Geinimi napada Android

poruka: 48
|
čitano: 8.963
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Geinimi napada Android".
17 godina
protjeran
Geinimi napada Android

ja ne kuzim kak su neki ljudi tak glupi da ne kuze da ne postoji siguran sustav

sustav je relativno siguran jedino ako je zakopan 100m pod zamlju u betonskom bunkeru sa 12m debelim zidovima i bez ulaze, bez ikakve veze s internetom ili icim drugim...i tad je relativno siguran jedino dok je ugasen

nema veze jel rijec o windowsima, osx-u, linuxu, unixu, iosu, symbianu, androidu il kojem god, NE POSTOJI SIGURAN SUSTAV, postoje samo sigurniji i manje sigurni sustavi

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 20:34 (grimyHR).

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Geinimi napada Android
CROifer kaže...
Istina,Androidn je šupalj!Ali zato moj OS ubija!

da ubija, kad treba zvonit ujutro a ne zvoni.

17 godina
Vuce kaže...
R4zOR229 kaže...

zasto modovi ne djele banove za ovakve postove tipa iphone owna,android ftw,xbox 360 je zakon...fakat mi ide na jetra takvi ljudi vise

ban? zbog?

stvarno si gestapovac...

pa ajd pogledaj njegov post bubne nesto bez ikakvog objasnjenja to je cisti spam,ali ne zelim se vise prepirat sad cu takvima samo stisnut prijavi da ja ne stvar jos bespotrebni spam

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
protjeran
Geinimi napada Android
Ma kakvo zvonjenje,Android napadaju virusi nema veceg gafa od ovog!Jos cu morat kupovat antivirusni program za mobitel smješno.
.U.

0 1 hvala 0
18 godina
CROifer kaže...
Ma kakvo zvonjenje,Android napadaju virusi nema veceg gafa od ovog!Jos cu morat kupovat antivirusni program za mobitel smješno.

Brijes! Android jedino napada ljudska glupost! 

16 godina
neaktivan
Imam Android, dosad saznao za 5
16 godina
neaktivan
...problema(alarm,virusi,sms, i jos 2 nemogu se sjetiti), i nisam se susreo s ni jednim od navedenih. Zato ne rugajte se i ne prepirite, mozda se ti "problemi" javljaju glupim korisnicima koji neznaju na sat, poslat poruku i sta ja znam... sorry za dva posta, na mobu pa stisnuo slucajno na posalji.
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Istina,Androidn je šupalj!Ali zato moj OS ubija!

Kako si ti jedan zabavan čovječuljak...

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
N3N0 kaže...
...problema(alarm,virusi,sms, i jos 2 nemogu se sjetiti), i nisam se susreo s ni jednim od navedenih. Zato ne rugajte se i ne prepirite, mozda se ti "problemi" javljaju glupim korisnicima koji neznaju na sat, poslat poruku i sta ja znam... sorry za dva posta, na mobu pa stisnuo slucajno na posalji.

ma trebo si reci da si frendov i phone koristio... ovako ce sad opet graknuti na android... :D

nsoul - ti nisi rootao pretpostavljam? cudan mi je malo tvoj bar na vrhu mobitela.

15 godina
protjeran
Geinimi napada Android
Nemoj se plakati nije to nista,bude Android to stedio.
.U.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geinimi napada Android

Kreten!

0 0 hvala 0
17 godina
Geinimi napada Android
LIX- ne, nije rootan. Zakaj čudan bar?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Geinimi napada Android

ovo je nevjerovatno. brijem da ću isprogramirat app za android (nazvan - "Razotkrivanje Nikoline Pišek 3D") koji šalje sve kontakte meni na mail - a onda ću iste poslat POA-i. nakon toga će nasumično slat krive sms-ove, i mailove, i zvat vruću liniju pri čemu ću routat poziv sebi na vaš račun.

zatim će me otkrit bugovci - i reć "AHA - još jedan android virus". Ali obranit će me Jutarnji sa "opet Hrvatski Genijalci pokazuju svoje znanje. Tajanstveni funat isprogramirao super virus i sada mu iz NASA-e nude posao. Ali odbio ih je - CERN je ponudio više!!1"

ovaj forum postaje sve smiješniji i nepismeniji. a ni bug nije daleko - ponaša se kao 24 sata - naslov nema veze s tekstom. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Geinimi napada Android

Ha ha ha NE.

.U.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Ohoh vidi ti vraga, a ja mislio da su sami iPhone korisnici "glupi" i "zadrti". Osobno bi vas sve koji volite rabiti takve neprimjerene izraze radi gluposti kao što je korištenje određenog OS-a poslao jednom dobrom(JAKO DOBROM) Psihijatru na ozbiljno promatranje.

I'll be back
16 godina
nsoul kaže...

puno stvari ima gore... ma ne brini, samo sam navikao drzati jako malo stvari. norton s lijeve, wifi, signal i battery mod c s postotkom baterije koji zamjenjuje original status baterije.

al kad nije rootan onda moras dodatni status stavljat, kontam :)

ima cro jezik stock rom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 7:15 (LIX).
18 godina
funat kaže...

ovo je nevjerovatno. brijem da ću isprogramirat app za android (nazvan - "Razotkrivanje Nikoline Pišek 3D") koji šalje sve kontakte meni na mail - a onda ću iste poslat POA-i. nakon toga će nasumično slat krive sms-ove, i mailove, i zvat vruću liniju pri čemu ću routat poziv sebi na vaš račun.

Takve stvari se za Windowse pisu godinama, i windowsi su bas zbog toga poznati kao: "OS sa puno rupa i virusa", pa su kao puno bolje alternative MacOS i Linux jer oni nemaju virusa...

Cemu ovakva dvostruka mjerila?

edit:

Da dodam jos i IE6, koji je isto tako zavrsio na jako losem glasu zbog idiota koji su pisali svakakve AX kontrole...

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 9:02 (SupremeCommander).
17 godina
LIX kaže...
nsoul kaže...

puno stvari ima gore... ma ne brini, samo sam navikao drzati jako malo stvari. norton s lijeve, wifi, signal i battery mod c s postotkom baterije koji zamjenjuje original status baterije.

al kad nije rootan onda moras dodatni status stavljat, kontam :)

ima cro jezik stock rom?

Ovo je stock rom, ali nema hrvatski, instalirao sam Morelocale 2 i sve je prevedeno na hrvatski.

Ovo su ti sve ikone koje su u trenutku uzimanja screenshota bile na baru.

A kad nije spojen, i nemam poruka, onda imam samo 4 s desne i 4 s lijeve.

Uz ove koje su gore na slici , od jučer imam i Lookout ikonu.

Znači 8 njih

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 11:32 (nsoul).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice