Elektro-pila

poruka: 38
|
čitano: 5.661
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elektro-pila".
16 godina
protjeran
RE: Elektro-pila
username kaže...
 Čovječe kojim ti jezikom komuniciraš? Izgleda da google translate i nije baš toliko dobar.
 ocito da komuniciram jezikom koji ti ne razumijes!
calypso kaže...
intel freak kaže...
 Preformuliraj malo pitanje da te mozemo razumjeti :)
 mene je zanimala koliko iznosi delta izmedu nekogo 1000 kubicnog trkackog motoro i te famozne elektro pile ali sam msa nasao http://www.einszweidrei.de/zzbikes/kawazx10r082008-1.htm koji ubrzava 0-200 za 7.6 s a elektro pila za 7-8 s znaci tu negdje je, znaci razlika koje je mnee zanimama nije velika, hvala svima na ne pomoci Cool
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 13:52 (intel freak).
18 godina
neaktivan
username kaže...

Zamisli da "stare" motore zamijene ovima. Dođeš na utrku motora a samo čuješ ljude oko sebe a ne motore Smijeh

ajme....hhh...onda stave jos jedan malo jaci bas i zvucnik na motor...da bi  utrke bile zanimljivije....
a mozda utrke budu ko utrke konja ili pasa tj samo 1 krug...ono radi klađenja....
jooj koliko ce smjesnih scenarija biti kada ovaki dodju na ulice....tipa....
u stravicnoj nesreci pokraj grada izgorio mladic kada mu se pokvario njegov el. motor. (sprzila ga struja)....
3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 15:29 (Dalmatinac).
18 godina
neaktivan
Trigger kaže...
 Ouch. Al koje ubrzanje D:
Bučeru, šta ti kažeš na nedostatak buke? Nije li to pomalo blasfemično? 

Pa nije da ga se ne čuje:
https://www.youtube.com/watch?v=9XKbwWfbxNU&feature=related
18 godina
Elektro-pila

Ubrzanje je slično sportskim motorima od 1000ccm tipa, Suza, Kawa, Yama...

Zvuk mi je super, samo ne kužim kako su napravili da ima mjenjač?

Motori su sinkorni što znači da imaju jednoliko (pravocrtno) ubrzanje, zar ne?

I ne piše vrijeme autonomije i na koji način se pune baterije ;(

Ako dobijem na LOTU kupujem ga :P

Službene stranice

Wikipedija

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:05 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HR_The_Butcher kaže...
Trigger kaže...
 Ouch. Al koje ubrzanje D:
Bučeru, šta ti kažeš na nedostatak buke? Nije li to pomalo blasfemično? 

Skoro kao formula
hahahahaa
Na onaj Tesla Roadster su ugrađeni zvučnici koji prave zvuk/buku kao normalni auti.
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:09 (Šef).
18 godina
Šef kaže...
Na onaj Tesla Roadster su ugrađeni zvučnici koji prave zvuk/buku kao normalni auti.
 Tako je...slično su oni iz "Pimp My Ride" ugradili nekome uređaj kojim mjenjaš zvuk/buku motora, pa tako možeš birati jel hoćeš da se čuje kao Ferrari, Lambo, Audi itd.
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
18 godina
HR_The_Butcher kaže...

No dobro tu dok galopira 150kmh se još nešto i može čut, mada u nekom sopranu, ali šta sa svima poznatom scenarijem, na semaforu si i tvoju pilu odmjerava plavuša u kratkoj haljinici zavidnog poprsja, i kad dođe tvoj trenutak da se čvrsto pozicioniraš kao alfa-mužjak revanjem motora svoje tisućukubične zvijeri, izađe zvuk analogan divovskom komarcu na speedu? 
18 godina
neaktivan
LorD ClockaN kaže...

nemogu vjerovat sta ovdje citam...

pa nije ovo motori.hr forum...

ja vozim motor cijeli zivot, kao i moj stari, vozim amaterske utrke po grobniku i sve sto se tu nadje..

7-8 sec do 200 je kao ubrzanje od 1000ccm sportive... i vi koji mrzite motore molim da ne postate u ovu temu jer nema smisla....

vi komentirajte zasto su stavili i-phone umjesto normalnih satnica tipo www.translogicuk.com kao sto sam si ja nabavio ;).. a voznju u sigurnu smrt prepustite nama sa 1, 2 i vise akrapovica....

mir djeco!!

edit: tipfeleri za koje znam :)

Volim motore i motoriste, ali mi je zalosno procitat da neki "motorista" zivi u motu "hvalite me usta moja kad nece niko drugi"

i nemoj laprdat bezveze, posto se mozda na ovom forumu nalazi motorista kojima nisi do koljena.

a ti slobodno idi na motori.hr i pricaj o svojim 1-2-10 akrapovica.

mir mama !!

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice