Fermi na prijenosnicima

poruka: 19
|
čitano: 3.377
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fermi na prijenosnicima".
17 godina
protjeran
Fermi na prijenosnicima

ludost, 100W samo za graficku na prijenosniku, pa cijeli sistem nebi smio trositi vise od 100W,

sta ce uz njega djeliti kamionske akumulatore da izdrzi 2 sata

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fermi na prijenosnicima
Mislim da će ti laptopi imati 2 grafičke: 1 Fermi i 1 integriranu, pa dok je na bateriji - radi na integriranoj, kad ga spojiš na struju prebaciš ga na 480M
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Oboren rekord potrošnje jednog GPU-a u destkop segmentu,pa je bilo očekivati da če oboriti i kod prijenosnikaSmijeh

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fermi na prijenosnicima

zamisli da ga staviš na krilo nakon malo duljeg igranja. još se i zapališ.

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Na prijenosnike sa GTX480m bi trebalo stavit naljepnicu na kojoj piše:OPREZ SAMOZAPALJIVO U SLUČAJU POŽARA POZVATI VATROGASCE.Smijeh

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

Ma neee, stavit će oni naljepnicu sa upozorenjem da bi se mogao opeći ako dotakneš prijenosnik tokom rada. Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
unchosen one kaže...

Ma neee, stavit će oni naljepnicu sa upozorenjem da bi se mogao opeći ako dotakneš prijenosnik tokom rada. Smijeh

Sad mi mogli slobodno proizvodit prijenosnike koji imaju hlađenje pomoču tekučeg dušika.Smijeh

I'll be back
16 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

A vi tu o fermiju u laptopu. Moj quadro fx1600m se grije do 95 stupnjeva uz odlicno hladenje+ stalak. Tako da sam naviknut na toplinski van od nVidie  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Fermi na prijenosnicima

ovaj fermi je smiješan, prvo ga cekamo ko ozebli sunce da vidimo napokon što to nVidia donosi za DX11, a onda umjesto modernog GPU-a dobijemo grijač

nVidia je definitivno u problemima po pitanju proizvodnje GPU-a, a i ovaj GPU više izgleda namijenjen proizvodnji superračunala zasnovanih na CUDA nego 3D grafici

www.stripovi.tk

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

super! odasd uz desktop grijalice možete kopiti i prijenosne grijalice zasnovane na najnovijem nvidijinom rješenju grijanja doma - fermi. pa de ovo je presmiješno. sami sebe sprdaju s tim fermijem

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fermi na prijenosnicima

Samo da se ne ponovi 2008 godina kad su Nvidijine mobilne kartice krepavale upravo zbog velikog pregrijavanja.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Općenito nisam zagovornik mobilnih zvjeri od grafulja jer se tu rade kompromisi koji nikako ne mogu biti dobri.

Ili su performanse skresane podosta ili se pak stvar grije ko kalorifer Belji se

Fino imat jedan netbook za surfanje i Office, a desktop pilu za gaming - nema druge Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A dajte ljudi kaj glumite bezveze? Tu se svi sprdate s fermi gpu-ima ko da se prije grafičke kartice nisu grijale. Pogledajte samo 4870x2, pa 8800u, ili 2600XT koju sam ja imao i išla je i do 110 stupnjeva. A kladim se da se nebi bunili kad bi ih imali bilo u svojim laptopima il desktopima.

!!alkoholom protiv droge!!
17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Nvidia je zasigurno nositelj znaka energy star.No salu na stranu ovo je tak i tak ko i do sada za promil trzista koji kupuje razne alienware i slicne 17' na gore mrcine koje su prijenosne jedino u gepeku kombija od jednog lan party-a do drugog. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

ovo je super imaš prijenosni grijač za sve prostorije kuće pa i za auto

ali se može koristiti i u hodu, kad trebaš izaći vanka, a vani je zima samo ga upališ i imaš instant tropsku klimu oko sebe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

ovo je super imaš prijenosni grijač za sve prostorije kuće pa i za auto

ali se može koristiti i u hodu, kad trebaš izaći vanka, a vani je zima samo ga upališ i imaš instant tropsku klimu oko sebe

duhovito?

17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

To staviš na pod i griješ tabane dok ti vrti folding@home

9A3BMQ
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Sta ce nam sada ovo. Zima je prosla. Bas nemaju dobar timing ovi iz nVidie. Namigiva

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fermi na prijenosnicima

Ah, rekli su da će fermi izaći prije nove godine...

...sad je još manje korisniji

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 18:13 (Katana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice