EeeKeyboard u isporuci (valjda)

poruka: 9
|
čitano: 1.157
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EeeKeyboard u isporuci (valjda)".
17 godina
EeeKeyboard u isporuci (valjda)

Što je to wireless HDMI?

(da, vidjeh da na wikipediji ima 3 slova o tome...)

Every hole is a goal!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: EeeKeyboard u isporuci (valjda)

Pa samo ime ti kaze sta je.

17 godina

Možda se krivo izrazih...

HDMI vs wHDMI (kvaliteta ponajviše...)

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Možda se krivo izrazih...

HDMI vs wHDMI (kvaliteta ponajviše...)

wHDMI nije standard tako da je teško pričat o kvaliteti. Koncepti koje sam ja gledao prije cca pola godine su bili još ograničeni na 1080i ili 720p, i imali dosta problema s gubitkom signala čak i kad bi samo čovjek prošao između odašiljača i prijamnika.

18 godina
neaktivan

Pa valjda bi trebala biti ista.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa valjda bi trebala biti ista.

Ne moze biti isto. Bezicni signal je uvijek slabiji od onog poslanog preko zice. Ovo je prvi put da vidim wHDMI tako da ne znam da li valja ili ne.

Set condition one throughout the forum
18 godina
neaktivan

Zasto n emoze biti ista? Pa i satelitski program se salje bezicno pa je isti kao i kablovski? U cemu je razlika u HD signalu sa sateliske i kablovske? To je digitalni signal i ako je signal dobar slika je perfektna a ako je los nema slike. Simple as that.

17 godina
odjavljen
Bubi kaže...

Ne moze biti isto. Bezicni signal je uvijek slabiji od onog poslanog preko zice. Ovo je prvi put da vidim wHDMI tako da ne znam da li valja ili ne.

Digitalni signal ima jednaku kvalitetu sve dok šum ne prijeđe granicu iznad koje se ne može rekonstruirati izvorni signal. Zbog malih oscilacija u razini šuma se u okolini te granice prima isprekidan signal koji rezultira zamrzavanjem slike i pojavom onih kockica.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Bubi kaže...

Digitalni signal ima jednaku kvalitetu sve dok šum ne prijeđe granicu iznad koje se ne može rekonstruirati izvorni signal. Zbog malih oscilacija u razini šuma se u okolini te granice prima isprekidan signal koji rezultira zamrzavanjem slike i pojavom onih kockica.

Da, na to sam mislio. Hvala. Osmijeh

Set condition one throughout the forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice