Jel' ja to dobro vidim ili Master Collection nema Photoshop?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima :D,ja jucer stavio da se skine i jutros instalirao i ima PS
Ima Photoshop Extended 
Jel' ja to dobro vidim ili Master Collection nema Photoshop?
Lose vidis. 
Neznam zašto nisu izdali sve programe u 64-bitnoj verziji, nego samo neke...
Sad kad ljudi imaju dvije ili više jezgri na računalima ono još rade po starom principu, a koja svrha onda ovih računala sve ostane neiskorišteno...
Jedva cekam..da ga isprobam...
Evo gledao sam na linku koji je naveden u clanku: http://www.adobe.com/products/creativesuite/compare/?PID=1989299
Ocito dobro vidim :D
A sta znaci ona prva tacka na sjecenju ps extended i master collection?
PS extended=PS+3D sto ce reci da master collection ima mocniju verziju PS-a. Ne znam kako ti to moze promaci.
Sta hoces reci? Sto mene citiras?
;)
pa da pokažem čovjeku na slici da je ps u kompletu, jer očigledno ga nije vidio na popisu. jel smijem, jel to ok?
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dobre sam volje danas pa eto smijes ;)
Al nemoj da se ponovi ;)
Ma cudno mi bilo sto mene citiras. Kao da kazes da sam ja nesto pogresno rekao ;)
eh, eh..nije da te hvalim, ali najčešće si upravu 
A sta cu ;)
Nije do mene ;)
A sta znaci ona prva tacka na sjecenju ps extended i master collection?
PS extended=PS+3D sto ce reci da master collection ima mocniju verziju PS-a. Ne znam kako ti to moze promaci.
Hvala! :D
Ali i dalje sam poprilicno uvjeren da ga nije bilo na popisu :D Znas.. tesko mi priznat da sam corav ;)
Pa ps je proslavio adobe. Bilo bi prilicno glupavo da ga nema u najjacem paketu ;)
Neznam zašto nisu izdali sve programe u 64-bitnoj verziji, nego samo neke...
vjerojatno iz razloga sto Adobe za vecinu programa koristi jadan te isti core vec neko vrijeme.
Kao sto je bio slucaj kod Encore-a, kojega su ja mislim odkupili od Sony-a.. zadrzali jezgru a promjenili sucelje i dodali par opcija.
Zato je i Encore bio najbugovitiji progg u kolekciji CS3, valjda su do CS-a5 rjesili.
A vjerojatno sto i 64b ne radi na 32b..
DW/InDesign/Ilustrator/Flash 'teoretski' ne treba 6 jezgri i 64b arhitekturu.. tojest, razlika bi bila jedva uocljiva, ako bi je bilo uopce.
Zato PS / AE / LR dolaze na 64b, zbog ustinu velike gladi za preformansama.
istina, fali i Premiere 64b s njima, ali valjda bude jednog dana.