Ima netko ovdje da razvija u FLASH/FLEX okruženju koristeći AS 3.0?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misliš na čiste AS 3.0 projekte unutar Flash Buildera ili općenito da razvija u Flexu/ActionScriptu? Moram vidjeti s kolegom, ali možda će u četvrtak na sastanku prikazati i jedan čisti AS 3.0 projekt razvijen pomoću Flash Buildera.
Ja koristim AS3... Nisam se bas bavio flexom do sada, vise ciljam na web i sl.
Ja također ciljam više na web, FLASH je postao jako močan alat, pogledajte samo multiplayer igre u flashu, impresivno.U čemu se izvršavaju "desktop" aplikacije, nekom containeru?Nisam previše upoznat s time.
@Alan:
Adobe AIR je runtime za pokretanje Flex/Flash aplikacija na desktopu.
@Parizer:
Baci pogled što se sve u Flexu radi za web http://flex.org/showcase, nije samo riječ o intranet aplikacijama, iako je Flex za to vrlo korišteno rješenje. Isto tako, Adobe gura Flex kao tehnologiju za razvoj mobilnih aplikacija, AIR se vrti na Androidu 2.2, a trenutno je u Adobe Communityju interes za deployanje AIR aplikacija za nadolazeći BlackBerry PlayBook tablet. Baš danas ili sutra trebam jednu isporučiti na AppWorld :)
@Parizer:
Baci pogled što se sve u Flexu radi za web http://flex.org/showcase, nije samo riječ o intranet aplikacijama, iako je Flex za to vrlo korišteno rješenje. Isto tako, Adobe gura Flex kao tehnologiju za razvoj mobilnih aplikacija, AIR se vrti na Androidu 2.2, a trenutno je u Adobe Communityju interes za deployanje AIR aplikacija za nadolazeći BlackBerry PlayBook tablet. Baš danas ili sutra trebam jednu isporučiti na AppWorld :)
Znam ja jako dobro sto je flex. Dobro sam upucen u sve (Buritto, Hero, Spark itd...)
Zbog AIR-a i razmisljam o flexu... Trenutno eksperimentiram sa AIR-om za Android (pure AS3)
Nazalost jos nisam jos probao Blackberry SDK for AIR
Ne vjerujem ti, morat ćeš to dokazati u četvrtak uživo na sastanku grupe :P Sinoć sam isporučio prvu PlayBook aplikaciju, sada čekam approval :)
Kad dobijes PlayBook nabaci review