Dell M6400

poruka: 7
|
čitano: 1.558
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell M6400 ".
17 godina
neaktivan
Dell M6400

zamolio bih milog autora da samo navede kad će to kod nas cijena dell ili hp konfiguracija biti cijena u USD x srednji tečaj HNB + PDV? ?? nikad

evo da malo prikažem ovo na jednom primjeru:

monitor Dell 2408WFP TFT kod nas (kodeks.hr) 5233 kn

kod američana (dell.com) 3348

pa sad ako od 5233 kn oduzmem PDV dobijemo 4289 kn.

Dakle da skratimo, u amera cijena s VAT je za 800 kn manja nego naša bez PDV-a.

A ovdje se radi o nekom iznosu od 5000 kn, tako da mislim da ovaj laptop ne bi bio 15000 do 17000 + PDV nego 30000 + PDV hr čuna.

Volio bih da nam se javi neki od distributera, zastupnika, dobavljača, trgovaca ili slično da malo prokomentira razlike u cijeni.

Gledam malo i druge stvari iz US, recimo Garmin nuvi 250W oko 1200 kn a kod nas 1500 što mi je i normalnija razlika.

Ali kad vidim cijene Della ili HP-a kod naših zastupnika ne znam dali da plaćem ili da se smijem?

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dell M6400
Anonimni Surfer kaže...

zamolio bih milog autora da samo navede kad će to kod nas cijena dell ili hp konfiguracija biti cijena u USD x srednji tečaj HNB + PDV? ?? nikad

Naravno da nece nikad. Nikako mi nije jasno kad ce se ljudi prestati cuditi tome.

BTW, to nema nikakve veze sa zaradom trgovaca, porezima, nametima i slicno.

17 godina
neaktivan

a na carinu si zaboravio?

17 godina
suncek kaže...

a na carinu si zaboravio?

Carine nema.
17 godina
neaktivan

sigurno?

nebi coek nikad rekao da na nesto ne postoji carina u ovoj maloj drzavi....

17 godina
suncek kaže...

sigurno?

nebi coek nikad rekao da na nesto ne postoji carina u ovoj maloj drzavi....

Na brdo stvari ne postoji carina, sto prema vrsti robe, sto prema porijeklu...
17 godina
Carina na tehničku robu je ukinuta prije par godina ulaskom u WTO. Ameri imaju sve jeftiniji tak da ne znam kaj se čudite. Odite na www.pricewatch.com pa si pogledajte kaj je jeftilen.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice