobar je samsung.
Samsung je postao renomirani brend u svijetu mobitela otkad je poceo proizvoditi smartphone uredjaje koji su vise nego dobri... do pojave omnie nisam samsung mogao smisliti al onda su se stvari promjenile... na bolje naravno..
ovo ce biti jos jedan flagship brenda koji ce konkurirati za najbolji mob na trzistu...
Nadam se da će zadržati cijenovni rang svog prethodnika i da će ga odmah rezervirati tele2 he he he he moš mislit
Samsung je dobar ali im je podrška kriminalna.
Samo zbog te podrške će moj idući mobitel biti HTC koji je po tom pitanju bolji.
Nadam se promjeni dizajna i da kuciste nece
bit od plastike, nego aluminija, naravno dvojezgreni
proc i vjerojatno ce nabit dosta unutranje memorije
sta je vrlo vazno...
Ne kužim o kakvoj evoluciji pričaju ako samo misle pumpati karakteristike na papiru.
Ja sam izvan toka sto se tice smartphoneova,zanimaju me ovi procesori koji imaju ti mobiteli,jesu to kao u kompjuteru procesori?
moze mi netko malo rec o tome svemu
Imao sam čast raditi sa Galaxy 3 uređajem, odličan uređaj. šteta što sam ga narućivao za kolegu.
Sve u svem što pričam već duže vrijeme Samsung ne da prati Apple, već mislim da ga je i prešišao što se tiće uređaja.
Nadam se promjeni dizajna i da kuciste nece
bit od plastike, nego aluminija, naravno dvojezgreni
proc i vjerojatno ce nabit dosta unutranje memorije
sta je vrlo vazno...
Meni je dizajn super. Posto sam prije galaxya imao iphone (i jos ga imam) prvi dan mi je bio dojam da je preplastican.
Sad kad ga imam nesto duze dojam je puno bolji. Nema potrebe za aluminijima i cudima ako ce to samo dizati cijenu.
Po meni je ovaj mob sa androidom bolji od iphonea. A ekran je savrsen, 4" je odlicna dimenzija.
Samo jos da ima dobrih aplikacija kao za iphone, ali i to ide na bolje...
Ja sam izvan toka sto se tice smartphoneova,zanimaju me ovi procesori koji imaju ti mobiteli,jesu to kao u kompjuteru procesori?
Smrtphn sa dvojezgrenim 1GHz Cortex-A9 procesorom i 1 GB RAMa je u komputativnom rangu prosiječnog novog računala od prije deset godina. Šta te zanima dali su dovoljno jaki za SETI@Home?! ;P
Istina da je bolji od Iphona,
eto meni je stvoria takav
dojam da nije cvrst...
Bljeskalica i čvršće kučište.
Hardver bi morao parirati najavljenim LG mobitelima ili biti jači, ipak je mobitel jedno vrijeme slovio kao najjači Android.
Ekran je odličan i ovakav, eventualno bi ga mogli povećati na 4,3".
dojam da nije cvrst...
bolje to nego da ti ne smije ispasti s pol metra jer ce se vjerovatno razbiti, ako imas srece straznja strana, ako ne onda prednja
dojam da nije cvrst...
Ono po cemu se jedino bitno razlikuje od iphonea je OS, a tu ulaziti u to dal je bolji iOS ili android nema smisla. Nije jedan bolji ili gori, nego su poprilicno razliciti i nekome ce pasat jedno nekom drugo.
hm, vjerovatno ce samo nabit brojke
veci bolji proc
vise memorije
veci ekran...
nista revolucionarno
ali volija bi da me iznenade
Kada ce izbaciti neki mobitel s takvim hardverom ali sa 3.2 - 3.7" ekranom? Meni je 4" preveliko vec a 4.3" da niti ne govorim..
Samo naprijed samsung. Usput da unaprijedite sistemsku, tj. korisnicku podrsku i mozda bi razmislio o vasim mobitelima, ali nakon kiksa s prvim Galaxy-em skeptican sam prema svakom njihovom Android mobitelu.
Ma nije toliko strasno moj HD2 ima 4.3
i nije sad da ne mozes radit s njime...
naviknes se nakon pola dana rada...
Čovječe kak ti mobiteli napreduju, a kao da sam jučer imao siemens c25 i veselio se skladanju melodija na njemu 
Smrtphn sa dvojezgrenim 1GHz Cortex-A9 procesorom i 1 GB RAMa je u komputativnom rangu prosiječnog novog računala od prije deset godina. Šta te zanima dali su dovoljno jaki za SETI@Home?! ;P
Nebi se složio s tobom. Cortex A8 je imao oko 2000MIPS-a, što je u rangu nekog AMD Athlona iz 2001 (što je onda bio high end), dok dual core A9 će imati preko 10000MIPS-a što je u rangu Core2Duo procesora iz 2007/2008. (ili radi bolje usporedbe u rangu PS3 Cell procesora :) ) (source: http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture)
Samsung je postao renomirani brend u svijetu mobitela otkad je poceo proizvoditi smartphone uredjaje koji su vise nego dobri... do pojave omnie nisam samsung mogao smisliti al onda su se stvari promjenile... na bolje naravno..
ovo ce biti jos jedan flagship brenda koji ce konkurirati za najbolji mob na trzistu...
Bez obzira na sve ne mogu zamisliti da doma imam tv, dvd, blu ray, mob ili nešto peto ispod kojeg piše samsung. Rađe nemam ništa ...
Radije nek promjene UI da ne izgleda ko iphohe. jer kaj god rekli, i dock i meni , i ikone su kopija iphonea.
a druga stvar užasna podrška , skoro pa nikakva. sestra imala samsung i nikad više.
frend ima galaxy i7500 i par put bio na servisu, podrška isto nikakva.
Dvojezgren proc, 4.3" Super AMOLED, 8 mpx kamera, 1080p video, Android 2.3, 9mm debljine i valjda baterija koja traje pol dana :)
Ako je ovo sto pise na GSMAreni istina, pogotovo slika, onda stvarno ne razumijem...
Pa covjece izgleda skoro pa isto (da ne kazem isto) kao i iTelefon4... Od fizickog izgleda,
pa do ikona....
Dvojezgren proc, 4.3" Super AMOLED, 8 mpx kamera, 1080p video, Android 2.3, 9mm debljine i valjda baterija koja traje pol dana :)
Ako je ovo sto pise na GSMAreni istina, pogotovo slika, onda stvarno ne razumijem...
Pa covjece izgleda skoro pa isto (da ne kazem isto) kao i iTelefon4... Od fizickog izgleda,
pa do ikona....
Ne bih ste previše uzdao u te 'fotografije'. Da imaju nešto konkretno za pokazati ne bi bilo tako mutno.
Ma to je netko sam se igrao photoshopom a ovi ju stavili...inače nemojte previše vjerovati gsm areni dok nema službenih podataka, oni samo stave sve špekulacije na jedan kup pod specifikacije...
koliko ti baterija izdrži?
fala
Još da su im dizajneri malo kreativniji, pa da prozivod ne liči na "i" taticu. Inače taj samsung nikako da se odluči dal da prave televizore, frižidere, klima uređaje, perilice rublja, usisivače, mikrovalne, fotoaparate ... ili mobitele, hmm.
pozdrav evo ja se mucim vec mjesec dana s iphoneom novim i jos ga nisam dobio pa sam razmisljao do kraja akcije ako ga nebude da uzmem samsung galaxy mozete li mi reci dali je dobar i dali se moze isto jailbreakat kao iphone da mogu dosta aplikacije imat i to ? pozdrav