Glazba u padu

poruka: 37
|
čitano: 3.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Glazba u padu".
17 godina
neaktivan
RE: Glazba u padu
blackalbum kaže...

pa ja volim kad država ima što manje para ionako ih nekvalitetno iskoriste,ustvari mislim što više kupovati izvanka da njima ide što manje para,a koji glazbenik u hrvatskoj vrijedi da se isplati dati 130 kn za njegov cd osim ako to nije neki remaster iz osamdesetih ili devesetih

Naravno da je tesko naci takvog izvodaca danas, ali to ne znaci da ako taj album skines da nisi nista lose napravio..

Sumnjam da je ovdje vise od 3% clanova koji trose vise od 100 cd-a mjesecno.. Box dodje 50tak kuna..mislite da 49kn ide Zamp-u?

Znaci ako i od toga 2-3 kune ide njima na 100 cd-a vi ste zbog toga iz principa prestali kupovati cd-e?

Ajde da se to ukine recimo..ustedjeli ste 2-3 kune mjesecno recimo (na tih 100cd-a)..kupit ce te odmah cd za 60-80-100 kn jer vam nisu naplatili harač?

Ajde prodajte te price nekom drugom.

Da vam daju 10kn na ruke za svaki komad hardware-a ili box-a praznih cd-a/dvd-a koje ste kupili i dalje bi skidali jer je "besplatno" tako da te price da ne zelite kupiti iz principa pricajte svojim unucima..

Problem je sto djeca u Hrvatskoj odrastaju sa stavom "skidaj brale nista ti se nece desiti" i to u tolikoj mjeri da je u njihovim glavama to postalo totalno legalno.

Pokusaj im to oduzeti i ispast ce kao da im zelis naplatiti/oduzeti zrak koji udisu..

Ako vidite proizvod koji je preskup i ne vrijedi jednostavno ga ne kupite i to je to..

16 godina
Caviar kaže...
blackalbum kaže...

pa ja volim kad država ima što manje para ionako ih nekvalitetno iskoriste,ustvari mislim što više kupovati izvanka da njima ide što manje para,a koji glazbenik u hrvatskoj vrijedi da se isplati dati 130 kn za njegov cd osim ako to nije neki remaster iz osamdesetih ili devesetih

Naravno da je tesko naci takvog izvodaca danas, ali to ne znaci da ako taj album skines da nisi nista lose napravio..

Sumnjam da je ovdje vise od 3% clanova koji trose vise od 100 cd-a mjesecno.. Box dodje 50tak kuna..mislite da 49kn ide Zamp-u?

Znaci ako i od toga 2-3 kune ide njima na 100 cd-a vi ste zbog toga iz principa prestali kupovati cd-e?

Ajde da se to ukine recimo..ustedjeli ste 2-3 kune mjesecno recimo (na tih 100cd-a)..kupit ce te odmah cd za 60-80-100 kn jer vam nisu naplatili harač?

Ajde prodajte te price nekom drugom.

Da vam daju 10kn na ruke za svaki komad hardware-a ili box-a praznih cd-a/dvd-a koje ste kupili i dalje bi skidali jer je "besplatno" tako da te price da ne zelite kupiti iz principa pricajte svojim unucima..

Problem je sto djeca u Hrvatskoj odrastaju sa stavom "skidaj brale nista ti se nece desiti" i to u tolikoj mjeri da je u njihovim glavama to postalo totalno legalno.

Pokusaj im to oduzeti i ispast ce kao da im zelis naplatiti/oduzeti zrak koji udisu..

Ako vidite proizvod koji je preskup i ne vrijedi jednostavno ga ne kupite i to je to..

pa ja kupujem i imam preko 200 originalnih cd-a ali dali je po tebi sramota da su kod nas original cd-i 145-250 kn a na amazonu ih imaš kupiti po 2-3 funte,a drugo ne kupujem glazbu jer me je brige zbog autorskih prava kupujem cd-e jer volim imati original i samo originale slušam a mp3 na kompjuteru ili u autu,i zašto glazbe ne bi bila na pretplatu uplatim mjesečno 50dolara i skidam koliko god želim a cd-e i ploče da kupim samo ono što mi se extra sviđa,ti kažeš ako je nešto preskupo ne kupuj neka smanju na realne cijen cd -50-70 kn,film 25-70 kn, blu ray 90 -120 kn max pa će se kupovati,ali ne dupli album nekog pjevača 250-300 kn ,dvd-i do 130 kn a blu ray do 250 kn pa koje će budala dati dnevnicu za film ili cd

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:54 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ja kupujem na cd-ima   u hrvatskoj ne možeš kupiti legalni download ,a što fali mp3 ti bi na svom sistemu otkrio razliku između original cd i kvalitetnog mp3 ripa ,itunes prodaje u aac na 128 kb /s

Već dugo je na 256k, što je na AACu near-CD kvalitet.

16 godina

256 puta 1,30 = mp3   332 to baš i nije cd kvaliteta  barem meni

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

pa ja kupujem i imam preko 200 originalnih cd-a ali dali je po tebi sramota da su kod nas original cd-i 145-250 kn a na amazonu ih imaš kupiti po 2-3 funte,a drugo ne kupujem glazbu jer me je brige zbog autorskih prava kupujem cd-e jer volim imati original i samo originale slušam a mp3 na kompjuteru ili u autu,i zašto glazbe ne bi bila na pretplatu uplatim mjesečno 50dolara i skidam koliko god želim a cd-e i ploče da kupim samo ono što mi se extra sviđa,ti kažeš ako je nešto preskupo ne kupuj neka smanju na realne cijen cd -50-70 kn,film 25-70 kn, blu ray 90 -120 kn max pa će se kupovati,ali ne dupli album nekog pjevača 250-300 kn ,dvd-i do 130 kn a blu ray do 250 kn pa koje će budala dati dnevnicu za film ili cd

Citirao sam te samo zbog onog jednog djela..vidio sam vec prije tvoje misljenje i ok je totalno..ostatak je isao drugim ljudima na forumu.

Pogledaj malo po Zgb-u,pa ces naci takve cijene.. Filmova od 15-150kn (dvd), BD od 90-220 (dosta njih po 90). Ima akcija po ducanima koliko hoces..2-3 filma za 100kn (dvd) ili 2 BD-a za 200Kn..

Dupli cd-i vec dugo nisu po 250-300kn ( iskreno nikad nisam ni vidio da su toliko osim ako se ne radi o nekom ltd izdanju sa nekim dodacima) vec od 120-200kn..

Ako se radi o domacim cd-ima onda je cijena jos niza..80-120kn..

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 19:39 (Caviar).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

256 puta 1,30 = mp3     332 to baš i nije cd kvaliteta   barem meni

?

18 godina
Caviar kaže...
PaleRider kaže...

normalno da je padu,

osobno sam odlučio da neću više kupovati original cd-ove otkad je uveden onaj apsurdan porez na medije,

pa nisam budala,

ne kužim kako se još mogu buniti protiv piratstva nakon toga...

A prije nameta ti je mama kao davala Amex da si kupujes cd-e jel? Ajme koje lovacke price pricaju ovi danasnji klinci..

lol

Imam 29 godina, ženu i dijete,

mama mi nikad nije davala Amex,

volim platiti ono što koristim i što valja, gotovo sav software koji koristim sam platio ili je besplatan, imam dosta original audio cd-ova i filmova,

ali zbog ovoga zakona (KOJI JE APSURDAN) za glazbene cd-ove ne dam više, bar u Hrvatskoj

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice