Google štedi najviše

poruka: 8
|
čitano: 1.456
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google štedi najviše".
17 godina
Google štedi najviše

Google je najbolji od svih kompanija.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Google štedi najviše
Zato je najbolji. Što štedi :)
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Google štedi najviše

Ekipa se definitivno trudi ostati na vrhu, no dionice ima zadnjih dana strmoglavo padaju (kao i mnoge druge doduše).

Nadam se da neće biti ozbiljnije štete po kompaniju.

Fascinantno mi je koliko su dobrih aplikacija izdali u zadnje 2,3 godine (SketchUp, Finance, Maps itd.).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

potpis
jedva čekam da naprave nekaj kaj će sje*at windowse (i microsof, to se spodrazumjeva jer je microsoft goli kura* bez windowsa) ...xd
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
dominik kaže...
 potpis
jedva čekam da naprave nekaj kaj će sje*at windowse (i microsof, to se spodrazumjeva jer je microsoft goli kura* bez windowsa) ...xd
 Ti si neki Microsoft hater?
Nemojmo zaboravit da je i Microsoft nekoc bio mali.
Google je krenuo od trazilice, a pogledaj gdje je sad. Vjerojatno ce bit najjaca IT firma, ako vec i nije.
Onda ce ljudi za godinu, dvije pricat....joj jedva cekam da XX sjebe GoogleOS i njegove automatic updateove i shugavi google softver Šutim
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...
dominik kaže...
 potpis
Google je krenuo od trazilice, a pogledaj gdje je sad. Vjerojatno ce bit najjaca IT firma, ako vec i nije.
Onda ce ljudi za godinu, dvije pricat....joj jedva cekam da XX sjebe GoogleOS i njegove automatic updateove i shugavi google softver Šutim
koliko znam najača...Smijeh
hahahaha...LOL
 a nisam hater...al mi se baš ne sviđaju...xd

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
dominik kaže...
Mithrandir kaže...
dominik kaže...
 potpis
koliko znam najača...Smijeh
hahahaha...LOL
 a nisam hater...al mi se baš ne sviđaju...xd

Onda se nadam da si na Linuxu i da koristis Open Office! :D
17 godina
dominik kaže...
Kublach kaže...

potpis
 U biti flagship product im je prije office.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice