Dobra prodaja iPhonea 4

poruka: 531
|
čitano: 76.989
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja iPhonea 4".
16 godina
neaktivan
RE: Dobra prodaja iPhonea 4
ferovca1 kaže...

otvori novu temu.. ;)

Nije ti ni ta loša, iako ovu temu prati valjda pola foruma pa je sasvim u redu za ovo ;)

17 godina
ferovca1 kaže...

otvori novu temu.. ;)

Mirko935 kaže...

Nije ti ni ta loša, iako ovu temu prati valjda pola foruma pa je sasvim u redu za ovo ;)

A da jednostavno ovu temu preimenuju? Ionako zadnju stranicu iphone4 nije bio niti spomenutŠutim

Stoja
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
ferovca1 kaže...

A tko će pit? ;)

A tko neće? ;)

Ja se jedino bojim da se artfull i logic ne pobiju kad se oblokamo pivom :P

Hmm kakvo se to druženje sprema?

Daj reci LOGICU da me makne sa ignor liste da oko X10 popricamo... Namigiva

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Mislim da logic nije zainteresiran za razgovor s tobom zbog onog vrijeđanja u onoj temi pred kojih mjesec dana. Jedna vrlo duboka isprika bi bila sasvim na mjestu, uostalom, on nije jedini kojeg si tad vrijeđao svojim izjavama. A i okupljanje će vjerojatno biti u Banja Luci, gdje ima dosta Srba, a koliko znam oni ti baš i nisu drag narod.

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
RoTT kaže...

Mislim da logic nije zainteresiran za razgovor s tobom zbog onog vrijeđanja u onoj temi pred kojih mjesec dana. Jedna vrlo duboka isprika bi bila sasvim na mjestu, uostalom, on nije jedini kojeg si tad vrijeđao svojim izjavama. A i okupljanje će vjerojatno biti u Banja Luci, gdje ima dosta Srba, a koliko znam oni ti baš i nisu drag narod.

Kako da se ispricam kad me nece maknut sa liste,valjda se boji! Plač

Htio sam mu rec da si procita novi BUG njegov X10 je ispod Iphonea to mi je jednino važno...

16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Šta se ovde točno organizira ako smijen znat.

Nisan baš u toku?

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Kako da se ispricam kad me nece maknut sa liste,valjda se boji! Plač

Htio sam mu rec da si procita novi BUG njegov X10 je ispod Iphonea to mi je jednino važno...

Ovo da se boji opet podebavaš ili mi se čini?

Ne boji se nitko nikoga nego čovjek jednostavno smatra da nisi vrijedan razgovora kao što si pokazao svojim nacionalističkim ispadima pred mjesec dana. Bio bi i na mojoj ignore listi, samo što se meni ne da to koristiti, ali na tvojem sljedećem ispadu (ako bude takvog) ću vrlo vjerojatno početi.

@cappy: kreni od tu čitat: http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/dobra-prodaja-iphonea-4/1063823.aspx Bit će janje i piva neka, sve mi se čini :)

18 godina
neaktivan

Fešta forumaša kod logica.. 

Napravit ćemo bug majice sa posebno ms i posebno apple velikim logom + tagove sa nickom + avatar sa foruma..  e to bih volio vidjeti.. haha

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
protjeran
ferovca1 kaže...

Napravit ćemo bug majice sa posebno ms i posebno apple velikim logom + tagove sa nickom + avatar sa foruma..  e to bih volio vidjeti.. haha

Da napraviti cu majcu sa velikim APPLE logom i jedno veliko slovo na leđima,nadam se da cu biti pozvan.

P.S Mirko stavio me na listu jel zna da je Iphone bolji od X10 a to je i BUG potvrdio u svojem novom broju. hh

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 16:11 (RoTT).
16 godina
protjeran
Kad se odrzava ta Debilijada u Banja Luci i dal ce se stampat prigodne majce? ;))
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Ako bude sriče i para dolazin i ja.

Problem mi je sta se nam para ni za duvan,ako zagusti prodat cu X2 po putu.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Majke ti, na šta bi ličilo to da dođemo s takvim majicama :D

I stvarno bi trebalo ovu temu premjestit u "Ideje, sugestije..." podforum, još će da nas kažnjavaju zbog rekordne količine spama u ovoj temi :D

edit: Je, RoTT, zasigurno te zbog toga stavio u listu... Sve mi se čini da ti nećeš biti pozvan na okupljanje ako se ne popraviš u roku odmah, a nisam ni tad siguran :P
@cappy: Kako nema para? Bude BUG sufinancirao put ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 16:17 (Mirko935).
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ako BUG finacira(put) ide se 100%.

BMW
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 16:21 (cappy).
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mirko935 kaže...

Ako BUG finacira(put) ide se 100%.

Nadam se da si primjetio da se šalim :P

Ozbiljno, pa budemo dogovorili neki datum za kojih mjesec dana pa će valjda imat svi dovoljno vremena da skupe pare za put.

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Ozbiljno, pa budemo dogovorili neki datum za kojih mjesec dana pa će valjda imat svi dovoljno vremena da skupe pare za put.

Mislim da bi bilo uredu da mu kazes da me makne sa liste kako bi me mogao pozvati na party. Namigiva

18 godina
RoTT kaže...
Mirko935 kaže...

Mislim da bi bilo uredu da mu kazes da me makne sa liste kako bi me mogao pozvati na party. Namigiva

Niko ne voli krpelje.

- Psiho246
18 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Jel se moze u BiH sa osobnom?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Može.

BMW
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Mirko935 kaže...

Mislim da bi bila za početak u redu tvoja isprika svima, a pogotovo njemu. I vidit će tvoje postove preko citata nas ostalih pa ako će te htjet maknut i pozvat će to napravit; ako neće, sam si si za to kriv.

tnakir kaže...

Kaže MUP da može: http://www.mup.hr/52.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 17:08 (Mirko935).
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Mislim da bi bila za početak u redu tvoja isprika svima, a pogotovo njemu. I vidit će tvoje postove preko citata nas ostalih pa ako će te htjet maknut i pozvat će to napravit; ako neće, sam si si za to kriv.

Ne znam za kaj bi se drugima ispricavao,a ovo kaj me nece maknut je pi*kast potez valjda se boji uc samnom u raspravu oko X10 & Iphone-a ili se boji da cu doc na njegov party...

Nije uredu ponasa se ko da ima 10 godina...

Forum je da se raspravlja a ne da se stavlja na ignor liste!

ALI NEKA ON MENE IMA NA IGNOR LISTI JA NJEGA NA BLACK LISTI! Namigiva

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Mirko935 kaže...

Ne znam za kaj bi se drugima ispricavao,a ovo kaj me nece maknut je pi*kast potez valjda se boji uc samnom u raspravu oko X10 & Iphone-a ili se boji da cu doc na njegov party...

Čekaj malo, ti ne vidiš zašto bi se nekome trebao ispričat nakon vrijeđanja na nacionalnoj osnovi??? Ajde razmisli o toj svojoj rečenici onoliko puta koliko je potrebno da shvatiš da si u krivu. Zar je tebi stvarno manje vrijedan netko samo zato što je druge nacionalnosti???

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Čekaj malo, ti ne vidiš zašto bi se nekome trebao ispričat nakon vrijeđanja na nacionalnoj osnovi??? Ajde razmisli o toj svojoj rečenici onoliko puta koliko je potrebno da shvatiš da si u krivu. Zar je tebi stvarno manje vrijedan netko samo zato što je druge nacionalnosti???

Kazem da se necu svima ispricati jel nemam zasto a njemu se necu iz principa...

Mislim da je dosta u OVOJ temi o tome jel sam trazio da se podjele žuti zbog LOGICEVOG spama na ovoj temi...

Idem se ja bacit na citanje BUGA ovo ovdje ide u nedogled,ima puno teksta o Iphoneu...Namigiva

18 godina
RoTT kaže...
Mirko935 kaže...

Dijete drago... on sa tobom ne zeli imat posla jer se ne zeli spustati na tvoj nivo...

RoTT kaže...
Mirko935 kaže...

Kazem da se necu svima ispricati jel nemam zasto a njemu se necu iz principa...

Mislim da je dosta u OVOJ temi o tome jel sam trazio da se podjele žuti zbog LOGICEVOG spama na ovoj temi...

Idem se ja bacit na citanje BUGA ovo ovdje ide u nedogled,ima puno teksta o Iphoneu...Namigiva

Nemoras se ispricavat, samo nemoj sudjelovat u njoj... to nam vise znaci. Idi ti citat bug... falit ces nam... NOOOOOT!

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Nekako sumnjam da će nam podijelit žute zbog pokušaja da organiziramo druženje ekipe sa foruma, no dobro... Vidit ćemo ako dođe neki mod tu. Ja nemam ništa protiv da mi se radi toga da žuti.

16 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Da spomenemo iPhone 4 kad već tema ima takav naslov ;)

http://www.gsmarena.com/gressodesigned__iphone_4_is_a_joy_to_behold-news-1774.php

Drvo, 18-karatno zlato i Swarovski... Perverzija kako dobro izgleda stražnja strana telefona :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 17:53 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dobra prodaja iPhonea 4

Što se mene tiče, može tamo negdje osmi misec :D

drvo otraga izgleda super ... to su trebali staviti, a ne staklo.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

Što se mene tiče, može tamo negdje osmi misec :D

drvo otraga izgleda super ... to su trebali staviti, a ne staklo.

Jbt, artfulle, ja se zadnjih dana sve češće moram složiti s tobom, nešto opasno ne valja ovdje :D

To bi bila prava prekretnica među mobitelima, da počnu prirodne materijale stavljat na mobitel a da nije limited edition nekakav od par hiljada eura, kud se toga nije Stevan sjetio? :P

16 godina
Dobra prodaja iPhonea 4

Jel se primaju i oni kojima je ok i Nokija i iPhone? ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Mislim da da, vi ste neutralni tako da ćete biti suci kad se počnemo tući zbog neslaganja oko telefona :D

16 godina
Mirko935 kaže...
Tomo Yoda kaže...

Mislim da da, vi ste neutralni tako da ćete biti suci kad se počnemo tući zbog neslaganja oko telefona :D

Hehe.

Moramo onda napraviti i sudačku majicu! Na prsima će se ljubakati nokijica i ajfoun, a na leđima 'Rakija and Jabuka connecting people' :D 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice