Do vode iz zraka

poruka: 12
|
čitano: 2.937
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Do vode iz zraka".
17 godina
Do vode iz zraka

A šta se dobije od zagađenog zraka? Ili se cilja na tržište koje živi u planinama Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Do vode iz zraka
dd.inc kaže...

A šta se dobije od zagađenog zraka? Ili se cilja na tržište koje živi u planinama Cool

A šta u klima uređajima ne postoje filteri? Samo je malo upitna nabavka filtera i servis u afričkim selendaramaSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Do vode iz zraka

Ako se bude masovno koristilo doce do posljedica. Biti ce zastupljenije neke neuobicajene bolesti za ta podrucja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Do vode iz zraka

S ovim uređajem i GPS-om, ni gubljenje u pustinji nije sto je nekad bilo :)

Mijenjam stojadina s kukom, za fiću s kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

Bug Online kaže...

Uređaj ima mogućnost kondenziranja, filtriranja i sterilizacije vode...

Piše da se voda može profiltrirati i stelizirati, tako da ne bi trebalo biti problema sa zagađenim zrakom, barem koliko sam ja shvatio...
17 godina
neaktivan

Sve je to super sto su napravili ali po mojem misljenju baca se velika svota novca na gluposti mislim da bi bilo pametno da izmisle kako izljeciti rak i jos hrpu teskih bolesti koje postoje i koji ljudi imaju .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Do vode iz zraka

pa izlječili bi smrt od žeđi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A gdje je struja u pustinji? XD

17 godina

Mislio sam na neke male podvrste uredjaja s nekakvim baterijama, za pustolove, dovoljno za par decilitara dnevno. Ako nemaju u planu takav napraviti, trebali bi. :)

Mijenjam stojadina s kukom, za fiću s kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi!
16 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Jos samo da je  Tesla uspio dovrsiti bezicni prijenos struje koja bi bila dostupna svima i svugdje na svijetu
17 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Solarne ćelije?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Sve je to super sto su napravili ali po mojem misljenju baca se velika svota novca na gluposti mislim da bi bilo pametno da izmisle kako izljeciti rak i jos hrpu teskih bolesti koje postoje i koji ljudi imaju .

Kako možeš uopće pomisliti da se baca novac? Pa ljudi umiru jer nemaju šta piti. A ako baš želiš liječiti i pomoći u liječenju raka pridruži se Cro4Life timu.
Gentoo user. :')
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice