Dolazi Googleov tablet?

poruka: 108
|
čitano: 9.330
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dolazi Googleov tablet?".
16 godina
Dolazi Googleov tablet?

apple je prvi u puno područja a drugi ga žele i pokušavaju sljediti

baš me zanima šta će apple sljedeće revolucionarno i novo izbaciti a drugi veliki igrači će ga ponovno pokušat sljediti

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
3 15 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Dolazi Googleov tablet?
Bye Bye Apple :)
In Control
17 godina
neaktivan
Dolazi Googleov tablet?

Napravit ce ultra laganu torbu u koju ce stavit po jednog kineza da ti sve radi umjesto tebe. Samo ne znam koji ce OS imat?

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dolazi Googleov tablet?

google je bio izbacio svoj smartphone G1 i uz velike reklame, iščekivanja i najava vidimo kako je prihvaćen G1

podržavam google u izbacivanju svog tableta jer što je veća konkurencija to će proizvodi biti bolji

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Geophysics kaže...

google je bio izbacio svoj smartphone G1 i uz velike reklame, iščekivanja i najava vidimo kako je prihvaćen G1

podržavam google u izbacivanju svog tableta jer što je veća konkurencija to će proizvodi biti bolji

googleovo ime je ispred nexus one, g1 je t-mobile g1

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
Dolazi Googleov tablet?

Dakle i Google misli uzeti dio kolaca od kupaca bez mozga. No ipak je tu jedan puno jaci igrac od njega.

1 1 hvala 0
18 godina
Geophysics kaže...

još jedan.. iPad nije prvi tablet.. kolko god to neki htjeli

17 godina
neaktivan
Go, Google, go!

Ako ga naprave, valjda neće zasrat kao sa N1 (slaba prodaja, a znamo zašto).
Ne sumnjam da će biti bolji od iPada
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
nixass kaže...
Geophysics kaže...

imaš pravo da ipad nije prvi tablet, ali mislim da je prvi koji je tablet formulirao u ovakav oblik kakav je sada i koji se pokušava sljediti od strane drugih

po broju prodanih u kratkom vremenu objektivno se može reći da je uspješan

nemote molim vas da se ova tema opet pretvori u prepucavanje kako je ipad bolji ili kako će ga drugi tablet potući

nisam fan applea koji ga zagovara samo iznosim činjenicu da je apple uspješan u merketingu i dizajnu a i tehnologija mu je isto tako uspješna

18 godina
neaktivan
nixass kaže...
Geophysics kaže...

nope ( ako su među prvima a možda i čak i prvi sa takvim konceptom , evo jedan iz 1983 - http://designmind.frogdesign.com/blog/from-the-archives-frog-s-early-apple-tablet.html , a možda si čuo i za Newtona koji je bio daleko ispred svog vremena sa stylusom i prepoznavanjem rukopisa ) Kad netko tvrdi da je apple prvi misli se da redovito prvi uspiju stvoriti proizvod i industriju oko njega koji je razumljiv i privlačan kupcima. iMac, iPod, iPhone, iPad etc, a ne nužno i samu tehnologiju koju uglavnom kupuju od drugih i usavršavaju je.

http://www.cnbc.com/id/37065369/Apple_s_Disruptive_Strategy_Targets_New_Rivals

A.
17 godina
Dolazi Googleov tablet?

Dobro nećemo sada o povijesti apple-a, ipak piše google u naslovu temeBelji se 

On-toppic: a vidjet ćemo što će od ovoga biti. Moje razmišljanje je da bi taj tablet trebao vrtiti android sa prilagođenim sučeljem za veći ekran uz svu podršku android marketa, ili eventualno chrome OS, ali opet da ima android market na raspolaganju. Možda bi se čak i HTC mogao malo uloviti izrade tableta, njima je vrlo dobro krenulo kako su počeli štancati android moboveSmijeh 

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Dobro nećemo sada o povijesti apple-a, ipak piše google u naslovu temeBelji se 

On-toppic: a vidjet ćemo što će od ovoga biti. Moje razmišljanje je da bi taj tablet trebao vrtiti android sa prilagođenim sučeljem za veći ekran uz svu podršku android marketa, ili eventualno chrome OS, ali opet da ima android market na raspolaganju. Možda bi se čak i HTC mogao malo uloviti izrade tableta, njima je vrlo dobro krenulo kako su počeli štancati android moboveSmijeh 

slažem se. Što se googleovog tableta tiče, bring it on. Android treba doradu UI ja, a bilo bi zgodno viditi što će novo donjeti.

A.
17 godina
artfull kaže...

slažem se. Što se googleovog tableta tiče, bring it on. Android treba doradu UI ja, a bilo bi zgodno viditi što će novo donjeti.

Zato i kažem da HTC ga izradi, jer oni koji god OS je u igri(winmo, android) oni ubace još par finesa kao sense, touchFlo te svoje widgete programe pa isprave kikseve kakav OS ima(iako ima i dosta aplikacija na marketu koje rade slične fore kao sense) Jedino mislim da se treba fokusirati na autonomiju. Čak i da stave hardver kakav koriste noviji mobovei(snapdragon+512MB RAM-a) mislim da je dovoljno za rad, eventualno bi igre mogle patiti od veće rezolucije. I još kad bi bio super amoled ekran, ili onaj kombinirani LCD+ e ink to bi bilo super odličan i tablet i e-reader u jednom.

17 godina
protjeran
artfull kaže...
nixass kaže...
Geophysics kaže...

nope ( ako su među prvima a možda i čak i prvi sa takvim konceptom , evo jedan iz 1983 - http://designmind.frogdesign.com/blog/from-the-archives-frog-s-early-apple-tablet.html , a možda si čuo i za Newtona koji je bio daleko ispred svog vremena sa stylusom i prepoznavanjem rukopisa ) Kad netko tvrdi da je apple prvi misli se da redovito prvi uspiju stvoriti proizvod i industriju oko njega koji je razumljiv i privlačan kupcima. iMac, iPod, iPhone, iPad etc, a ne nužno i samu tehnologiju koju uglavnom kupuju od drugih i usavršavaju je.

ma evo ti za patent za tablet iz 1888., hebali te koncepti, stvarni uredaji su bitni

18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

ma evo ti za patent za tablet iz 1888., hebali te koncepti, stvarni uredaji su bitni

da, najbitnije je izbaciti glupost koju nitko normalan ne može i ne želi koristiti. To sam mogao i ja u podrumu složiti, a to su pc sklapači i radili do sad. Eto sad imaju iPad pa nakon što su ga secirali i proučili mogu krenuti štancati kopije. Daj budi malo realan i priznaj da nitko nije u stanju bio napraviti upotrebljiv mobilni OS i tablet koji korisnici žele kupiti i kad kupe vole koristiti.

A.
18 godina
neaktivan
artfull kaže...

Daj budi malo realan i priznaj da nitko nije u stanju bio napraviti upotrebljiv mobilni OS i tablet koji korisnici žele kupiti i kad kupe vole koristiti.

Mislim, da ti nekome kažeš da bude realan? WTF?

Inače, s obzirom da je Nexus One najbolji telefon, ne sumnjam da će i tablet brzo zauzeti tu titulu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
artfull kaže...
grimyHR kaže...

da, najbitnije je izbaciti glupost koju nitko normalan ne može i ne želi koristiti. To sam mogao i ja u podrumu složiti, a to su pc sklapači i radili do sad. Eto sad imaju iPad pa nakon što su ga secirali i proučili mogu krenuti štancati kopije. Daj budi malo realan i priznaj da nitko nije u stanju bio napraviti upotrebljiv mobilni OS i tablet koji korisnici žele kupiti i kad kupe vole koristiti.

ma ja ne zelim mobilni os ni na mobitelu

16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Ti bi malu strelicu sa malim Start gumbom i task barom u kutu i onim povećalom u oku koji koriste urari? :-)

17 godina
protjeran
facewithascar kaže...
grimyHR kaže...

Ti bi malu strelicu sa malim Start gumbom i task barom u kutu i onim povećalom u oku koji koriste urari? :-)

ne, sljedeci os na mobitelu ce mi definitvno biti jedan od ovih: maemo, meego, ubuntu, debian(a mozda i svi)....vidis uzorak tu?

18 godina
grimyHR kaže...
facewithascar kaže...
grimyHR kaže...

ne, sljedeci os na mobitelu ce mi definitvno biti jedan od ovih: maemo, meego, ubuntu, debian(a mozda i svi)....vidis uzorak tu?

Pretpostavljam da ti je važno da ima komandnu liniju pa da npr pozive šalješ ukucavajući naredbu call xxx-xxx-xxx?

Ili možda voliš slobodu izbora pa da možeš stavit GNOME umjesto KDE-a?

16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
facewithascar kaže...
grimyHR kaže...

Ja vidim, popis OS-eva od kojih ni jedan nije na mobitelima. Jedan možda približno i to na jednom uređaju koji se ne može baš nazvat mobitelom.

16 godina
neaktivan
segregator kaže...
grimyHR kaže...
facewithascar kaže...
grimyHR kaže...

Pretpostavljam da ti je važno da ima komandnu liniju pa da npr pozive šalješ ukucavajući naredbu call xxx-xxx-xxx?

Ili možda voliš slobodu izbora pa da možeš stavit GNOME umjesto KDE-a?

Stvarno me iritiraju freetardovi.

18 godina
artfull kaže...
nixass kaže...
Geophysics kaže...

Moram te ispraviti. Apple obicno ukrade neku tehnologiju, pomocu iste lansiraju nekakav produkt na trziste koji bude uspjesan ili polu-uspjesan zahvaljujuci Apple-ovom marketingu, onda ulete veliki igraci tipa IBM, MS, Google i usavrse ono sto je Apple zapoceo i zauzmu oko 90% trzista svojim superiornijim proizvodima.

Ili ti ne znas povijest Apple-a? ;)

- Psiho246
17 godina
protjeran
ajch kaže...
grimyHR kaže...
facewithascar kaže...
grimyHR kaže...

Ja vidim, popis OS-eva od kojih ni jedan nije na mobitelima. Jedan možda približno i to na jednom uređaju koji se ne može baš nazvat mobitelom.

ti SVI os-evi idu na n900, mozes imati quad boot ako ti je volja, mozes izmedu ostalog i android imati na n900

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 16:02 (grimyHR).
17 godina
protjeran
nixass kaže...
Geophysics kaže...

niti je iPhone prvi telefon sa ekranon osjetljivim na dodir.....

18 godina

Apple nije izmislio tablet, tablet postoji već duže vrijeme.

Svakako se radujem Google tabletu, još jedna dobra konkurencija.

16 godina
TranceMight kaže...
nixass kaže...
Geophysics kaže...

niti je iPhone prvi telefon sa ekranon osjetljivim na dodir.....

neznam kako je moguće iz mog posta "apple je prvi u puno područja a drugi ga žele i pokušavaju sljediti" iščitati da sam rekao da je ipad prvi tablet ili da je ajfon prvi telefon osjetljiv na dordir, kako?

apple nije izmislio te uređaje ali je napravio proizvode koje je jako dobro izreklamirao, dizajnom su jako moderni i privlačni većini, tehnološki su jako dobro izvedeni i u jako kratkom roku je desetine miliona ljudi kupilo njihove gadgete bilo da su im stvarno potrebi ili nisu

objektivno gledao mislim da su to činjenice koje se moraj u priznati

ne nisam apple fun nego sam iznosim svoje mišljenje koje temeljim na informacijama koje su mi dostupne

i da još jednom kažem da podržavam google i bilo kojeg proizvođača da izbaci svoj tablet pa ako je bolji od ovog tableta koji je trenutno sada popularan onda mu svaka čast

nemojte me molim vas opet uzimat neke djelove teksta i citirat i onda izvući neki zaključak koji nema veze sa onim što sam htio reći

go google

good job applle

18 godina
Geophysics kaže...

neznam kako je moguće iz mog posta "apple je prvi u puno područja a drugi ga žele i pokušavaju sljediti" iščitati da sam rekao da je ipad prvi tablet ili da je ajfon prvi telefon osjetljiv na dordir, kako?

apple nije izmislio te uređaje ali je napravio proizvode koje je jako dobro izreklamirao, dizajnom su jako moderni i privlačni većini, tehnološki su jako dobro izvedeni i u jako kratkom roku je desetine miliona ljudi kupilo njihove gadgete bilo da su im stvarno potrebi ili nisu

objektivno gledao mislim da su to činjenice koje se moraj u priznati

ne nisam apple fun nego sam iznosim svoje mišljenje koje temeljim na informacijama koje su mi dostupne

i da još jednom kažem da podržavam google i bilo kojeg proizvođača da izbaci svoj tablet pa ako je bolji od ovog tableta koji je trenutno sada popularan onda mu svaka čast

nemojte me molim vas opet uzimat neke djelove teksta i citirat i onda izvući neki zaključak koji nema veze sa onim što sam htio reći

go google

good job applle

Stari, ovo ti je internet...nije valjda da očekuješ neku uzbiljnu diskusiju :D

Pa vidiš da je nekima dovoljno da se apple samo spomene pa da krenu sa pljuvanjem ili obožavanjem ne obazirući se uopće na temu

17 godina
Dolazi Googleov tablet?

Zašto,zašto ali zašto se u svakoj temi mora spominjati prokleti apple?

Nije dosta tema vezanih za njega, pa jedva čekam da se pojavi tema koja nema "iNešto" u naslovu,i konačno odlična tema za odličan tablet i prva poruka apple?????

Pa heba vas apple, ak netko izbaci tablet ne znači da pokušavaju kopirat ipad,pa bilo je tableta prije njega i bit će nakon njega,kad ljudi shvate da je najobičniji poluproizvod,koji mora svaki šminker imat,a ako ne šminker onda onaj koji nikad nije u google upisao tablet pa misli da je ipad nešto revolucionarno. nije niti će ikad bit.

istina,nakon njegovog izbacivanja ostali su požurili s svojim tabletima,ali to ne znači da ga kopiraju. pa koliko je samo dobrih tableta bilo prije njega. 

ali već vidim komentare tipa,da bilo je,ali ipad ima savršen OS,savršeno izgleda... ma da u snovima.

A idu mi na živce oni komentari tipa iPad killer,iPhone killer, pa koji killeri,većina mobitela i tableta je nedostižna appleu.

a po forumu i novostima slobodno se domena preimenuje u iBug,pa budu svi sretni i zadovoljni.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dolazi Googleov tablet?

Pa Apple se spominje u svakoj temi jel kad got netko nesta najavi odma je Apple killer pa dezurna anti apple ekipa je odma dispečana na forum da podhitno proizvod koji ne postoji prozovu ubojicom svega sa jabukom ukljucujuci i plantaze u juznoj italiji, makar tog proizvoda jos nema, niti se zna kakav ce biti niti ce ulovit 20% trzista kakav je uzeo Apple sa proizvodom kojeg nitko netreba i suvisan je skroz, pa zato su ga poceli ostali proizvodit.

Zip Fajl!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice