Flash Voyager Mini od 32 GB

poruka: 5
|
čitano: 1.198
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flash Voyager Mini od 32 GB".
15 godina
neaktivan

za te pare si nabavim externi disk i to od 500gb pa na više...

Dompa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Flash Voyager Mini od 32 GB
Dompa kaže...

...koji objesis na kljuceve i seces gradom.

17 godina
RE: Flash Voyager Mini od 32 GB
Dompa kaže...

Ok, rekao si istinu, ali budimo realni, hard disk ne možeš nositi u džepu (jedino ako imaš neki veliki) ili u novčaniku. Tu je bitna razlika između USB flash memorije i hard diska, a i da ne zaboravim da ti se ona može bez problema oprati u perilici za pranje rublja ili ti može pasti sa nekoliko metara visine, neće joj biti ništa, za razliku od hard diska :D

Tak da USB flash memoriju i hard disk ne možeš previše uspoređivati Cool

16 godina
protjeran

Svaki drugi dan glavna vijest na ovom portalu je flash memorija mislim da ste ih opisali najmanje 999 komada u ovoj i protekloj godini...

Ja mislim da (mozda ne bas sve ali) vecinu nas zanimaju i neke druge inovacije s tim da za flash memoriju nema nista novo vec duzi niz godina osim povecanih kapaciteta,brzine i raznih oblika o kojim sve zna i moja mrtva baba...

PS

Imate toliko toga da pisete a da to nisu flash kartice...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jos samo da se pojavi na nasem trzistu i da brzina zapisa i citanja bude makar na razini dosadasnje i super jedino steta sto nije otporan i na vodu i sto nema novi 3.0 usb

borg
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice