Chrome narastao preko 9%

poruka: 32
|
čitano: 6.080
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome narastao preko 9%".
18 godina
neaktivan
RE: Chrome narastao preko 9%

Ja nisam tako jadan i briga me koliko imam TD-ova i neću ti zato dat TD jer si mi iritantan ili nešto, a zašto ne volim IE? Zato što ima najviše sigurnosnih propusta, zato što izgledaj dosta staromodno, zato što se ne može obrisat nego ga moraš imat na Windowsima, zato što je užasno malo proširiv, što kasni za ostalim browserima, zato što je svaka verzija samo ušminkana prethodna inačica kao i večina stvari kod Microsofta, zato što još ni jednom nije prošao Acid test... da li želiš još ili ćeš mi opet TD stisnit jer sam nešto krivo reko?

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
protjeran
RE: Chrome narastao preko 9%
sve što si rekao jednostavno nije istina, barem ne iz mog iskustva, a IE koristim čitav život, no probao sam i sve ostale (FF, GC, O) i stvarno ne mogu reći puno lijepoga o njima, svi gube po pitanju funkcionalnosti kad se porede s IE. meni je čak i osmica bila OK, sve je otvarala, bila brza (test s FF bio je 0,1-0,5 sec u korist FF što i nije neka prednost kad se zna da je IE 8 bio svega 5 MB na HDD, a FF?), sad kad sam na 7, IE 9 me oduševljava nemože se reći da je samo ušminkana osmica to ko kaže nije istu nikad probao. kad izađe finalna verzija moći će se po svemu mjeriti s ostalim browserima, zadovoljit će čak i potrebe web designera koji su se najviše tužili na IE 8 (a vidim takvih je na ovom forumu 95% korisnika), da dodam da ACID test IE 9 Beta prolazi s 95% učinka.
May justice be done though the heavens fall
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice