Hehe...650 je presmiješan...:)
Kod evge nista novo, standardni nvidia design...
GTX650 na dizajn jedno veliko HAHAHAHAHAHA 
650 idealna za htpc. ako će performanse biti između hd 6770 i gtx 550ti, odlično
nvidija je totalno failala s mid range grafickim karticama u ovoj seriji.
Failala je sa cijenama, ničim drugim.
Cijene vani su sasvim fino pogođene.
A jesu taman. Najjeftinija GTX 660Ti tek 20$ jeftinija od HD7950, isto toliko GTX670 od HD7970.
A jesu taman. Najjeftinija GTX 660Ti tek 20$ jeftinija od HD7950, isto toliko GTX670 od HD7970.
Ja bi prvi išao na GTX 670 prije nego na 7970...još ako mi 20$ ostane u džepu, di ćeš bolje.
Kod nas cijene nažalost nisu takve.
ma ne samo s cijenama, gtx660ti nije ono sto je 560ti bio. ne zelite priznat da je gtx660 ti fail, uzeli su gtx670 cip i skresali ga, i eto ga, imamo novu karticu, oc mogucnosti nisu ogromne, jer amd konkurencija(7950) kad se oc-a je jaca. cijena im je debelo previsoka, pa cak i gtx670 ima previsoku cijenu. u svakom slucaju amd je u ovoj generaciji puno isplativiji.
ma ne samo s cijenama, gtx660ti nije ono sto je 560ti bio. ne zelite priznat da je gtx660 ti fail, uzeli su gtx670 cip i skresali ga, i eto ga, imamo novu karticu,
Da, imamo novu karticu s istim čipom kao i GTX 680! I ti se zbog toga žališ?! To je kao loše?!
Što čovjek ovdje neće sve pročitati...
da lose je, jer je to potpuno skresani cip. pa to je ista stvar ko gtx465, kartica je isto fail bila. pa zasto bi kupio gtx660ti pored konkurenata? ajde daj neke razloge? kad je kartica skuplja i losija, ima ono smece od 192-bitne sabirnice i ne clocka se puno.
ma ne samo s cijenama, gtx660ti nije ono sto je 560ti bio. ne zelite priznat da je gtx660 ti fail, uzeli su gtx670 cip i skresali ga, i eto ga, imamo novu karticu, oc mogucnosti nisu ogromne, jer amd konkurencija(7950) kad se oc-a je jaca. cijena im je debelo previsoka, pa cak i gtx670 ima previsoku cijenu. u svakom slucaju amd je u ovoj generaciji puno isplativiji.
GTX 560 Ti nije bila skresana GTX 570? Ali da, istina, na našem tržištu, AMD-ove kartice su puno isplativije, pogotovo kad uračunaš i OC mogućnosti.
GTX 560 Ti nije bila skresana GTX 570? Ali da, istina, na našem tržištu, AMD-ove kartice su puno isplativije, pogotovo kad uračunaš i OC mogućnosti.
ne, to nije isti cip bio.
Mene zanima kad ce sluzbeni driveri za 660 gtx za moj y580?
Sta si se ti jucer rodio?
Pa to se radilo uvijek i uvijek ce se raditi.
Ja sam osobno imao nekoc HD3850 koja je bila "skresana" HD3870, pa se nisam zalio.
Imam CPU koji je "skresani" 965 BE.
Vozim 1.9 TDI 90 KS koji je "skresani" 1.9 TDI 120 KS.
Sta tebe to cudi? Zasto bi ove stvari bile fail? Pomocu "skresavanja" se radi odlican omjer cijene i kvalitete/snage.
hahaha gtx660 ti je sve samo ne odlican omjer cijene i snage. i ne nije uvijek tako. gtx 560 ti je bila samostalna kartica i pobjeđivala je sve u mid range kategoriji.
hahaha gtx660 ti je sve samo ne odlican omjer cijene i snage. i ne nije uvijek tako. gtx 560 ti je bila samostalna kartica i pobjeđivala je sve u mid range kategoriji.
Pa ti nigdje nisi argumentirao to sto si rekao da je cijela serija kartica fail. Fail su samo cijene, i samo kod nas.
cijela serija? ja sam govorio za mid range kartice ne? to su znaci 660 ti i sad ove 660 i 650. sve odreda su preskupe a performanse nisu onakve kako je bilo za ocekivat. gtx670 i gtx680 su super.
posto sad izlazi 660, sta da uzmem od reklamacije, 7850 ili 660?
@mar123 Nemoj pricati bedastoce, npr. MSI GTX 660 Ti power edition ( koju osobno posjedujem ) je "iz kutije" brza od HD 7950. Clockat se mogu i jedna i druga, no da ne duljim evo link pa baci oko i sve ce ti bit jasno ;)
u usporedbama oc kartice i stock kartice uopce ne zelim pricat. ajde max ocaj 7950 i onda usporedi.
pa navedena msi je oc iz kutije, prosjecan korisnik nista ne treba podesavat, otvori, ubode u kuciste i ima brzu kartu. Gameri i overclockeri ce ici jos korak dalje...
Gle mozemo se mi sad u nedogled prepucavat tj diskutirat koja je grafa bolja, sve je to stvar osobnog izbora ( netko preferira ati, netko nvidiu ).
ne, to nije isti cip bio.
kakve veze ima jel isti cip ili nije? ja bi radije vozio malo skresanog Ferrarija nego punokrvnog Golfa.
99% korisnika ne OC-a kartice i njima je 660ti bolji izbor. Jednake performanse + physx - 20$. Da je Nvidija izbacila losiju karticu od konkurencije onda bi AMD dizao cijene a ne bi ih smanjivao svako malo.
Prica se o GTX660 kad ono uleti iPhone 
Da se nadovezem, nema toga Boga koji bi me natjerao da si bocnem GTX660TI/670/680 pored HD7950.
Sve ih naprasi po turu kad se clockne.
Vrijeme je da Nvidia jos malo smanji cijene, pa ju mozda i kupim.
Sve ih naprasi po turu kad se clockne.
A GTX 660 Ti ( koja je brza ) / GTX 670 i GTX 680 se nemogu OC?
Stvar je u tome sto ce prosjecan korisnik kupit grafu ( na preporuku nekoga ), stavit je u komp i vozit je dok ne crkne / ne promjeni je.
Overclockeri i gameri ce izabrat onaj tabor koji preferiraju vise, osobno preferiram nvidiu zbog drivera, fizike itd.
GTX660TI nije jaca od HD7950 nego ekvivalentna HD7950 a cak i losija na 2560*1600P stock to stock.
Clocka se toliko jadno da mi se place kad ju vidim, ni GTX670 na 1300MHZ nije brza od HD7950 na 1200MHZ, skaliranje im je mnogo losije nego ATI-u i imaju lockan napon.
Dakle, ja kazem samo da je meni bolja kupnja doticna 7950, ne govorim da je 660TI losa kartica.
S obzirom da tu na forumu dosta ljudi voli clockati bolje im je da ubodu HD7950 i dignu joj clock na 900-1000MHZ a toliko ide na stock naponu i vec imaju perfomanse u rangu stock GTX670.
Meni je to jako bitna stavka.
ja ne preferiram niti amd niti nvidiju, uzimam onu koja je u trenutak kupnje bolja za određene pare. prije ove gtx570 sam imao amd, a sad kad ovu prodam ko zna sta cu uzet, tako da fore tko sta preferira su glupe. a kad vec spominje 660ti oc verziju ima i 7950 oc verzija pa i nju isto izvadis iz kutije i deres, i da bolja je od 660ti. a i jako je komplicirano povuc slider u catalystu.
GTX660TI nije jaca od HD7950 nego ekvivalentna HD7950 a cak i losija na 2560*1600P stock to stock.
Clocka se toliko jadno da mi se place kad ju vidim, ni GTX670 na 1300MHZ nije brza od HD7950 na 1200MHZ, skaliranje im je mnogo losije nego ATI-u i imaju lockan napon.
Dakle, ja kazem samo da je meni bolja kupnja doticna 7950, ne govorim da je 660TI losa kartica.
S obzirom da tu na forumu dosta ljudi voli clockati bolje im je da ubodu HD7950 i dignu joj clock na 900-1000MHZ a toliko ide na stock naponu i vec imaju perfomanse u rangu stock GTX670.
Meni je to jako bitna stavka.
A jesi li ti imao GTX 660 TI i OC-ao je pa znas iz prve ruke? Btw ja govorim o Power edition verziji koja nema lockan napon i koja je iz kutije brza od HD7950!
Meni je bitna stavka driveri! Jako puno ATI kartica mi je proslo kroz ruke i vjeruj mi sa svakom sam imao nekakvih problema sa driverima.
A sto se oc-a tice, kad vec ganjas visoke taktove sa HD7950 onda moras imat i adekvatno hladenje a to kosta ;)