Dva sučelja u jednom disku

poruka: 4
|
čitano: 855
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dva sučelja u jednom disku".
16 godina
neaktivan

pa ista ta 2 sucelja i od iste marke (Verbatim) ali s dvaput vise podataka (1 Tb) i mozda nesto malo vecom velicinom se moze naci u zagrebu s vrlo slicnom cijenom (oko 815 kuna) Cool

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Dva sučelja u jednom disku
Milan Tarot kaže...

pa ista ta 2 sucelja i od iste marke (Verbatim) ali s dvaput vise podataka (1 Tb) i mozda nesto malo vecom velicinom se moze naci u zagrebu s vrlo slicnom cijenom (oko 815 kuna) Cool

a gdje, u kojoj trgovini i koji model? moram kupit eksterni hdd ali još nisam odličio koji mi se taj što si ti spomenu čini super povoljnim

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina

Ajde napokon da je i kod nas dosao neki esata 2.5 disk. Samo di ce tog bit za kupit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dva sučelja u jednom disku

nabava.net pa ukucas lijepo verbatim 1 Tb (moze dodatak i eksterni) i vidis sta ce ti izbacit...tako jednostavnoCool s time da ti je taj 1 tb 3.5 eksterni, dakle veci od ovoga 2.5, ali meni to ne igra nikakvu ulogu jer ne nosim gotovo nikada te diskove sa sobom, sluze mi kao backup vaznih podataka sa pca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 21:01 (Milan Tarot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice