Dobar kvartal za Microsoft

poruka: 32
|
čitano: 3.481
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobar kvartal za Microsoft".
18 godina
neaktivan
RE: Dobar kvartal za Microsoft
artfull kaže...
Na svakoj temi u kojoj je u naslovu Apple ili nešto njihovo, ili ako se unutar neke teme kao sad netko drzne spomenuti to ime iskacu nabrijani klinci kao neki samoprozvani krizari i kao da je netko spomenuo samog necastivog. Evo maloprije gledam temu o iPadu, covjek napise svoje iskustvo od sedam dana, sa stvarno pa korisnih informacija iz prve ruke i eto ga. Popljucalo ga. I sad vi meni tvrdite da ste vi normalni, a mi koji samo želimo pričati o temama koje nas zanimaju smo frustrirani? Najnormalnije pričam sa plavookim, covjek ima nešto za reci za razliku od alergicnih napada.

Koji vi? Ti si oslovio mene i psiha osobno kao da smo mi jedini "križari". Tko pljuca uopće me ne zanima (sve dok se moje ime tamo ne spomene)

I ja nisam napao Apple nego tebe - makar možda nisam to trebao napraviti, ali iskreno već si dosadio i bogu i vragu s istim tvrdnjama koje tupiš. Ima ona izreka: "Svatko voli pametne ljude, ali nitko pametnjakoviće." Predvidio si nešto 2 godine unaprijed - svaka čast. 2 godine tupljenja o prestizanju Microsoftovog market cap-a koji se još nije dogodio i još pričanje o tome u MS-temi koju si ti došao praviti odjedanput usporedbe s Appleom, a ne da smo mi došli spamati o MS vrijednosti u apple temi. Pa čovječe kako nisi više dosadan i sam sebi...

plavooki kaže...

Prema Forbesu top 10 sfw tvrtki za 2009:

1.IBM
2.Microsoft
3.Apple
4.Oracle Corporation
5.Google
6.Softbank
7.SAP AG
8.Accenture
9.Computer Sciences Corporation
10.Yahoo!

Čisto i znatiželje pitam da li netko zna podatke koliko postotaka profita i poslovanja ovih kompanija otpada samo na softver? Nekoliko tvrtki ovdje ima puno veću zaradu od nekih drugih dijelova poslovanja, a ne od softvera.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 19:23 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
Dobar kvartal za Microsoft
gle care sorry, trebao sam sa MS om umjesto applea i googlea usporediti Končara i plodine. Ako Apple tebi izaziva alergije i grceve čemu upadas?
A.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice