Iako bolji od starog, i dalje je sterilno i nimalo dizajnerski.
Neka plate *pravom* web dizajneru da im izdizajnira poštenu stranicu, jer ovo je ipak ispod prosjeka.
Iako bolji od starog, i dalje je sterilno i nimalo dizajnerski.
Neka plate *pravom* web dizajneru da im izdizajnira poštenu stranicu, jer ovo je ipak ispod prosjeka.
Meni je redizajn baš sjeo. Izjave poput "ispod prosjeka" po meni ne drže vodu. Na stranici vezano uz zahtjevan sadržaj koji servira mora biti kompromisa jer mora biti čista, jasna, pregledna, a pažnja koja se posvetila nekim finim detaljima učinila je da sve skupa izgleda modernije i oku ugodnije. Ovo nije web di dizajneri mogu izbacit nešto svoje i ultra-posebno, ovdje je UI na prvom mjestu, a on je... da se ponovim, vrlo dobar i oku ugodan.
Meni je redizajn baš sjeo. Izjave poput "ispod prosjeka" po meni ne drže vodu. Na stranici vezano uz zahtjevan sadržaj koji servira mora biti kompromisa jer mora biti čista, jasna, pregledna, a pažnja koja se posvetila nekim finim detaljima učinila je da sve skupa izgleda modernije i oku ugodnije. Ovo nije web di dizajneri mogu izbacit nešto svoje i ultra-posebno, ovdje je UI na prvom mjestu, a on je... da se ponovim, vrlo dobar i oku ugodan.
Pusti onog gore, sto jednostavnij to bolje, ali neki ne shvacaju.
Da, zgodno.
No, može to još jednostavnije i oku ugodnije :P
Meni se sviđa prikaz videa na kanalu, oni thumbnailovi videa su puno veći nego prije, a što je i logično s obzirom da je većina videa u HD-u.
Trebat ce vremena da se naviknem,
but I like it
Sve to stoji, al opet, pogle jedan DeviantART
A pogle čime se "bavi" deviantart, a čime jubito.
BTW nije da se na deviantu snađem iz prve svaki puta.
A pogle čime se "bavi" deviantart, a čime jubito.
BTW nije da se na deviantu snađem iz prve svaki puta.
Obje stranice organiziraju sadržaj stvoren od strane korisnika i nude rezultate na osnovu upita i povezanog sadržaja. Al, dobro, nisam ja dizajner.
Obje stranice organiziraju sadržaj stvoren od strane korisnika i nude rezultate na osnovu upita i povezanog sadržaja. Al, dobro, nisam ja dizajner.
I po mom mišljenju prilikom takvog pristupa jednostavnost najbolje prolazi. Imala bih pokoju zamjerku za obje str., ali nekako mi se čini da YT radi na svojevrsnim poboljšanjima koja neće odstupati od onoga na što su se korisnici navikli. Sjeti se samo kolika se zbrka javila oko onog pomjeranja video prozora s informacijama i navigacijskih prijedloga. Uvijek je netko nezadovoljan.
iznenađujuće dobro
Sviđa mi se,ostajem na Cosmic Pandi sigurno 
Sviđa mi se, a što se tiče navike na stari, navićiću se i na ovaj.
No problemo.
Iznenadilo me i to što mogu slušati neku pjesmu i gledati spot u umanjenoj verziji i dalje tražiti sljedeću pjesmu .....go youtube go :)
Najveća zamjerka je od mene što se statusna traka sa gumbićima i prikazom vremena automatski sakrije. Može li se nekako podesiti da se stalno prikazuje?
ovaj novi izgled meni osobno ne pase, ne znam kako je ovo vama jednostavno i pregledno, meni je onaj UI bio puno bolji, nego zna li netko kako se mogu vratiti na staro?
ovaj novi izgled meni osobno ne pase, ne znam kako je ovo vama jednostavno i pregledno, meni je onaj UI bio puno bolji, nego zna li netko kako se mogu vratiti na staro?
Otiđi na ovu stranicu: https://www.youtube.com/cosmicpanda i odaberi stari prikaz.