Dva Samsungova AIO-a

poruka: 7
|
čitano: 1.358
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dva Samsungova AIO-a".
18 godina
Dva Samsungova AIO-a

Nije mi jasno kak je ljudima gušt s prstima švrljat po ekranu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dva Samsungova AIO-a

Ni meni samo zamrljaš sve.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dva Samsungova AIO-a

Plus, ne kontam kako im nikad nije palo na pamet da se ljudima ruka zamara kad je stalno u horizontalnom polozaju... pokusajte raditi na monitoru pola sata, otpasce vam ruka.

No, ono sto meni nije jasno... zasto niko ne napravi 1080p monitor, i ugradi mu straga 1TB hard disk, neko dvojezgreni procesor i solidnu graficku... nek ima BlueRay u sebi i to je to. All-in-one racunalo solidne konfiguracije. Gdjegod da odem (HP, Dell, Lenovo) sve neki pokusaji touchscreen ekrana, mulitemdije... bezveze sve. Zelim obican ekran, full hd rezolucije, puno memorije i solidne brzine.

Trazim li previse?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 11:01 (Vojsek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dva Samsungova AIO-a
Vojsek kaže...

Plus, ne kontam kako im nikad nije palo na pamet da se ljudima ruka zamara kad je stalno u horizontalnom polozaju... pokusajte raditi na monitoru pola sata, otpasce vam ruka.

No, ono sto meni nije jasno... zasto niko ne napravi 1080p monitor, i ugradi mu straga 1TB hard disk, neko dvojezgreni procesor i solidnu graficku... nek ima BlueRay u sebi i to je to. All-in-one racunalo solidne konfiguracije. Gdjegod da odem (HP, Dell, Lenovo) sve neki pokusaji touchscreen ekrana, mulitemdije... bezveze sve. Zelim obican ekran, full hd rezolucije, puno memorije i solidne brzine.

Trazim li previse?

Da, trazis malo previse. Mozda za par mjeseci ili do kraja godine bude tako nesto. Za sada ce uglavnom biti ovi neki jeftini uredaji za djecicu.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan
Vojsek kaže...

1.) Plus, ne kontam kako im nikad nije palo na pamet da se ljudima ruka zamara kad je stalno u horizontalnom polozaju... pokusajte raditi na monitoru pola sata, otpasce vam ruka.

2.) No, ono sto meni nije jasno... zasto niko ne napravi 1080p monitor, i ugradi mu straga 1TB hard disk, neko dvojezgreni procesor i solidnu graficku... nek ima BlueRay u sebi i to je to. All-in-one racunalo solidne konfiguracije. Gdjegod da odem (HP, Dell, Lenovo) sve neki pokusaji touchscreen ekrana, mulitemdije... bezveze sve. Zelim obican ekran, full hd rezolucije, puno memorije i solidne brzine.

3.) Trazim li previse?

1.) Nije baš praktično ako nema pivot funkciju da ga položiš ali to nije praktično za AIO računala. Ali ako mogu imati TS zašto ne, dok god zbog toga ne gubi na ostalim područjima.

2.) Nisi dovoljno dobro gledao, a i naveo si Lenovo pa evo ti LINK

Quad procesor,

4GB DDR3,

GT 250M (nije awesome ali je dostatno)

1 TB disk

1080p 23" Monitor

Blu Ray (opcionalno)

Meni osobno izgleda odlično tj. puno bolje od ostalih proizvođača.

Nažalost još ih nema u Hrv

Naravno imaš i Apple rješenja s odličnim monitorima, malo su skuplja ali svejedno odlična.

3) NeSmijeh

Bubi kaže...

Da, trazis malo previse. Mozda za par mjeseci ili do kraja godine bude tako nesto. Za sada ce uglavnom biti ovi neki jeftini uredaji za djecicu.

Pogledaj i ti link.

Inače AIO nisu za dječicu kako ti bezveze navodiš već su namjenjena uredima i poslu.

Pa što ti više treba za neku tvrtku u kojoj računalo prvenstveno služi za Office. Zašto kupovati sve zasebno kad u ovome slučaju dobiješ solidno računalo i monitor za male (najčešće) novce.

Praktično i ne zauzima puno mjesta.

Ako tebi AIO računala ne služe ne moraš bezrazložno podcjenjivati uređaje.

Iako mi se nekako čini da si svoj sud isključivo dao na temelju ovog Samsungovog modela i da nisi pogledao niti jedan drugi model.

Što se AIO računala tiče ovo je jedan od uređaja neozbiljnijeg dizajna i slabijeg hardwarea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 18:15 (wyks).
16 godina
neaktivan
Dva Samsungova AIO-a

E ovo od Lenova je stvarno dobra stvar, poznavajući njih i kvalitetna. Samo je cijena 'mali' problem  Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj i ti link.

Inače AIO nisu za dječicu kako ti bezveze navodiš već su namjenjena uredima i poslu.

Pa što ti više treba za neku tvrtku u kojoj računalo prvenstveno služi za Office. Zašto kupovati sve zasebno kad u ovome slučaju dobiješ solidno računalo i monitor za male (najčešće) novce.

Praktično i ne zauzima puno mjesta.

Ako tebi AIO računala ne služe ne moraš bezrazložno podcjenjivati uređaje.

Iako mi se nekako čini da si svoj sud isključivo dao na temelju ovog Samsungovog modela i da nisi pogledao niti jedan drugi model.

Što se AIO računala tiče ovo je jedan od uređaja neozbiljnijeg dizajna i slabijeg hardwarea.

Da, mislio sam na ove od samsunga. Znam sa ima i dobrih, nisam glup. Ako hoces jaci to treba i platiti. A sto se tice ovih oni jesu za malu djecu (ili za urede kao sto si ti rekao). Nemoj se odmah ljutit.

Set condition one throughout the forum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice