FlasHR u srijedu

poruka: 7
|
čitano: 1.000
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "FlasHR u srijedu".
15 godina
neaktivan
FlasHR u srijedu

Ne znam da li sam dobro shvatio, Flash zajednica će razgovarati o ne-Flash stvarima koji će u bliskoj budućnosti zamijeniti Flash?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:45 (Viggo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FlasHR u srijedu

Pa nije Flash zajednica neka navijacka skupina koja se drzi Flasha ko pijan plota.

Flash je popularan, flash je rasiren, flash je dobar, ali kao i sve ostalo jednog dana ce biti zamjenjen necim boljim, a pametni ljudi ne bjeze od promjena. 

18 godina
neaktivan
Viggo kaže...

Ne znam da li sam dobro shvatio, Flash zajednica će razgovarati o ne-Flash stvarima koji će u bliskoj budućnosti zamijeniti Flash?

Viggo, ovo je obična navlakuša. Na kraju nećemo pričati o ne-Flash stvarima, nego ćemo se baviti tematikom proizvodnje medenice i kulinovih seka ;)

Navrati, prvih 10 dobivaju gratis kobase :)

Jesi li i ti Svjetski Putnik ? www.svjetskiputnik.hr
18 godina
neaktivan
mhaberl kaže...

Pa nije Flash zajednica neka navijacka skupina koja se drzi Flasha ko pijan plota.

Flash je popularan, flash je rasiren, flash je dobar, ali kao i sve ostalo jednog dana ce biti zamjenjen necim boljim, a pametni ljudi ne bjeze od promjena. 

Upravo tako. Naš mali community nikada nije bio zatvoren što se tiče tehnologija. Flash za neke stvari nema zamjenu, a za neke je nepotreban.

A i ovaj put ćemo malo pokazati što se radi pomoću Flash Stage 3D-a, dok sljedeći mjesec ćemo pričati o JS frameworcima i imat ćemo kolegu koji će nam ispričati dojmove s Flash konferencije FITC Amsterdam ;)

Jesi li i ti Svjetski Putnik ? www.svjetskiputnik.hr
18 godina

Flash danas još se teško može zamjeniti sa nekim drugim rješenjem, ali možda krajem 2012 neka rješenja ponude više... ali što se tiče npr animacija teško da ikojim drugim alatom možeš napraviti ono što se radi u Flashu.

HTML5/CSS3/JS su OK, ali gledano danas ne možeš puno toga još napraviti šta se može s Flashom, Flash je alat koji ima gotove drag&drop stvari, izradu komponenti, gdje to možeš napraviti sa ovim "triom"? Sa triom treba raditi puno toga ručno a to je za mene nazadovanje u tehnologiji a ne napredovanje.

17 godina
neaktivan

Ovaj sastanak je slobodan za sve ili striktno Flash developer-e?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:10 (gamecoder).
17 godina
neaktivan
gamecoder kaže...

Ovaj sastanak je slobodan za sve ili striktno Flash developer-e?

Nakon godine dana čisto sumnjam:)

HINT: Vidi datum zadnje poruke

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice