Chrome – balon se ispuhuje

poruka: 62
|
čitano: 6.973
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome – balon se ispuhuje".
16 godina
neaktivan

Chrome je divota od programa iza jednostavnog sučelja... Profesionalno se bavim web programiranjem - i imam instalirane IE6,IE7,FF2,FF3,Safari,Chrome,Operu na dva kompa - WinXP i Vista. I ako se bavite webom - shvatili biste koliko je Chrome moćan u svojim opcijama za 'razvojne programere'. Ako koristite na nekim stranicama neki CMS onda vam je jasno da se stranica učitava s 10 lokacija na serveru (programski problem), a sam grafički izgled iz dosta nepreglednog CSS. U prijevodu - uočite problem i za rješavanje vam treba cca 1 sat - s chromom 2 min. 
Chrome je definitivno među najbržim preglednicima, ali zbog Bete - među najnestabilnijim. Samo nam je kriva politika Googla koji ne želi poput Microsofta izdat nedovršen program kao gotovu verziju, ili poput drugih najavit program za kraj iduće godine - pa nek vam raste brada dok ne dođe.... Čim malo proradi - skidaj i probavaj - reci što nevalja ili sam popravi.
A privatnost.... ne radim ništa što i ne radi drugih  milijardu korisnika neta... pa nek uživaju u špijuniranju.. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I da... ako želite noviju verziju Chroma (od one službene)
http://dev.chromium.org/getting-involved/dev-channel
i odaberite Dev..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice