Dostupan Forceware 270.61

poruka: 17
|
čitano: 2.226
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Forceware 270.61".
18 godina

Obrisati stare drivere i nove na friško staviti? Ili jednostavno nove preko starih instalirati?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Dostupan Forceware 270.61
Neki se zaklinju u prethodno brisanje, ja osobno nikad ne brišem... I nikakvih problema. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

okej, jer mi se na Quad Core procesoru (3.2 Ghz) s 8 Gb rama (kingston) te GTX 460 (768 mb) Dragon Age 2 vuče kao krepano pile i igriv je samo u DX9 modu, i to ne baš na naj postavkama, te uz smanjenu rezoluciju.

Sve ostale igre (ali mislim, apsolutno sve ostale - od Civilization 5, Shift 2, FIFA 11, Mass Effect 2, Dirt 2, itd.)   vrtim s max. detaljima bez ikakvih problema u cirka 40ak frejmova.

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Neki se zaklinju u prethodno brisanje, ja osobno nikad ne brišem... I nikakvih problema. :)

I sama Nvidia kaze da ne treba silovati sistem upotrebom alata za otstranjivanje starih drivera. Ako se vec deinstaliraju onda je dovoljno maknuti stare drivere preko Add/Remove Programs.

Koliko sam vidio stari driveri su imali problem sa Control Panel appletom. Stavljao sam novu grafu i prije toga sam maknuo stare drivere i kada sam instalirao 266.58 podesavanja u Nvidia Control Panelu su nestala.

U meduvremenu sam primjetio da Microsoft nudi nove drivere koji, ako se instaliraju, rjesavaju CP misteriju

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
17 godina

Ja isto tako samo instaliram nove drivere preko starih, tako već duže vrijeme i nikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evooo problem.

Instalacija je krenila normalno i sad vec  SAT VRIMENA stoji na "Instaling 3D Vision driver..."

Kada idem End Task u Task Manageru onda dobijem poruku od gospodina instalera da se "NVIDIA instaler can not be stoped at this time" ali

za sekund dođe standardni win dialog "End now" ili kancel.

Šta da se radi, oću ga ubit ili da ga ostavim još?

MIKROBLOG: Nakon dugo vremena, sretnem jednog frenda i pitam: Di se krećeš na internetu... ?!wt

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ubij ga i zatim idi u Safe Mode i deinstaliraj preko Add/remove

15 godina

Ja imam Gigabyte Geforce 460 1 GB. Jesu ovi driveri i za mene? (Ovo gigabyte me zbunjuje xD nemam baš iskustva s updateom drivera, pa bolje da pitam...)

Ako jesu, onda šta, samo skinem i instaliram?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Ja imam Gigabyte Geforce 460 1 GB. Jesu ovi driveri i za mene? (Ovo gigabyte me zbunjuje xD nemam baš iskustva s updateom drivera, pa bolje da pitam...)

Nema veze sto je Gigabyte. Skini i instaliraj

15 godina
Lazarus Long kaže...
smola3005 kaže...

Nema veze sto je Gigabyte. Skini i instaliraj

Hvala na odgovoru :)

Instalacija prošla u redu, sad da vidimo dal stvarno Dragon Age II neće štekati :)

15 godina
Pero Dinamit kaže...

Obrisati stare drivere i nove na friško staviti? Ili jednostavno nove preko starih instalirati?

Odes preko ovih stavis tamo clean install i sve fino radi.

16 godina

Dobro je, hvala bogu. Klasićan restart i poslije klasićna instalacija drivera bez ikavih brisanja starih u 5 min sve gotovo. Fala...

Jedna anomalija, nakon uspješno instaliranih drivera, prvi restart, sve normalno ali abnormalna sporost računala, fizički restart pritiskom na dugme na kućištu i sustav se diže normalno i sve radi normalno.

MIKROBLOG: Nakon dugo vremena, sretnem jednog frenda i pitam: Di se krećeš na internetu... ?!wt
17 godina
neaktivan

e ovo mi se svida 300% ubrzanje na dragon age 2... čekao sam samo da izdaju te drivere da zaigram jer ono prije je bilo teror igrat na dx10...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo install nove drivere....meni to nista ne znaci....jednostavno slinim nad svim spomenutim konfama na forumu,

a ja jos uvijek na muzejskoj 8800gt, core 2 duo E7400 2,8GHz, 2GB RAM-a...{#}

razmisljam o novoj konfi,

sta mislite o:

Zotac GTX 460 AMP

Core i5 2400 BOX 3,1GHz

3x 2GB RAM

valjda bu valjalo{#}

(moze savijet{#} samo da nije velika razlika u cijeni)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trenutno je to dovoljno... ali do kad... ako želiš investirat u budućnost rađe uzmi 6 jezgri ili počekaj možda i za 8... sve ovisi koliko ti je hitno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sta mislis o phenom II x6 1090T BOX 3,2GHz?
mislio sam ga stavit na gigabytevu 880GA-UD3H maticnu
(bude dosta 650W napajanje??)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...
sta mislis o phenom II x6 1090T BOX 3,2GHz?
mislio sam ga stavit na gigabytevu 880GA-UD3H maticnu
(bude dosta 650W napajanje??)

ako ide jedna gtx 460 onda da, 650W je dosta (naravno kvalitetno napajanje cca 1W= 1kuna)... e i ako imaš još pitanja rađe se preseli u neku drugu temu s tim... nać će se netko tko će ti pomoć...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice