Dostupan Chrome 12

poruka: 34
|
čitano: 3.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Chrome 12".
16 godina
neaktivan
Dostupan Chrome 12

Unutar EULA teksta su zaboravili staviti zarez u 47. rečenici. Očekuje li nas možda Chrome 16 uskoro ??

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
1 10 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Chrome 12

Sigurno nas ocekuje nakon Chromea 15 {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dostupan Chrome 12

prekjuser je i portableapps izbacio 12-ku.

igrajte se sa njim, cisto ako vam nije primarni browser da nepotrebno ne vrsite instalaciju. radi normalno kao i instaliran.

http://portableapps.com/news/2011-06-07_-_google_chrome_portable_12.0.742.91_released

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Dostupan Chrome 12

ja vec 3 vezije 13-tke promijenio, a dostupna je i 14 alpha

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 14:32 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dostupan Chrome 12

da mogo sam i mislit da ce opet bit preglupi komentari oko verzije {#}

Moj PC  
16 1 hvala 0
15 godina
Dostupan Chrome 12

ja stvarno ne razumijem zašto vi prigovarate na to koliko Google često nadograđuje Chrome,kladim se da nebi nitko ništa primjetio da nije vidio ovu vijest,nebi ni znao da mu je program update-an.Najvažnije je da se update izvrši neprimjetno i da je vrlo brz i stabilan preglednik,a osim toga,updateanje je bolje za program,često se nadograđuje,sve je bolji i bolji,i za mene najdraži preglednik.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
17 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dostupan Chrome 12

ne vidim zasto je uopce problem oko broja verzije. bitno je da updataju kvalitetno, a jeli pise 3 ili 53 uopce nije bitno

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

6 0 hvala 0
15 godina
Dostupan Chrome 12

koristite li Chrome WebStore? ja sam upravo instalirao Angry Birds.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Chrome 12

Kad netko nešto prigovori chromeu za ibacivanje nove verzije svaka 2 mjeseca svi mu na tja post podjele TD,a kad to pregovori firfoxu dobije 15 TU.

Sad mi nije jasno na chromeu nikome ne smeta što su u roku od 2 godine izdali 13 verzija prorama, a kod firefoxa smeta što će u godini dana izdati 4 verzije.

Jel to možda ja vidim neki fanboyisam ovdje?

Sad trenutno firefox, ali koristio sam i Chrome(novog ću sigurno isto isprobati) i nije me briga kolko verzija su izdali,te dali će se zvati Firefox 1300 ili Chrome 3, pa ionako je browser besplatan.

Jedino me ovo gore što sam napisao fascinira, na jednim browseru nekima to smeta dok na drugome ne smeta.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Chrome 12

Ima li još netko problema sa downloadima? Ja od verzije 7 do 12 uopće ne mogu koristiti youtube, chrome pomisli da je skinuo citav film (progressbar ode do 100%), a film stoji na mjestu. Isti problem imam sa groovesharkom, a i velike slike se ponekad ne učitaju do kraja niti nakon 5 refreshova. I to samo na jednom od 4 PC-a na kojima sam probao chrome. Mislio sam da je problem u tom PC-u, ali Firefox, Opera i IE rade normalno... Nasao sam da je to bug #406, ali mi nije jasno kako ga nisu ispravili do sad.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Dostupan Chrome 12
Jack Sparrow kaže...

Kad netko nešto prigovori chromeu za ibacivanje nove verzije svaka 2 mjeseca svi mu na tja post podjele TD,a kad to pregovori firfoxu dobije 15 TU.

Sad mi nije jasno na chromeu nikome ne smeta što su u roku od 2 godine izdali 13 verzija prorama, a kod firefoxa smeta što će u godini dana izdati 4 verzije.

Sad trenutno firefox, ali koristio sam i Chrome(novog ću sigurno isto isprobati) i nije me briga kolko verzija su izdali,te dali će se zvati Firefox 1300 ili Chrome 3, pa ionako je browser besplatan.

Jedino me ovo gore što sam napisao fascinira, na jednim browseru nekima to smeta dok na drugome ne smeta.

neznam kome to smeta kod firefox-a ,ako im to smeta onda su maloumni i nije sa njim vrijedno raspravljat

18 godina
Dostupan Chrome 12

radi smanje sms-a, ali je izuzetno debilno da stavlja poruke online ako netko vrati pa radije koristim vip/t-mobile free sms-ove

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Jel su to one aplikacije? To dođe kao nešto slično extenzijama samo što su kao programi i slično... ja sam to tek sad otkrio, ne znam od koje verzije to postoji... uglasnom, skinuo Angry Birds, za filmove Flixster, Cargo Bridge mi je fora (igra gdje gradite mostove i moraju opstat nakon prolaska nekih ljudi s teretom), za AutoCAD nešto što nisam isprobao i još par komada... ima sve i svašta zaista gore {#}

16 godina
protjeran
Dostupan Chrome 12

Stvarno su brzi u izdavanju verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Jack Sparrow kaže...

neznam kome to smeta kod firefox-a ,ako im to smeta onda su maloumni i nije sa njim vrijedno raspravljat

nema to veze sa brojevima, već sa podrškom za add-onove. u čemu firefox briljira. i sa ti imaj 20-tak addonova i najednom ti promjene verziju browsera i ništa ti ne radi, i onda moraš čekat mjesec ili dva za neke addonove da se upgrejdaju na novu verziju... ili ostaneš na staroj verziji dok svi addonovi ne dobiju odgovoarjuću podršku... e u tome leži nekima problem...

ja manje više koristim ove popularnije addonove pa oni imaju podršku i prije nego izađe novi browser tj. novi "broj" iza njega... :)

15 godina
Just Lost kaže...
antimadridista kaže...

Jel su to one aplikacije? To dođe kao nešto slično extenzijama samo što su kao programi i slično... ja sam to tek sad otkrio, ne znam od koje verzije to postoji... uglasnom, skinuo Angry Birds, za filmove Flixster, Cargo Bridge mi je fora (igra gdje gradite mostove i moraju opstat nakon prolaska nekih ljudi s teretom), za AutoCAD nešto što nisam isprobao i još par komada... ima sve i svašta zaista gore {#}

da,i ja sam to tek u ovoj verziji primjetio,neznam jeli uopće prije bilo toga,skužio sam jer u ovoj verziji kad stisneš na new tab,možeš izabrati WebStore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 16:07 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Just Lost kaže...
antimadridista kaže...

da,i ja sam to tek u ovoj verziji primjetio,neznam jeli uopće prije bilo toga,skužio sam jer u ovoj verziji kad stisneš na new tab,možeš izabrati WebStore.

Ja sam skuzio u 10, ne znam kad je pocelo

Volim jabuke :)
18 godina
Dostupan Chrome 12

Kad će više staviti Bookmarks Sidebar na taj Chrome! Ni jedna ekstenizija nije ni blizu onoj u Firefox... To je jedini razlog zašto još nisam na Chromeuuuu... Ajde gooogle više!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PICART kaže...

Kad će više staviti Bookmarks Sidebar na taj Chrome! Ni jedna ekstenizija nije ni blizu onoj u Firefox... To je jedini razlog zašto još nisam na Chromeuuuu... Ajde gooogle više!

imaš Rockmelt

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
14 godina
protjeran
PICART kaže...

Kad će više staviti Bookmarks Sidebar na taj Chrome!

"Bookmarks" iliti "Traka oznaka" postoji u google chromeu još od prve verzije! :D kako bi ju uključio otvori novu karticu, zatim na vrhu (potamnjenog djela) stranice desni klik i odaberi "Uvijek prikaži traku oznake. Eto ti traka oznaka - jednostavnija od Mozillline!

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To ti je zato jer je većina nakromirana sa minimalizmom i takvim stvarima. Ima i onih koji ga po firefoxu sheru a da ni neznaju šta sheru.

Just Lost kaže...
antimadridista kaže...

Chrome nema aplikacije, već on samo stavi shortcut do web stranice. Recimo da chrome ima aplikacije koje se instaliraju u njega, onda te iste nebi radile na firefoxu, a one uredno rade.

ranko091 kaže...
Jack Sparrow kaže...

nema to veze sa brojevima, već sa podrškom za add-onove. u čemu firefox briljira. i sa ti imaj 20-tak addonova i najednom ti promjene verziju browsera i ništa ti ne radi, i onda moraš čekat mjesec ili dva za neke addonove da se upgrejdaju na novu verziju... ili ostaneš na staroj verziji dok svi addonovi ne dobiju odgovoarjuću podršku... e u tome leži nekima problem...

ja manje više koristim ove popularnije addonove pa oni imaju podršku i prije nego izađe novi browser tj. novi "broj" iza njega... :)

A ti, koji si lijen instalirat auroru, pa vidit kakvo je stanje sa add-onovima stvarno nisi vrijedan rasprave, jedini add-on koji meni ne radi je avast web rep.

joze kaže...
PICART kaže...

imaš Rockmelt

To nije chrome, to je preglednik baziran na chromiumu.

Fichorka kaže...
PICART kaže...

Kad će više staviti Bookmarks Sidebar na taj Chrome!

"Bookmarks" iliti "Traka oznaka" postoji u google chromeu još od prve verzije! :D kako bi ju uključio otvori novu karticu, zatim na vrhu (potamnjenog djela) stranice desni klik i odaberi "Uvijek prikaži traku oznake. Eto ti traka oznaka - jednostavnija od Mozillline!

Sidebar, ne toolbar.

Da je jednostavnija, tu se ne bih slžio, kome se neda napravit dva klika da dođe do bookmarksa je previ khrethen.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 22:38 (EVO).
16 godina
protjeran
Dostupan Chrome 12

zasto bi radio 2 klika kad mogu jedan ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vježbanje :), uglavnom razlika je ogromna, moš mislit.

16 godina
protjeran
EVO kaže...

ozbiljno pitam 

nekuzim koja je fora sa tim 

16 godina
Dostupan Chrome 12

Jel ima iko problema sa youtube na Chrome 12? Do prije 2 dana mi je sve normalno radilo, sad mi se video vječno učitava, vrti onaj kružić u tabu.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Jel ima iko problema sa youtube na Chrome 12? Do prije 2 dana mi je sve normalno radilo, sad mi se video vječno učitava, vrti onaj kružić u tabu.

i meni vrti kruzic ali uredno vrti video

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
joze kaže...
sirka666 kaže...

i meni vrti kruzic ali uredno vrti video

Također, sve mi je normalno osim šta to radi, čak je i procesor zauzet samo 3-5% tako na ne virujen da išta radi, vjerojatno samo neki bug.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan
EVO kaže...

ozbiljno pitam 

nekuzim koja je fora sa tim 

Nema fore. Ovako mi je preglednije, imam 4 bookmarksa u toolbaru, ostatak u meniju.

Za sve željne minimalizma, evo vam firefox:

17 godina
neaktivan
Dostupan Chrome 12

Jedna stvar koja je kod redovitog izlaženja nove verzije preglednika je ujedno i njegova reklama jer će se sigurno ta vijest i objaviti.

Verzija 12 mi radi bez greške još od bete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dostupan Chrome 12

Taj store sa aplikacijama je totalno mazanje ociju, nista drugo nego bookmarks sa velikim ikonicama! Svaka od instaliranih "aplikacija" je samo link na stranicu.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice