Google Latitude

poruka: 7
|
čitano: 2.838
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Latitude".
18 godina
Google World Domination

Google World Domination phase II has just started... Nevinašce

Sad jos treba samo jedan "Chrome style" pristanak da vas prate 24 sata dnevno i to je to...

Hehe, ima i neka stranica slicnog imena:

http://googleworlddomination.com/

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Google Latitude

Garmin vec ima slicnu uslugu, koja radi preko Garmin Mobile XT aplikacije!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Google Latitude
bestia kaže...

Garmin vec ima slicnu uslugu, koja radi preko Garmin Mobile XT aplikacije!

Online pracenje vozila i ljudi nije nikakva novost, postoji vec desetljecima. Uostalom, kad je Google izmislio nesto novo? Svi prozvodi su mu samo usavrsavanje postojecih tehnologija, od trazilica, google eartha, mobilnog OS-a, web browsera, itd...
17 godina
neaktivan
RE: Google World Domination

Već nas prate putem mobitela, znaju gdje se nalazite na kojoj lokaciji pa čak kad je i ugašen, mogu približno locirati ga. Pričekajmo BIG brother kamere, tada praćenje neće imati smisla već snimanje. Snimanje pokreta, razgovora, kretnji. Jawohl! Ili postoji druga opcija, revolt! http://thezeitgeistmovement.com/

s.t.a.l.k.e.r.
18 godina

Kakva je to stranica na kojoj mi zajedno sa shockwave playerom hoce uvalit Google Toolbar? Smijeh

Ne brine mene sto nas CIA/FBI/KGB mogu pratit.. To je njihov posao, to je vlada koju na kraju mi sami biramo, i ona radi za nas,  kako vec to u demokratskim zemljama ide...  Cool

Medjutim, ne zelim da nas neka kapitalisticka, korumpirana tvrtka prati, i skuplja svakakve informacije o nama, te da na kraju jos zaradjuje na tim informacijama (ili ucjenjuje, ili tko zna sta je sve u stanju, svi znamo da informacije puno vrijede...)

17 godina
neaktivan

Ma ja samo znam da uskoro ni na netu nečeš moći pisati što želiš, toliko od mene.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
Google Latitude

Radi i kod nas, ako ga skineš direktno sa mobitela preko google.com/latitude :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice