HP Mini 1103

poruka: 8
|
čitano: 1.784
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP Mini 1103".
18 godina
protjeran
HP Mini 1103

nikad više netbok. sranje nad sranjima. taj atom nije ni za k. kaže može reproducirati video... pa boli me neka stvar za video ka d 90 posto posla ne mogu odraditi,a sam odlazak na net podiže rad procesora na 70 %. ne znam šta je na ovom modelu revolucionarno osim tipkovnice eto što ju možeš zalijevati...

Z

0 0 hvala 0
17 godina
HP Mini 1103

Slažem se. Ja na Acer Aspire One nisam moga ni WinXP vrtit normalno, stalno je blokava.

Piše da je za poslovne korisnike, ma koji poslovni korisnik neće ispalit laptop kroz prozor kad mu PDF otvara po ure, a otvaranje excella treba planirat dan unaprid.

Većini ljudi se svidi ideja o takvom prijenosniku, ali u praksi je to smeće za većinu ljudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP Mini 1103
mateo kaže...

Slažem se. Ja na Acer Aspire One nisam moga ni WinXP vrtit normalno, stalno je blokava.

Piše da je za poslovne korisnike, ma koji poslovni korisnik neće ispalit laptop kroz prozor kad mu PDF otvara po ure, a otvaranje excella treba planirat dan unaprid.

Većini ljudi se svidi ideja o takvom prijenosniku, ali u praksi je to smeće za većinu ljudi.

Pretjerujes. Imas raznih Atoma, Z, N, dvojezgrene... Z serija je stvarno spora, ostali su ok, osim ako ne mislis vrtiti 20 tabova u browseru i multitaskat jako...
18 godina
neaktivan
HP Mini 1103

Probaj HP mini 5101 ili noviji iz serije... (da se razumijemo, Aceri su SMEĆE, imao sam jednog Aspire One... sve najgore o njemu)

Staviš 2GB rama i sve odjednom fino proradi...

Naravno slažem se da nije za svakodnevni rad, ali to manje više zbog malog ekrana... npr. za prezentacije je zakon...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP Mini 1103

Oprostite što upadam u ovu temu.Nedavno sam nabavio HP 5101 pa me zanima zna li itko čemu služi utor ispod baterije na kojemu piše SIM?Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Oprostite što upadam u ovu temu.Nedavno sam nabavio HP 5101 pa me zanima zna li itko čemu služi utor ispod baterije na kojemu piše SIM?Hvala!

Utor koristi za sim karticu preko koje se mozes povezivati na 3G internet.

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
ja,vrba kaže...

Utor koristi za sim karticu preko koje se mozes povezivati na 3G internet.

A koja sim kartica se tu može koristiti,ove koje ide u mobitele ili neke posebne?Sorry,malo sam noob.

16 godina
neaktivan
HP Mini 1103

Iste te koje idu u mobitele.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice