Google Street View i za iPhone

poruka: 6
|
čitano: 1.413
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Street View i za iPhone".
17 godina
neaktivan

Sutra je službeno predstavljanje iPhone-a u Republici Hrvatskoj a niste napisali ni jednu riječ o tome, već pišete ovakve gluposti.

Sutra u 10 h, Mimara, T-com konferencija za novinare povodom početka prodaje iPhone-a u RH.

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 16:50 (Inari).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoce li s tim updateom biti omoguceno snimanje glasa i za iTouch 1, ili samo za ovu novu verziju. Jer sam vidio da ce apple uskoro poceti prodavati one nove slusalice sto imaju mikrofon pa me zanima ima li iTouch 1 hardverski ove mogucnosti ili mu ni update nece pomoc. Inace bas me zanima kako ce izgledat ovaj street view!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Google Street View i za iPhone

Niste napisali dali među tim gradovima spada i Zagreb, koga briga za gradove iz drugih država, ako nema za našu.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
RE: Google Street View i za iPhone
Geek kaže...

Niste napisali dali među tim gradovima spada i Zagreb, koga briga za gradove iz drugih država, ako nema za našu.

Nema toga u Hrvatskoj.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2008 20:08 (vjeko).
18 godina
neaktivan

Street View je jako fora stvar, no dok to dođe u lijepu našu proći će još podosta vremena bojim se (i to samo za Zagreb, a kamoli i manje gradove..).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Street View - Probao sam, nelose radi, cak iznenadjujuce s obzirom da se slike moraju downloadirat s net-a, veci je problem pucanje i varijacija internet veze u pokretu mobilnog uredaja, sto ovaj software izvrsno ispravlja

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice