Cooler Master Sentinel Advance 2

poruka: 14
|
čitano: 1.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cooler Master Sentinel Advance 2".
14 godina
neaktivan

Veoma podsječa na Roccat Kone... 

"I don't know whether I was right or wrong, I guess I'll never know... But I made it. And I guess I should be thankful for that"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovako po slikama mislim da bi mi fino sjedio u ruci. Svidjaju mi se misevi sa uskim ledjima tak da ga mogu cvrsto primit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Cooler Master Sentinel Advance 2
Tyberius_Prime kaže...

Ovako po slikama mislim da bi mi fino sjedio u ruci. Svidjaju mi se misevi sa uskim ledjima tak da ga mogu cvrsto primit.

tako i ja kad ga primim cvrsto u svoje ruke..pa onda da ga testiram malo gore malo dole...i ona utvrdim da je sve u redu nakon par minuta

14 godina
protjeran
DJecko23 kaže...
Tyberius_Prime kaže...

tako i ja kad ga primim cvrsto u svoje ruke..pa onda da ga testiram malo gore malo dole...i ona utvrdim da je sve u redu nakon par minuta

Pa da, i  djelujes mi kao osoba koja se bavi samo testiranjem.

14 godina

Nije mi jasno čemu 8000dpi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Cooler Master Sentinel Advance za mene je ispao bolje resenje od DeathAddera i LTech G9 i pravo osvezenje na gaming mouses scena.

Steta sto DPI, za mene, nije razlog za nadogradzivanje i kupovina dvojke bi bio baceni novac{#}

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
micr0 kaže...

pa da ga više klinaca kupi, isto kao i pokemoni (čemu oni služe:)

16 godina
micr0 kaže...

Pa preciznije je, a imas i mogucnost izbora. Ja imam 3600, a dobro bi mi doslo i vise(koristim ga na 2500, ali bilo bi dobro za avione u BF3)
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

A ja eto mis koristim za graficke alate, word i sl. pa mi stoji na 4000 dpi razini a vise mi ne treba.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
DJecko23 kaže...
Tyberius_Prime kaže...

OMG, cvrsto ga primis u svoje ruke, malo gore-malo dole, uska ledja...?

Da nisi falio temu ili sam ja falio forum, hm? :)

14 godina
protjeran
power_user kaže...
micr0 kaže...

Pa preciznije je, a imas i mogucnost izbora. Ja imam 3600, a dobro bi mi doslo i vise(koristim ga na 2500, ali bilo bi dobro za avione u BF3)

Potpuno netocno, nisi ni malo precizniji. Jedino sto ces povecati sa visokom DPI postavkom je brzina kojom se kurzor krece ekranom.

Zati su i stavili 8000 DPI-a jer ima ljudi koji su cvrsto uvjereni da ce biti precizniji ako imaju visok DPI, Od njega ce imati koristi najvise ljudi sa velikim monitorima ili sa vise monitora.

13 godina
neaktivan

Već vidim kako se one rupice na leđima za koje ljeto i po teškog korištenja i gdjekojih slučajno zamašćenih ruku polako pune neopisivim talogom, svjetlo se polako zatamnjuje..

Osim ak miš nije modularan, pa se ta poleđina može skidati, da bi FPS raju više podsjećala na rasklapanje i sklapanje puške..

0 0 hvala 0
16 godina

Imao sam CM Sentinel Advance 1 i to mi je bio jedan od najgorih miseva.

Probao sam sve moguce miseva i svi mi leze u ruci ok, osim ovoga.

Volim vece miseve, ovaj je velik, a ipak mi ne lezi nikako.

Jako lose prati pokrete, podizanje od podloge ne registrira (veslanje),ima lose teziste, jedini mis kod kojega mi se znoje ruke itd.

Uostalom ta firma nikad nije imala gaming mouse, to im je bio prvi, a ja sam pao na njihovu reklamu.

Mozda nekome taj mis i pase, ali meni definitivno najgori mis za omjer ulozeno - dobiveno.

Btw valjda su popravili neke stvari sa CM 2 verzijom.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 11:31 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
power_user kaže...
micr0 kaže...

Potpuno netocno, nisi ni malo precizniji. Jedino sto ces povecati sa visokom DPI postavkom je brzina kojom se kurzor krece ekranom.

Zati su i stavili 8000 DPI-a jer ima ljudi koji su cvrsto uvjereni da ce biti precizniji ako imaju visok DPI, Od njega ce imati koristi najvise ljudi sa velikim monitorima ili sa vise monitora.

Jesi, precizniji si, ako pravilno namjestiš postavke u Control Panelu, jer ako povećavaš Pointer Speed, kursor se za jedan pomak miša pomakne nekoliko puta više, te tako preskače nekoliko pixela, kada povećaš DPI i smanjiš do kraja pointer speed, za pomak miša se pomakneš 1px i ne preskačeš piksele te si tako precizniji.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice