4.7 inča? Po meni je to već previše.
| 71 | previše |
|---|---|
| 80 | taman |
| 10 | premalo |
| 71 | previše |
|---|---|
| 80 | taman |
| 10 | premalo |
Ma kakvi, ako je ergonomija dobra i rubovi mali, onda je pun pogodak.
Nema, ima 4.3.
neznam meni je bolje da je veći ekran, lakse se surfa i sve je nekako nemoras piljit u ekran ko kreten .. a jebo te ako je mobitel karakteristikama savršen onda vam je prevelik ili predobar ili nešto slično msm ono ...
3.5. ce biti svecani dan za mene. a prije tog svecanog dana bi mogao i 29.4. biti takodzer svecani dan.
Meni je taman 4.0, ni manje ni više, sve iznad je preveliko za mobitel (barem meni).
I nema galaxy s2 4.7 nego 4.3. Galaxy note ima 4.7, a on je neki hibrid između tableta i mobitela.
Bio sam istog mišljenja pred par dana, a onda sam usporedio veličinu mog X10 (4.0'') i SIII (4.8''). Razlika je 1cm u visini i 0,3cm u širini tako da je zanemarivo manje-više. Jedina je razlika onda u manjem bleed području tj. onom ničemu između kraja ekrana i ruba mobitela. Tako da pozdravljam veće ekrane, sve dok dimenzije uređaja ostanu iste tj. dok se dimenzijama ne pretvori u hibrid tableta i smartphonea.
Meni je taman 4.0, ni manje ni više, sve iznad je preveliko za mobitel (barem meni).
I nema galaxy s2 4.7 nego 4.3. Galaxy note ima 4.7, a on je neki hibrid između tableta i mobitela.
E pa note nema 4.7" već 5.3"...
Ja sam casual korisnik tako da mi te high-end specifikacije nisu toliko bitne te svakako mislim da bi bilo bolje da su se držali starih dimenzija, čak mi je i to previše. Ne kažem da nije lijepo surfati, gledati slike i filmove na tom ekranu, ali nije mi to estetski previše ugodno vidjeti kako netko jedva drži tu mrcinu od mobitela dok razgovara.
Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dosta znači :)
Uvijek može više.
Vidjet cemo velicinu, a do tada najsavrseniji odnos velicine i upotrebljivosti za mene je ARC 4,2
Opet vrtimo jedno te isto.
Ova kamera je teški overkill. Sve preko 8MP je nepotrebno.
galaxy note ima 5.3 inch ne 4.7
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/novi-galaxy-stize-3-svibnja/147266.aspx
Sve ovdje pise i stoji :)
Galaxy Note ima 5.3".
Evo još jednom ako neko slučajno nije zapamtia "Galaxy Note ima 5.3" 
Ja sam casual korisnik tako da mi te high-end specifikacije nisu toliko bitne te svakako mislim da bi bilo bolje da su se držali starih dimenzija, čak mi je i to previše. Ne kažem da nije lijepo surfati, gledati slike i filmove na tom ekranu, ali nije mi to estetski previše ugodno vidjeti kako netko jedva drži tu mrcinu od mobitela dok razgovara.
Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dojsta znači :)
eto bas tako kao sto kazes, nezanima te high end mob al nekako svi kog nezanima i skup im je high end mobitel i velik im je imaju potrebu da kazu kako im se nesvda i nepase i nije dobar itd. pa kad mene nesto nezanima onda mi je svejedno kako to i na koji nacin izraduju i po kojim velicinama i svasta nesto me uopce nezanima. mene nezanimaju mid i lov segmenti
Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dojsta znači :)
eto bas tako kao sto kazes, nezanima te high end mob al nekako svi kog nezanima i skup im je high end mobitel i velik im je imaju potrebu da kazu kako im se nesvda i nepase i nije dobar itd. pa kad mene nesto nezanima onda mi je svejedno kako to i na koji nacin izraduju i po kojim velicinama i svasta nesto me uopce nezanima. mene nezanimaju mid i lov segmenti
PA KAD MI NE PAŠE!!! Šta ja mogu, imam pravo komentirati kao i bilo tko. Mogu reći da mi je skup, velik, plastičan, a da mi i ne znači imao 1000 jezgri, 1000 megapiksela, 1000 gigabajta. Zašto? Jer imam pravo iznijeti svoje subjektivno mišljenje, TOČKA! :)
Palac gore ko ima galaxy s ii i neće kupovati galaxy s iii
Koliki je ekran kod Galaxy Note-a?
Ja mislim 5.3''.
Ovo ima ovoliko, ovo onoliko.
Svi pametni.
hahah.
A što se baterije tiče, mislim da je već jasno kako quad troši manje od duala na istoj freq.
Također će Samsung uvrstiti u SAMOLED-e GreenPixel saving battery, googlajte
Baterija će biti 2050 ili 2200 Mah....
Puno su radili na bateriji i poboljsanju...Samoled ekran će doživit neke promjene i potrošnju su smanjili za 20% nasprem lcd...
Takodjer quad core troši manje bat zajedno sa gpu....
Samsung je danas objavio novi link
Ljudi moji gore sam vam stavio link di sve lijepo piše i samo treba pročitat :)
frende,jel se ti zezas? 
po 4254321421413 put..5,3''
Već duže vrijeme pratim teme vezane za novi mobitel u obitelji Galaxy. Čuo sam i čitao razna nagađanja o samom uređaju. U jedno sam siguran da kada Samsug izbaci novi mobitel na tržište da će iti spreman konkurirati ostalim proizvođaćima mobilnih uređaja, tu poseno mislim na Apple kao vodeči proizvođać mobilnih uređaja. Po mom osobnom mišljenju 4.0" dijagonale zaslona je najbolje, naravno svako ima pravo na svoje mišljenje...Mene je bitnije da ima jaku, izdržljivu bateriju i ogromnu količinu ugrađene memorije