Galaxy S III na Amazonu

poruka: 46
|
čitano: 4.051
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S III na Amazonu".
15 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

4.7 inča? Po meni je to već previše.

71 previše
80 taman
10 premalo

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy S III na Amazonu
Tolko ima i S II
15 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Ma kakvi, ako je ergonomija dobra i rubovi mali, onda je pun pogodak.

Moj PC  
4 2 hvala 2
15 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
Tolko ima i S II

Nema, ima 4.3.

14 godina
Galaxy S III na Amazonu

neznam meni je bolje da je veći ekran, lakse se surfa i sve je nekako nemoras piljit u ekran ko kreten .. a jebo te ako je mobitel karakteristikama savršen onda vam je prevelik ili predobar ili nešto slično msm ono ...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

3.5. ce biti svecani dan za mene. a prije tog svecanog dana bi mogao i 29.4. biti takodzer svecani dan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Meni je taman 4.0, ni manje ni više, sve iznad je preveliko za mobitel (barem meni).

I nema galaxy s2 4.7 nego 4.3. Galaxy note ima 4.7, a on je neki hibrid između tableta i mobitela.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
4 11 hvala 1
17 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Bio sam istog mišljenja pred par dana, a onda sam usporedio veličinu mog X10 (4.0'') i SIII (4.8''). Razlika je 1cm u visini i 0,3cm u širini tako da je zanemarivo manje-više. Jedina je razlika onda u manjem bleed  području tj. onom ničemu između kraja ekrana i ruba mobitela. Tako da pozdravljam veće ekrane, sve dok dimenzije uređaja ostanu iste tj. dok se dimenzijama ne pretvori u hibrid tableta i smartphonea.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Meni je taman 4.0, ni manje ni više, sve iznad je preveliko za mobitel (barem meni).

I nema galaxy s2 4.7 nego 4.3. Galaxy note ima 4.7, a on je neki hibrid između tableta i mobitela.

E pa note nema 4.7" već 5.3"...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 17:34 (irmascher).
15 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Ja sam casual korisnik tako da mi te high-end specifikacije nisu toliko bitne te svakako mislim da bi bilo bolje da su se držali starih dimenzija, čak mi je i to previše. Ne kažem da nije lijepo surfati, gledati slike i filmove na tom ekranu, ali nije mi to estetski previše ugodno vidjeti kako netko jedva drži tu mrcinu od mobitela dok razgovara.

Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dosta znači :)

2 0 hvala 0
16 godina
apollo kaže...

4.7 inča? Po meni je to već previše.

Uvijek može više.

(*cross-fire and rocket attacks*) Shepard: GARRUS! A little help over here? Garrus: Can it wait a minute, I'm in the middle of some calibrations!
17 godina
Ja mislim da neko na Amazonu jede g**** i da ovim samo hoce da privuku paznju na sebe. Stavili su predpostavljenu cijenu i izvukli sta im se svidjalo od specifikacija koje kruze internetom.
17 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Vidjet cemo velicinu, a do tada najsavrseniji odnos velicine i upotrebljivosti za mene je ARC 4,2

It's so deep how can you be so shallow

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Galaxy S III na Amazonu

Opet vrtimo jedno te isto.

0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy S III na Amazonu

Ova kamera je teški overkill. Sve preko 8MP je nepotrebno.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
6 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

galaxy note ima 5.3 inch ne 4.7

14 godina
neaktivan
DOBRO SHVATILI SMO.
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Galaxy Note ima 5.3".

I am Sinistar. I hunger!
17 godina
neaktivan

Evo još jednom ako neko slučajno nije zapamtia "Galaxy Note ima 5.3" {#}

I see offline people !
14 godina
neaktivan
apollo kaže...

Ja sam casual korisnik tako da mi te high-end specifikacije nisu toliko bitne te svakako mislim da bi bilo bolje da su se držali starih dimenzija, čak mi je i to previše. Ne kažem da nije lijepo surfati, gledati slike i filmove na tom ekranu, ali nije mi to estetski previše ugodno vidjeti kako netko jedva drži tu mrcinu od mobitela dok razgovara.

Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dojsta znači :)

eto bas tako kao sto kazes, nezanima te high end mob al nekako svi kog nezanima i skup im je high end mobitel i velik im je imaju potrebu da kazu kako im se nesvda i nepase i nije dobar itd. pa kad mene  nesto nezanima onda mi je svejedno kako to i na koji nacin izraduju i po kojim velicinama i svasta nesto me uopce nezanima. mene nezanimaju mid i lov segmenti 

15 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...
apollo kaže...

Kako god, znam da ima dosta ljudi kojima to dojsta znači :)

eto bas tako kao sto kazes, nezanima te high end mob al nekako svi kog nezanima i skup im je high end mobitel i velik im je imaju potrebu da kazu kako im se nesvda i nepase i nije dobar itd. pa kad mene  nesto nezanima onda mi je svejedno kako to i na koji nacin izraduju i po kojim velicinama i svasta nesto me uopce nezanima. mene nezanimaju mid i lov segmenti 

PA KAD MI NE PAŠE!!! Šta ja mogu, imam pravo komentirati kao i bilo tko. Mogu reći da mi je skup, velik, plastičan, a da mi i ne znači imao 1000 jezgri, 1000 megapiksela, 1000 gigabajta. Zašto? Jer imam pravo iznijeti svoje subjektivno mišljenje, TOČKA! :)

14 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Palac gore ko ima galaxy s ii i neće kupovati galaxy s iii

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Galaxy S III na Amazonu
Fučkaj ekran, kako baterija?
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Galaxy S III na Amazonu

Koliki je ekran kod Galaxy Note-a?

6 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoka kaže...

Ja mislim 5.3''.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 20:37 (epic).
15 godina
Galaxy S III na Amazonu

Ovo ima ovoliko, ovo onoliko.
Svi pametni.

hahah.

A što se baterije tiče, mislim da je već jasno kako quad troši manje od duala na istoj freq.
Također će Samsung uvrstiti u SAMOLED-e GreenPixel saving battery, googlajte 

http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Fučkaj ekran, kako baterija?

Baterija će biti 2050 ili 2200 Mah....

Puno su radili na bateriji i poboljsanju...Samoled ekran će doživit neke promjene i potrošnju su smanjili za 20% nasprem lcd...

Takodjer quad core troši manje bat zajedno sa gpu....

Samsung je danas objavio novi link

http://www.tgeltaayehxnx.com/

Ljudi moji gore sam vam stavio link di sve lijepo piše i samo treba pročitat :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 20:41 (Komrad).
15 godina
zoka kaže...

frende,jel se ti zezas? {#}

po 4254321421413 put..5,3''

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Već duže vrijeme pratim teme vezane za novi mobitel u obitelji Galaxy. Čuo sam i čitao razna nagađanja o samom uređaju. U jedno sam siguran da kada Samsug izbaci novi mobitel na tržište da će iti spreman konkurirati ostalim proizvođaćima mobilnih uređaja, tu poseno mislim na Apple kao vodeči proizvođać mobilnih uređaja. Po mom osobnom mišljenju 4.0" dijagonale zaslona je najbolje, naravno svako ima pravo na svoje mišljenje...Mene je bitnije da ima jaku, izdržljivu bateriju i ogromnu količinu ugrađene memorije 

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice