Galaxy S3 imat će 3D prikaz?

poruka: 49
|
čitano: 4.701
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S3 imat će 3D prikaz?".
17 godina
neaktivan

Samo ne 3D, Bože, molim te.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

37 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jedva čekam da vidim kako će izgledati...Bez dvojbe opet će najbolji telefon na tržištu biti iz Samsungove ponude

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako mi ide na živce to forcanje 3D svugdje {#}.rađe nek nešto korisno naprave,a ne te bezvezarije.

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
18 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto ne?
Ako nece utjecat ni na dimenzije ni na bateriju puno,zasto ne bi imali tu dodatnu opciju?

Ako se moze iskljucit,jos jedan razlog vise.

Samo nek natrpaju sve sto mogu i super,ne vidim problem.Ako ti smeta,ugasis.Ako ne,pogodak. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma neće imati 3d ekran. Samsung razmatra novu generaciju 3d ekrana, ali kako bi osposobili pogone za proizvodnju 3d ekrana treba im 6 mjeseci (sammobile). Ako su ostali specsi točni onda vjerujem da nas čeka još jedan hit telefon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stvarno iritiraju s tim forsiranjem  3D-a!!!

Ponekad imam osjecaj da ne znaju kaj pametnije ponudit, pa isticu tu glupost kao must have.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 13:10 (Bugzapper).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Galaxy S3 imat će 3D prikaz?
BMK kaže...

Zasto ne?
Ako nece utjecat ni na dimenzije ni na bateriju puno,zasto ne bi imali tu dodatnu opciju?

Ako se moze iskljucit,jos jedan razlog vise.

Samo nek natrpaju sve sto mogu i super,ne vidim problem.Ako ti smeta,ugasis.Ako ne,pogodak. 

baš to :)

15 godina
protjeran

Nek neko napiše jedinu pozitivnu stvar kod tog 3d-a.

evo glasanje

12 Za 3d
63 Protiv 3d
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo loših strana 3D:

Mutnija slika

Nevidim razliku

Glupe  naočale

Uzimaju resurse pc/konzole

Cijena

90% ljudi  ne želi 3d

Možebitne glavobolje

Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
roseman kaže...

Evo loših strana 3D:

Mutnija slika

Nevidim razliku

Glupe   naočale

Cijena

90% ljudi   ne želi 3d

Možebitne glavobolje

s nekim se stvarima slazem ali npr glupe naocale pa kod mobitela ih netrebas koristiti

16 godina
roseman kaže...

Evo loših strana 3D:

Mutnija slika

Nevidim razliku

Glupe  naočale

Cijena

90% ljudi  ne želi 3d

Možebitne glavobolje

Ako ti smeta, isključiš ga i sve OK. Neznatno povećava troškove proizvodnje(što znači da ni previše ne povećava cijenu), a meni bi bilo zanimljivo imati 3D tu i tamo. Nije neka velika prednost, ali definitivno nije ni mana i daje ima još jednu točku za marketing.

A to su i 3D ekrani bez naočala(Nintendo 3DS, HTC Evo 3D, LG Optimus 3D) koji u 2D prikazu ne gube ništa. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
protjeran

Ja sam ovdje pisao opčenito o 3D-u

A što se tiše gledanje 3d-a bez naoćala i tu ima jednu manu a to je kut gledanja koji je jebački malen (3DS)

Nisam ni ja protiv 3d-a,kad bi to bilo kvalitetno napravljeno,ali trenutno je to samo marketinški trik i prodavanje magle

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kad bi bar cijeli svijet bio u 3d-u...
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

2 gb rama? zar to nije malo previse za jedan mobitel? 

3D bi trebao biti ugradjen samo u televizije, a u mobitelima je totalno nepotreban.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oduševio sam se veličinom ektrana na SGS2 = 4.3", kao i brzinom rada.

Sa četiri jezgre novi SGS3 će sigurno moći vrtiti 3D bez problema i to će biti novi standard za mobitele {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 14:32 (Tiger).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

3D na samom mobitelu je totalno bespotrebna opcija, i od nje te samo glava zaboli. Ono sto oni ciljaju sa 3D je vjerovatno snimanje u 3D i slikanje, i pravljenje sadrzaja koji ce biti cool na njihovim trenutnim 3D televizorima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 14:46 (H4X0R).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro je,Bug je smanjio kašnjenje vijesti sa dva na jedan dan,ja zadovoljan! {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran

NAPOKON 3D na nekom uređaju kojeg se može kupiti u nas (a nije Nintendo ili TV).

Odlična opcija i dobrodošla prinova.

dturko kaže...

3D bi trebao biti ugradjen samo u televizije, a u mobitelima je totalno nepotreban.

Uređaji koji budu imali 2 kamere na strani ekrana vjerovatno ce dozvoljavati 3D video pozive, a tu su jos 3D filmovi i 3D igre.

Pobogu, ako mobitel moze biti napredan, odnosno biti smartphone. Zasto se toliko opirete jos jednom feature-u?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 14:57 (Mentalist).
Moj PC  
6 3 hvala 0
15 godina

ma daj.... totalno bezveze...... mislio sam čekat htc incredible s da dođe na naše tržište jer me nekako osvojio mob, ali kako njemu nema ni traga razmišljal sam o SG3 kad dođe......... al mi sad više ne privlači radi tog 3D sranja jer smatram da netreba to na mobitelima i da je to samo za preseravanje i ništa drugo, a i moje je mišljenje da 3D tehnika nije još došla do dovoljno velikog stupnja razvijenosti da savršeno radi na mobu, a da pritom ne guda ogromne količine energije......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

3D se ne isplati na ekranima manjima od 3 metra dijagonale.

Jednostavno, beskorisno.
Ne treba mi 3D!

Poboljšati (ako se ima što) na SAMOLED Plus ekranu i to je to što se ekrana tiče.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
Bojica kaže...

ma daj.... totalno bezveze...... mislio sam čekat htc incredible s da dođe na naše tržište jer me nekako osvojio mob, ali kako njemu nema ni traga razmišljal sam o SG3 kad dođe......... al mi sad više ne privlači radi tog 3D sranja jer smatram da netreba to na mobitelima i da je to samo za preseravanje i ništa drugo, a i moje je mišljenje da 3D tehnika nije još došla do dovoljno velikog stupnja razvijenosti da savršeno radi na mobu, a da pritom ne guda ogromne količine energije......

Nitko te ne prisiljava na korištenje 3D prikaza. Imaš tipku sa strane koja pali i gasi 3D prikaz. Nemoraš ga nikad ni koristit ako tako želiš. Uglavnom to nije punokrvni 3D, on ima koristi samo u nekim segmentima i sadržajima.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
15 godina

ma shvačam ja da ga mogu isključit ako nisam zadovoljan sa njime i ne želim ga koristit...... ali opet je tu taj neki ALI...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema ali-a.

Ajde nemojte trkeljat gluposti ako nemate pojma.

Samo neka bude sto vise opcija na mobitelu i super.

I naravno da 2Gb rama nije previse,fino se i browser moze razmahat do pola gige i ostane ti preko 1Gb za sve ostalo.

To je apsolutno dovoljno za sve,iako i 1Gb na SGS2 mi je previse,cak i 768Mb je puno.

3D je trend u svijetu i ako se moze za male novce implementirat u fantasticni SuperAMOLED+ ekran,zasto ne.

Isto ko i NFC u SGS2,nepotreban je i jos ga se nigdje ne koristi pa se nitko ne buni.

A najbolje bi bilo da nema 3D recimo,i svi koji kupe SGS3 ce kenjat kak im fali 3D.

Tipicno. 

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bez brige ekipa! Neće bit 3D-a na Samsungu - Apple će ga u međuvremenu patentirati. {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Ima tu istine.

But (da ne bude "ali") to je tehnologija koja je rec'mo nedovoljno razvijena. 

Guraju, siluju tu tehnologiju samo kao jedan + feature.

Bolje bi im svima bilo da rade na razvoju baterija, koje drastično koče u svakom pogledu razvoj daljnjih tehnologija. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
protjeran

Onda meni kazete da sam budala jer mislim da mobitel sluzi za zvanje i porukanje...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Službeno: Taj mobitel će biti jači od mog kompjutera

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moje računalo ima samo dvije jezgre i 2 GB rama! :(

14 godina
coso9288 kaže...

e svasta ces danas cuti, uporedjuju procesor od mobitela sa procesorom pc.a, e svasta

vamo pricaju apple fanboysi glupi, a kad cujem pojedine komentare od android fanboysa (cast izuzetcima) mrak mi padne na oci

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
Indestructible kaže...
coso9288 kaže...

e svasta ces danas cuti, uporedjuju procesor od mobitela sa procesorom pc.a, e svasta

vamo pricaju apple fanboysi glupi, a kad cujem pojedine komentare od android fanboysa (cast izuzetcima) mrak mi padne na oci

Vjerojatno je taj quad i jači od nekih starijih single coreova, pa se može reći. Je li moguće da je stari Athlon XP s 256MB RAMa jači od ovoga?

I potpuno se slažem s ovime o fanboyima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice