Core i7 samo uz DDR3

poruka: 14
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Core i7 samo uz DDR3".
17 godina
protjeran
Core i7 samo uz DDR3

Impresivno i neisplativo. Veliki TDP, četiri jezgre su još uvijek uglavnom overkill, a DDR3 memorija je abnormalno skupa. Bolje kupiti jeftini Penryn... ili čekati Westmere. Do tada će i DDR3 sigurno pojeftiniti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Kako je krenulo sve mi se čini da ce ih AMD posteno iznenadit ko što su nVidiu....vidjet cemo sve u svoje vrijemeSmijeh

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

mislim da tu nece biti nikakvog iznenadjenja od strane AMD-a.

po meni ce tu bolje proci veca isplativost jer sam siguran da ce AMD biti jeftiniji i da ce dalje podrzavati DDR2 memoriju

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Mislim da ce AMD igrati karte kao s hd38xx karticama i da ce onda izbaciti postenog konkurenta

A kaj se tice ddr3 cijena ce pasti nadam se  do bozica kada bi i core i7 trebali izaci tako da ce s izlaskom na trziste automatski povuci dolje cijene ddr3 memorijeNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Core i7 samo uz DDR3
Lion King kaže...

Mislim da ce AMD igrati karte kao s hd38xx karticama i da ce onda izbaciti postenog konkurenta

A kaj se tice ddr3 cijena ce pasti nadam se  do bozica kada bi i core i7 trebali izaci tako da ce s izlaskom na trziste automatski povuci dolje cijene ddr3 memorijeNamigiva

Iskreno mislim da nece past cijene DDR3 memorije...
zasto? Mislim da ce proizvodjaci prepoznat neku "revoluciju" u i7, tako da ce pretpostavit da ce ljudi poludit i krenut to kupovat odmah. Ako je uvijet da radi samo sa DDR3 memorijom zasto bi oni spustali cijenu odmah na pocetku, bolje je pricekat , vidit kako ce "masa" reagirat, i onda postepeno.
Barem bi ja tako napravio ;D
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 22:14 (NiGHTSEEkER).
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Ako si pratio trziste tako je bilo s ddr2..2Gb 667MHz je doslo cca 1500kn 6mjeseci poslje je stigao 800MHz na velika vrata i sve je pojeftiniloCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Klasičan primjer dolaska nove tehnologije koja sa sobom 'gura' još poneku novu tehnologiju.

Cijene će biti paprene prvih nekoliko tjedana i onda započet solidan pad, pa negdje početkom ljeta 09' - kupuj! Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U to vrijeme cijene memorije su počele rasti tobože zbog potražnje potaknute zahtjevima Viste. Tako da nitko ne može pouzdano reći kako će utjecati Ci7. Megaherci memorije nisu imali nikakve veze s tim, ionako su to bili samo različito "binani" čipovi s iste trake.

17 godina
neaktivan
Vortac kaže...

Impresivno i neisplativo. Veliki TDP, četiri jezgre su još uvijek uglavnom overkill, a DDR3 memorija je abnormalno skupa. Bolje kupiti jeftini Penryn... ili čekati Westmere. Do tada će i DDR3 sigurno pojeftiniti.

Ovaj procesor, nije napravljen sa gamerima i desktop userima na umu. Jer Je za sada obicnim ljudima sve preko dual-core-a overkill.

Serveri, i sve ostalo ce se preporodit... i vjerojatno ce u tom sektoru sve radit puno brze sa ovom novom tehnikom.
Koliko cujem "desktop" varijante nece bit sa tro-kanalnom memorijom... nego ce tek tamo od kraja  1. mjeseca izbacit verziju sa dvokanalnim kontrolerom.

U svakom slucaju, napredak.
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Bit ce tu napredka ito kako ali...ALI...

Intel ponovno kreće u skupljanje love....BogatašBogataš

Ništa novo....!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

A cuj... ipak su oni organizacija koja se kao i sve ostale firme vrti oko profita...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Prema glasinama prvi Core i7 izlaze u 11. mjesecu i to pod oznakama:

Core i7 920 (mainstream) - 2.66GHz
Core i7 940 (performance) - 2.93GHz
Core i7 965 (extreme) - 3.20GHz

Sva tri modela imaju 4 jezgre, 256kB L2 cachea po jezgri i 8MB dijeljenog L3 cachea.

Cijene za Core i7 920, 940, and 965 za količine preko tisuću komada bi trebale biti  284, 562, odnosno 999 dolara.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Sta ne bi kao trebao onaj serverski izac sad krajem 9. mjeseca??

A sta se tice one 3 verzije koje izlaze u 11. Znamo koja ce se prva pojavit na trzistu :)  extreme naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core i7 samo uz DDR3

Kolko pametnih komentara u topicu. Plač

Proc je zvjer, pogledajte si malo prve testove na npr AT, sigurno ima i drugdje.

Uz to 45nm K10 je samo malo bržio od 65nm K10, tako da ovo bude daleko najbolji proc na tržištu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice