Chrome sve češće

poruka: 29
|
čitano: 2.496
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome sve češće".
16 godina
Chrome sve češće

do sada sam isprobao sve najvažnije preglednike ovaj je definitivno najbolji,svoju funkciju jednostavnog i brzog surfanja internetom radi savršeno,the best

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
14 3 hvala 2
17 godina
Chrome sve češće

Preporodio sam se u surfanju od kad sam prešao s Firefoxa na Chrome.

Deckard
Moj PC  
16 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Chrome sve češće
Svaka cast Chromeu ali meni je odletio u roku 7 dana s laptopa...

Ali svatko ima svoj ukus... moj je opera :)
In Control
16 godina
odjavljen
Chrome sve češće

Jedini pošteni Browseri, Opera i Chrome (premda je meni Opera bolja, ali definitivno podrzavam i Chrome).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
10 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Firefox oduvijek ;)

Al za gledanje online filomova i to chrome jel se brze video ucita bar meni firefox mi natrpan svim i svacim a chrome parazn :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 19:19 (Skizzy).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Odlicna vijest....samo naprijed

PS:

Moj tata je jaci od tvog tate...Opera i Firefox nemaju veze sa ovom vijescu o Chrome-u

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nautilus kaže...

Moj tata je jaci od tvog tate...Opera i Firefox nemaju veze sa ovom vijescu o Chrome-u

Nemaju ni vijesti o drugim tabletima i mobitelim veze s iPadom i iPhoneom, pa se svjedno spomnu u svakoj takvoj vijesti...Osmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
vidi se da google dosta nade polaže u svoj preglednik.poboljšanja se vide u svakoj verziji što je znak da se u google taboru opako radi.
16 godina
protjeran
Chrome sve češće

od kako sam prešo na chrome nema šanse da ga mjenjam...imo bi ga i na mobu da postoji..haha

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
kanta kaže...

od kako sam prešo na chrome nema šanse da ga mjenjam..

Ista situacija i kod mene.....preporodio sam se doslovce i surfanje netom mi je daleko ugodnije sa Chrome-om nego sa bilo kojim drugim preglednikom.

Po meni je Chrome sve ono sto jedan browser treba imat....nista vise, nista manje.....i minimalizamje zakon...IMHO.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Browseri / Chrome

Chrome sam instalirao po preporuci na net-u. Kada sam prešao na optiku, imao sam problema s brzinom pa sam između ostaloga isprobao Chrome, koji nije donio nikakvo poboljšanje. Spojen preko T-Com dsl-a, flat paket sa brzinom do 10Mbps, međutim, problem se ponavljao nekoliko puta i bio je rješen na serveru u ZGu. Što se tiče preglednika, meni su kod ove brzine svi isti. Ne vidim potrebu za drugim osim default IE8, iako je na laptopu i dalje ostao Chrome. Mišljenja sam da je kod stabilne brzine (~10 Mbps, ping ~22, upload speed 430kbps) pretraživač nebitan te da osim korisničkog sučelja, što je pitanje individualnog izbora . . .

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
protjeran
Chrome sve češće

Koristio sam na pocetku kada sam nabavio net firefox i mogu rec pre spor za razliku od chroma puno je brzi i ljepsi izgled i nudi vise mogucnosti.Instalirajte chrome necete pozalit.

Ivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad sam nabavio Internet sam koristio Firefox, za razliku od Opere prespor. Puno je ljepša od Chromea i Firefoxa i ima najviše mogućnosti od svîh browsera. Instalirajte ju, nećete požalit.

:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
ChrooomEEEEE..... :D
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
neaktivan
RE: Browseri / Chrome
excon kaže...

Mišljenja sam da je kod stabilne brzine (~10 Mbps, ping ~22, upload speed 430kbps) pretraživač nebitan te da osim korisničkog sučelja, što je pitanje individualnog izbora . . .

Sa jednim djelom se tu cak i slazem, a to je da je browser kao i sve ostalo stvar osobnog izbora i ukusa....kako kome pase.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
excon kaže...

Chrome sam instalirao po preporuci na net-u. Kada sam prešao na optiku, imao sam problema s brzinom pa sam između ostaloga isprobao Chrome, koji nije donio nikakvo poboljšanje. Spojen preko T-Com dsl-a, flat paket sa brzinom do 10Mbps, međutim, problem se ponavljao nekoliko puta i bio je rješen na serveru u ZGu. Što se tiče preglednika, meni su kod ove brzine svi isti. Ne vidim potrebu za drugim osim default IE8, iako je na laptopu i dalje ostao Chrome. Mišljenja sam da je kod stabilne brzine (~10 Mbps, ping ~22, upload speed 430kbps) pretraživač nebitan te da osim korisničkog sučelja, što je pitanje individualnog izbora . . .

e s tobom se u potpunosti slažem...brzina je pre velika da bi browser imo utjecaj ali većina nas nema ni blizo takvu brzinu.....pogotovo ja  pa onda osjetimo razliku

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
18 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Ne znam, na kompu imam instalirane sve browsere i redovno ih update-am, ali kao glavni i dalje koristim FF (dapače trenutačno se čak 'igram' sa verzijom 4.0b1) Neodlučan

Chrome je zaista brz i ultra funkcionalan, no naviknuo sam se na raspored komandi i neke funkcionalnosti FF-a koje mi onda nekak fale..  stvar navike, I guess.. Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
excon kaže...

ali meni na 1-1,7Mbps se itekako vidi razlika,otprilike 100% je brži chromium

16 godina
neaktivan
Chrome sve češće
imam vezu od 4mb/s i isprobao sam sve browsere, chrome me nije ocarao ni sa cim. sve je to vec videno u manjem ili vecem omjeru kod drugih, mogao bih sad razglabati i nabrajati prednosti i mane raznih browsera, ali mislim da je to nepotrebno i beskorisno posto je odabir browsera osoban izbor i subjektivnq stvar na koju svatko gleda drugacije.
za kraj, u zadnje vrijeme sve vise koristim operu jer je brza, mocna i lijepa.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
3 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Chrome sve češće

On topic: brže testiranje, brža dobavka svježih verzija - super.

Off topic: Lijepo je dok ljudi imaju i hvale se velikim deklariranim brzina pristupa Internetu. Ako ej za osobne potrebe pretjerivanje je, ali to nije sada bitno. U uvjetima kada svaka šuša i njezina baba nešto kao "programiraju" web stranice i svi nešto AJAX, Flash ovo ono brzina sirovog prijenosa elemenata web stranice ili web aplikacije padaju u drugi plan i na scenu stupaju moduli koji se bave renderiranjem HTML-a i CSS-a, interpretacijom JavaScripta ili moduli za razno razni JIT compileri.

U tok kontekstu je kralj onaj browser koji subjektivno prikazuje stranicu ili aplikaciju brže ili pogađa što je pjesnik htio reći dok je pisao kod a da se cijela stvar ne raspada i puca po šavovima.

Koristite što vas volja ako vam odgovara.

Ono što je moje iskustvo jest veće usporenje u otvaranju tabova i veća potrošnja memorije kod Firefoxa nego na Chrome-u kada je otvoreno nekoliko desetaka tabova. IE me nervira ako zbog ničeg drugog, a ono zato jer mu treba "tri gladne godine" da otvori novi tab. Naravno tu ulogu ima i hardver na kojem se to sve vrti kod mene, a to su u pravilu cca. 5 godina stari laptopi ili još stariji desktopi. U tim uvjetima mi Chrome daje najugodniji subjektivan dojam surfanja.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Onako iz znatiželje... što vam je na Operi toliko lijepo? Možete li to uopće opisati riječima ili je to takva Megan Fox ljepota da se ne može svesti na obične riječi?

1 0 hvala 0
16 godina
pa opera i je lijepa, ima lijepe gumbiće i sve nešto pokretno :D ali je malo iza po performansama... mislim, mene bi zadovoljio i neki stari IE ili šta ja znam, tko voli nek izvoli...
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
17 godina
Chrome sve češće

Meni Firefox kao glavni, a Opera sporedni browser. Što se tiče vjest to je odlično.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Da firefox ima  rezultate takve ko crome presao bi na firefox,a dokle god crome bude vodio u brzini ostajem pri coromu jer je najbrzi.Odite na SunSpider javaScript benchmark i provjerite,brojevi ne lazu:)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome sve češće

cromu sam vijeran već dugo i najbolji je

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Da firefox ima  rezultate takve ko crome presao bi na firefox,a dokle god crome bude vodio u brzini ostajem pri coromu jer je najbrzi.Odite na SunSpider javaScript benchmark i provjerite,brojevi ne lazu:)

Za mene koji sam dvije godine bio na dial up to nije važno. Jer mi je prije bilo potrebno 5 minuta najmanje da otvorim neku stranicu. A sad sa DSL mi svjedno koji browser jer to je razlika od par sekundi. Da je razlika npr da za istu stranicu Firefoxu treba 5 min, a chrome 2 min onda bi sigurno koristio chrome. Ovako tu sitnu razliku u brzini baš i ne brojim kao plus.

Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Od kada je to Chrome iz "6 Beta" dosao do "7 Beta"!?

Evo screenshot:

http://img826.imageshack.us/img826/2223/95000437.jpg

Inace radi savrseno....nisam primjetio neke bugove ni bilo kakvo rusenje browsera....odlicno radi kao i uvijek.

7.0.503.0 beta 7.0.503.0 beta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boze dragi Opera u 14 godina ima samo 10 i malo vise od pola verzija, dok chrome ima vec 6 - 7 a koliko mjeseci postojanja...
In Control
16 godina
neaktivan
Chrome sve češće

Chrome je dosta brz preglednik, koristim ga vec duze vrijeme no pojavili su se problemi kod logiranja na neke stranice. Pa ga sad koristim simultano s Firefoxom.

Svako ima svoj ukus te stoga nek si svako odabere onaj koji im najvise paše i odgovara.

http://top-downloads.bloger.hr/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice