Cool Leaf

poruka: 15
|
čitano: 2.431
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cool Leaf".
18 godina
neaktivan
Cool Leaf

To su momci s pravom idejom! Koga briga kako se na tipkovnici tipka, glavno da se može centrifugirati u veš-mašini i izvuči potpuno čista. :)

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cool Leaf

mislim da im je los argument sto je cista..svi znamo one nekakve plasticne/gumene koje se smotaju ko papir xD

ni u njih ne moze uci niti prasina niti voda, samo sto izgledaju bezveze, i lose su za tipkanje..

ova je dizajnerska..lijepa, dobra tehnologija, i nepotrebna..

18 godina
neaktivan
Cool Leaf

Ovo je prava stvar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cool Leaf

Odlična inovacija, sad kak je u praksi... Mislim, pojavom tableta i računala s touchscreenom ne znam koliko je to potrebno ali vidjet ćemo...Neodlučan

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Cool Leaf

Bilo bi dobro da se uvedu i na laptope i desktop računala. A ni tipkovnice sa membranskim tipkama ne bi bile loša ideja.

bor4c - human geek, level 31, technosexual, neutral good
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Cool Leaf

Nekako mi se čini da se na ovu tipkovnicu ne može tipkati bez gladanja. Za neke primjene je dobra, ali će vjerojatno cijena biti prevelika.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cool Leaf

ehhh, još uvijek mi fale one stare IBM-ove "klikuše", a sad već rade tipkovnice bez ikakvog taktilnog odaziva Neodlučan

And I've never heard a whisper. And I'd never speak of pain. Two worlds are the same tomorrow to all i seem inane.Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 21:46 (D4RKL1NG).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

ehhh, još uvijek mi fale one stare IBM-ove "klikuše", a sad već rade tipkovnice bez ikakvog taktilnog odaziva Neodlučan

ja recimo nisam ljubitelj toga i nekako mi je najljepše tipkati na "bešumnim" tastaturama s skroz kratkim hodom

kod mene normalno radi.....
17 godina
Cool Leaf
mislim da bi ovo bilo najbolje za laptope radi uštede prostora, a vjerojatno su i laganije.

Što se tiče fancy dizajna, sigurno ćemo je vidit u nekom Appleovim iProizvodu

Što se tiče čistoće mislim da im to i nije neki bitni argument, ne toliko bitan da bi radi toga neko kupija tu tipkovncu.
Dosad smo koristili ove normalne pa nisam čua da je nekome izbila epidemija kuge iz tipkovnice.
To je možda bitno u nekim laboratorijima, ali normalnom korisniku - nebitno.

Mislim da nećemo tako brzo tipkati po ovome...

0 0 hvala 0
18 godina
Cool Leaf

Eh, đeco ...

Postoji siguran put za održavanje čistoće tipkovnice, no dušmani ga uzeli...

Nekada su tipkovnice dolazile s krutim plastičnim pokrovom i ako si bio dovoljno discipliniran da taj pokrov držiš na tipkovnici kada s istom ne radiš - problema nije bilo.

Godinama sam tako koristio tipkovnicu i izgledala je kao nova, bez ikakvog čišćenja.

Ali danas nijedna tipkovnica ne dolazi s tim pokrovom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a kad ce biti u prodaji (napravljena)?

17 godina
neaktivan
uuY kaže...

Eh, đeco ...

Postoji siguran put za održavanje čistoće tipkovnice, no dušmani ga uzeli...

Nekada su tipkovnice dolazile s krutim plastičnim pokrovom i ako si bio dovoljno discipliniran da taj pokrov držiš na tipkovnici kada s istom ne radiš - problema nije bilo.

Godinama sam tako koristio tipkovnicu i izgledala je kao nova, bez ikakvog čišćenja.

Ali danas nijedna tipkovnica ne dolazi s tim pokrovom.

e pa ja jedem dok sam na kompu i ništa je ne spai od bureka i njegove masti.

probao sam tač tipkovnice (raznorazni mobiteli) i osobno mi se ne sviđaju.

9A3BMQ
18 godina
neaktivan
Cool Leaf

Naći će i taj proizvod svoje mjesto, primjenu i kupce. Nije loše, to je popunjavanje segmenta tržišta koji je trenutno prazan, prirodan događaj. Istina je da će dobar dio korisnika računala, osobito "power-users", i dalje visoko cijeniti tipkovnice s vrlo taktilnim mehanizmima, ali to ne znači da je škljocanje tipki svima ugodno.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

1 0 hvala 0
17 godina
mateo kaže...
Što se tiče fancy dizajna, sigurno ćemo je vidit u nekom Appleovim iProizvodu

Ipak nije dovoljno fancy za Apple. Cool

18 godina
neaktivan
Cool Leaf

Odlicna stvar. POgledajte malo appleove prozirne tipkovnice nakon nekog vremena korištenja... Dok ti je još i vidljiva ta sva prljavstina ispod tipki, bljaak

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice