Cosmic Panda na YouTubeu

poruka: 19
|
čitano: 2.340
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cosmic Panda na YouTubeu".
16 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Iako bolji od starog, i dalje je sterilno i nimalo dizajnerski.

Neka plate *pravom* web dizajneru da im izdizajnira poštenu stranicu, jer ovo je ipak ispod prosjeka.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Mogu reći samo

.

0 0 hvala 0
18 godina
Cosmic Panda na YouTubeu

Meni je redizajn baš sjeo. Izjave poput "ispod prosjeka" po meni ne drže vodu. Na stranici vezano uz zahtjevan sadržaj koji servira mora biti kompromisa jer mora biti čista, jasna, pregledna, a pažnja koja se posvetila nekim finim detaljima učinila je da sve skupa izgleda modernije i oku ugodnije. Ovo nije web di dizajneri mogu izbacit nešto svoje i ultra-posebno, ovdje je UI na prvom mjestu, a on je... da se ponovim, vrlo dobar i oku ugodan.

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Cosmic Panda na YouTubeu
Jazzer kaže...

Meni je redizajn baš sjeo. Izjave poput "ispod prosjeka" po meni ne drže vodu. Na stranici vezano uz zahtjevan sadržaj koji servira mora biti kompromisa jer mora biti čista, jasna, pregledna, a pažnja koja se posvetila nekim finim detaljima učinila je da sve skupa izgleda modernije i oku ugodnije. Ovo nije web di dizajneri mogu izbacit nešto svoje i ultra-posebno, ovdje je UI na prvom mjestu, a on je... da se ponovim, vrlo dobar i oku ugodan.

Pusti onog gore, sto jednostavnij to bolje, ali neki ne shvacaju.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Da, zgodno.

No, može to još jednostavnije i oku ugodnije :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Meni se sviđa prikaz videa na kanalu, oni thumbnailovi videa su puno veći nego prije, a što je i logično s obzirom da je većina videa u HD-u.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Trebat ce vremena da se naviknem,

but I like it {#} 

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jazzer kaže...

Sve to stoji, al opet, pogle jedan DeviantART

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan

A pogle čime se "bavi" deviantart, a čime jubito.

BTW nije da se na deviantu snađem iz prve svaki puta.

16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

A pogle čime se "bavi" deviantart, a čime jubito.

BTW nije da se na deviantu snađem iz prve svaki puta.

Obje stranice organiziraju sadržaj stvoren od strane korisnika i nude rezultate na osnovu upita i povezanog sadržaja. Al, dobro, nisam ja dizajner.

15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Obje stranice organiziraju sadržaj stvoren od strane korisnika i nude rezultate na osnovu upita i povezanog sadržaja. Al, dobro, nisam ja dizajner.

I po mom mišljenju prilikom takvog pristupa jednostavnost najbolje prolazi. Imala bih pokoju zamjerku za obje str., ali nekako mi se čini da YT radi na svojevrsnim poboljšanjima koja neće odstupati od onoga na što su se korisnici navikli. Sjeti se samo kolika se zbrka javila oko onog pomjeranja video prozora s informacijama i navigacijskih prijedloga. Uvijek je netko nezadovoljan.

17 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

iznenađujuće dobro {#} Sviđa mi se,ostajem na Cosmic Pandi sigurno {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Sviđa mi se, a što se tiče navike na stari, navićiću se i na ovaj.

No problemo.{#}

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

Iznenadilo me i to što mogu slušati neku pjesmu i gledati spot u umanjenoj verziji i dalje tražiti sljedeću pjesmu .....go youtube go :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Cosmic Panda na YouTubeu

Najveća zamjerka je od mene što se statusna traka sa gumbićima i prikazom vremena automatski sakrije. Može li se nekako podesiti da se stalno prikazuje?

Svakom poklopcu lonac!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
to nisam ni primjetio. sviđa mi se layout novi
17 godina
neaktivan
Cosmic Panda na YouTubeu

ovaj novi izgled meni osobno ne pase, ne znam kako je ovo vama jednostavno i pregledno, meni je onaj UI bio puno bolji, nego zna li netko kako se mogu vratiti na staro? 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pisalo je kad si se prebaciovao. Ali, vjerojatno kao i ja, nisi čitao.
18 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

ovaj novi izgled meni osobno ne pase, ne znam kako je ovo vama jednostavno i pregledno, meni je onaj UI bio puno bolji, nego zna li netko kako se mogu vratiti na staro? 

Otiđi na ovu stranicu: https://www.youtube.com/cosmicpanda i odaberi stari prikaz.

Svakom poklopcu lonac!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice