Hrvati u redovima za iPhone 3G

poruka: 93
|
čitano: 9.291
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvati u redovima za iPhone 3G".
18 godina
neaktivan
RE: Hrvati u redovima za iPhone 3G
Faerdhur kaže...

Imali iPhone ili ne, više se nećemo dijeliti na one koji ga imaju i koji ga nemaju, već na one koji imaju jesti i one koji gladuju.

Bojim se da tu ima istine u ovim mračnim proročanstvima jer svjetska ekonomija polako klizi li klizi u kaljužu recesije i stagnacije Neodlučan

(nadam se da smo u krivu)
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dovoljno je pogledat sliku u Splitu.. od onih 15 ljudi u redu, eventualno... 1? Je zainteresiran za kupnju.. ako i toliko jer mi se čini da im se na facama vidi da "odrađuju". Ona trojica na kraju reda u izlizanim i prljavim trapericama s jeftinjak majicom, prljavog lica... ma LOL. Takvi NE kupuju iPhone; takvi će stajati u redu do kraja radnog vremena u 20:00 za 100kn.

Covjece al' ti "trkeljas" bezveze, evo citam sad i svaki tvoj post je omalovazavanje tih ljudi, a i vecina ovdje samo iskazuje zavist nista drugo, i isto tako ta vecina bi se vjerojatno ubila od srece da im netko ponudi taj iPhone!

Pa sta ako netko daje zadnju kunu za bilo kakav uredaj, ako ga to cini sretnim neka si kupi, ako mu odgovaraju uvjeti (svi znamo da je cijena ubiboze i t-com dere ko sasav) i cijena neka mu ga.

Pa koliko ovdje ljudi kupuje racunala za 10 ili 15 tisuca kuna, svaki dan se pronadu barem 3-4 nova pitanja: "Molim preporuku za racunalo do 10 000 kuna", i nitko nista ne kritizira nego jos nagovaraju da si kupi nesto bolje i skuplje, a sada se ovdje toliko kritizira ljude koji zele kupiti iPhone.... ma ono, cista zavist i nista vise.

Naxeem, ja mislim da su tvoje traperice prljave...
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
18 godina
neaktivan
croart kaže...
naxeem kaže...

Dovoljno je pogledat sliku u Splitu.. od onih 15 ljudi u redu, eventualno... 1? Je zainteresiran za kupnju.. ako i toliko jer mi se čini da im se na facama vidi da "odrađuju". Ona trojica na kraju reda u izlizanim i prljavim trapericama s jeftinjak majicom, prljavog lica... ma LOL. Takvi NE kupuju iPhone; takvi će stajati u redu do kraja radnog vremena u 20:00 za 100kn.

Covjece al' ti "trkeljas" bezveze, evo citam sad i svaki tvoj post je omalovazavanje tih ljudi, a i vecina ovdje samo iskazuje zavist nista drugo, i isto tako ta vecina bi se vjerojatno ubila od srece da im netko ponudi taj iPhone!

Pa sta ako netko daje zadnju kunu za bilo kakav uredaj, ako ga to cini sretnim neka si kupi, ako mu odgovaraju uvjeti (svi znamo da je cijena ubiboze i t-com dere ko sasav) i cijena neka mu ga.

Pa koliko ovdje ljudi kupuje racunala za 10 ili 15 tisuca kuna, svaki dan se pronadu barem 3-4 nova pitanja: "Molim preporuku za racunalo do 10 000 kuna", i nitko nista ne kritizira nego jos nagovaraju da si kupi nesto bolje i skuplje, a sada se ovdje toliko kritizira ljude koji zele kupiti iPhone.... ma ono, cista zavist i nista vise.

Naxeem, ja mislim da su tvoje traperice prljave...

Ja ne kritiziram u citiranom postu direktno kupce (iako i njih smatram čudnim strankama), nego T-Mobile i bezobrazne cijene koje apsolutno ničim nisu opravdane, a pogotovo mi se bljuje na plaćene statiste za redove i marketing koji pokušava od sasvim prosječnog mobitela stvoriti nešto ekskluzivno.

Meni osobno se sviđa iPhone kao uređaj jer stvarno nije tako loš. Ima svoje mane i kužim Appleov marketing i strategiju i zato ne kupujem njihove proizvode. OK je k vragu i onaj GPS; GMapsi su vrlo upotrebljivi za navigaciju u autu, pogledat koji film na putu itd. Međutim, smiješno je kako T-Mobile za nos povlači ovce koje se daju upecati.
I ne mislim samo ja koji sam indiferentan prema umjetno stvorenoj veličini Apple imena, već i ljubitelji tog kulta lika i djela Steve Jobsa.
Lažni redovi (provjereno), previsoke cijene (očito), lažni ekskluzivitet (dokazano), bezobrazluk prema mušterijama (dokazano) i sl. prljave rabote T-HT grupe okreću mi želudac dovoljno da barem ne nasjedam na njihove gluposti ako zbog potreba moram koristiti njihove usluge.

Smatram li kupce iPhonea naivcima, ovcama? Relativno je, ali u globalu da. Možda su oni koji su ga kupili u nekom paketu na firmu i nije ih briga za ropstvo još OK ili oni koji su šutnuli par tisuća bodova pa spustili cijenu, ali tužno je da ih je nekoliko prodano i za punih 1000 eura.
I ne, nisam zavidan jer ga da baš želim mogu kupiti u gotovini, ali mi je jednostavno mučno gledati kako T-HT otvoreno smatra da me može žednog preko vode prevesti.

Uostalom, dovoljno je osvrnuti se pa da vidiš da taj T-iPhone baš i nije uspio i da ga je čak MK web nazvao debaklom a ova ilustracija dovoljno govori o mentalitetu i stanju društva u cjelini.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice