Dostupna Skype 5.4 beta za Mac

poruka: 6
|
čitano: 1.539
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupna Skype 5.4 beta za Mac".
17 godina
protjeran

od kuda vijest za skype verziju za MAC ? kolko je beta bilo za Windows pa niti jedna vijest o tome ,a o Linuxu da ne govorimo

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Dostupna Skype 5.4 beta za Mac
Napisano je zbog Facebook integracije, što je po mom mišljenju vrijedno spomena.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina

Koristim skype 4.2 i presretan sam.S peticom sam se samo borio i uvijek je nešto drkalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Napisano je zbog Facebook integracije, što je po mom mišljenju vrijedno spomena.

problem je u tome kaj nije bilo vijesti kada se isto dogodilo za windows (no dobro onda ti nisi pisao vijesti :)

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da, slažem se.

No, ovo je jedna od loših vijesti. Ja zasada ostajem na trenutnoj verziji. Ne želim Fejs, a pogotovo ne želim reklame unutar klijenta. Većini (uključujući i mene) ne treba ni video konferencija. Inaće, plaćam Skype out koji je uistinu OK. Ali zar sad trebam davati još cca 5 dolara mjesečno samo zato da mi ne stavljaju reklame???

To je sve gamad pohlepna. Uvjeren sam da bi mogli održavati razvoj clienta i bez toga. Danas odmah na check updates automaticly ide UNCHECK, i što se mene tiće, dok budem mogao koristiti ver 5.3 - OK, a nakon toga bye bye Skype.

Truli kapitalizam...

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 8:32 (Zdravac).
18 godina
bloatware. Ima ih jos koji me sve vise odbijaju, utorrent 3.xx npr..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice